13 noiembrie 2013

Pasiunea mea incepe cu Delaco

De cand ma stiu am avut o chemare aparte pentru scris, pentru ca doar asa imi puteam exprima mai usor trairile si sentimentele care ma incercau in anumite momente ale vietii.

Fiind o persoana mai sensibila, mai sentimentala si de ce sa nu recunosc si destul de emotiva, scrisul imi dadea forta si puterea necesara de care aveam nevoie pentru a merge mai departe, in  momente in care ma simteam descurajata.

Scrisul mi-a fost mult timp un aliat de nadejde, mai precis un prieten fidel si un confident. In perioada copilariei mele am scris poezii, dar cu timpul am inceput sa fiu atrasa foarte mult de proza, ba chiar m-am gandit sa scriu o carte autobiografica despre o perioada putin mai trista din viata mea, in care a avut loc transformarea mea ca si om, ca si personalitate.


Aceasta pasiune nu este chiar atat de usoara precum pare. Devine deja o arta din momentul in care pentru a scrie ai nevoie de fii indus in starea aceea de deschidere si relaxare completa, pentru a reusi ca din mana ta sa iasa ceva placut cititorului. Si asta nu e tot, intotdeauna este nevoie de o muza, de o inspiratie pentru a putea continua sa "visezi" in scris, caci asa imi place de cele mai multe ori sa spun. Toti cei care scriu sunt persoane boeme, care plutesc si care au nevoie de un dram de visare si nostalgie pentru a putea crea. Cam asa sunt si eu!

De fiecare data cand ma pregatesc de scris imi place sa imi creez atmosfera perfecta, care ma inspira - muzica clasica in surdina (prefer Richard Clayderman) si o farfurioara cu diverse delicatese, de la cele mai exotice fructe pana la cele mai fine branzeturi.

Pentru a-mi desavarsi pasiunea pentru scris am nevoie ca pe farfurioara mea de branzeturi sa se regaseasca intotdeauna ceva fin, cremos si sanatos, precum branza proaspata de la Delaco. Caci, ma declar oficial fan branza.


Gustul intens de lapte ma ajuta intotdeauna sa-mi urmez pasiunea cu interes.

Pe voi ce va inspira sa va urmati pasiunea?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013

2 comentarii:

simona, de la Delaco spunea...

Multumim pentru articol. Mult succes!

Admin spunea...

Multumesc frumos, placerea a fost de partea mea! ;)