Suntem prezenti pe facebook

16 ianuarie 2010

Elena, Bogdan si doamna Maria au fost descalificati din competitia Nora pentru mama 4


La Finala Saptamanii din data de 15 ianuarie 2010, concurentii Elena, Bogdan si doamna Maria au fost descalificati in urma incalcarii repetate a regulamentului Nora pentru mama 4.

In urma acuzatiilor aduse in ultima perioada cuplului Elena-Bogdan, acestia si-au exprimat de mai multe ori dorinta de a parasi competitia sau chiar de a fi descalificati, cu riscul de a suporta implicatiile ce deriva din contract.

Veronica si-a sustinut in continuare acuzatiile privind intretinerea de relatii intime intre Elena si Bogdan, dar acestia din urma nu au mai dorit sa comenteze pe acest subiect.

Veronica a considerat ca apropierea dintre Elena si doamna Maria din ultima perioada este o posibila strategie si ca acestia nu isi doresc sa plece din competitie.

Doamna Lacramioara a afirmat " Bogdan nu poate pleca de aici cu capul sus".

Comisia de decizie a analizat comportamentul Elenei si al lui Bogdan din ultima perioada si au decis ca acestia sunt vinovati si merita sa fie descalificati si sa-si asume responsabilitatile legate, ce deriva din contractul semnat.

Desi doamna Maria a fost singura care nu a incalcat in niciun fel regulamentul concursului, ea a suportat ca si fiul acesteia descalificarea, deoarece au intrat impreuna in competitie.

Banii Elenei si ai doamnei Maria, mai exact cei 10.000 lei, respectiv 9.000 lei au ramas in concurs, acestea pierzandu-si dreptul de a pleca cu ei acasa.

Ce parere aveti de hotararea Comisiei de decizie, privind descalificarea celor 3?

Articol realizat de Raluca Neagu

Sursa: NPM.RALUCANEAGU.ro

13 ianuarie 2010

Concurentii Bogdan si Elena, acuzati ca au intretinut relatii intime in casa Nora pentru mama 4


Desi regulamentul competiei, spune foarte clar ca nu sunt permise relatiile intime intre concurenti in casa Nora pentru mama 4, Bogdan si Elena au fost acuzati de curand ca ar fi incalcat acest regulament.

In urma conflictelor existente intre doamna Maria, Bogdan, Elena si doamna Lacramioara, Vlad, Alina si Veronica, cea din urma a dorit sa faca niste dezvaluiri in premiera. Mai precis, Veronica i-a acuzat pe Bogdan si Elena ca ar fi incalcat regulamentul, intretinand relatii intime chiar in casa Nora pentru mama 4.

Elena, simtindu-se amenintata de acuzatiile care i-au fost aduse, a dorit sa se aduca dovezi in acest sens. Bogdan insa, a reactionat foarte urat si violent, atat la adresa concurentilor, cat si a telespectatorilor.

Credeti ca Bogdan si Elena au incalcat regulamentul Nora pentru mama 4? Ce parere aveti de acuzatiile pe care Veronica le-a adus celor doi?

Articol realizat de Raluca Neagu

Sursa: NPM.RALUCANEAGU.ro

10 ianuarie 2010

MARIAH CAREY a urcat BEATA pe scena!


Mariah Carey a facut senzatie la Palm Springs International Film Festival pe 6 ianuarie, cu un discurs... "special". Multi invitati au ramas cu gura cascata dupa iesirea divei turmentate din scena.

Artista a primit premiul "Breakthrough Actress" pentru rolul sau din filmul "Precious", o drama americana sub regia lui Lee Daniels.

Se pare ca Mariah a servit prea multa sampanie la ceremonie nu credeti?



Sursa: www.profm.ro

Vedete: Mariah Carey

VEDETE: Mariah Carey
Mariah Carey este una dintre cele mai apreciate cantarete pop ale tuturor timpurilor, fiind considerata si cel mai de succes artist american al anilor ‘90.


Vocea ei, ce se intinde pe cinci octave, a cucerit intreaga lume: Mariah Carey a vandut peste 200 de milioane de discuri in cei 20 de ani de cariera.


Este detinatoarea recordului pentru “cele mai multe single-uri Nr. 1 ale unui artist solo” (18).


Mariah Carey a lansat 16 albume, are in palmares cinci trofee Grammy si a adunat nu mai putin de 34 de nominalizari la celebrele premii ale industriei muzicale. A fost considerata multa vreme rivala lui Whitney Houston, pana a inregistrat un duet de succes cu aceasta (”When You Believe”), in 1998.


Sa aflam mai multe despre Mariah Carey:


Nume adevarat:
Mariah Carey
Data nasterii:
27 martie 1970
Locul nasterii:
Huntington, Long Island, New York
Status marital:
casatorita cu rapper-ului Nick Cannon din 7 iulie 2009 (divortata de Tommy Mottola in 1997)
Copii:
nu are copii
Relatii:
In perioada 1997 - 2002, Mariah a avut relatii cu Derek Jeter, Luis Miguel si… Eminem.


Viata personala


Cantareata si-a primit numele dupa cantecul “They Call The Wind Mariah”, avand sa declare mai tarziu ca “mama mi-a dat acest nume stiind ca voi ajunge celebra”.


Copilaria lui Mariah a fost marcata de discriminare rasiala si divortul parintilor, la care s-a adaugat saracia. Mama ei, care fusese cantareata de opera, era nevoita sa aiba mai multe slujbe simultan pentru a intretine familia.


Mariah Carey a inceput sa cante la trei ani, primind primele lectii de canto chiar de la mama ei. Stilul de interpretare i-a fost influentat puternic de Minnie Ripperton, de la care a “prins” tehnica necesara pentru a canta whistle register (cel mai inalt registru pe care il poate atinge vocea umana).


In 2001, Mariah a suferit o cadere nervoasa din cauza tensiunilor din viata personala si profesionala, dar si a programului supraincarcat. Diva a postat cateva mesaje pe site-ul ei oficial, acuzandu-i pe oficialii Sony Music ca o obliga sa munceasca prea mult.


Filmul ei semi-biografic “Glitter” a fost un esec in boxx office, aducand-o pe Mariah din nou in pragul depresiei. Au existat chiar zvonuri despre o tentativa de sinucidere a divei.


Discografie:


1990: Mariah Carey
1991: Emotions
1992: MTV Unplugged
1993: Music Box
1994: Merry Christmas
1995: Daydream
1997: Butterfly
1998: #1's
1999: Rainbow
2000: Valentines
2001: Glitter, Greatest Hits
2002: `` Glitter, Charmbracelet
2003: The Remixes
2005: The Emancipation of Mimi
2008: E=MC² , The Ballads


Hituri de succes:


Vision of Love
Without You
Dreamlover
Hero
All I Want for Christmas Is You
Always Be My Baby
Honey
When You Believe, in duet cu Whitney Houston
Heartbreaker
Thank God I Found You
My All
I Still Believe
Against All Odds
Heartbreaker
Obsessed


Filmografie


The Bachelor (1999)
Glitter (2001)
Ally McBeal (în episodul: "Playing with Matches", 2002)
WiseGirls (2002)
Death of a Dynasty (cameo, 2003)
State Property 2 (2005)
Tennessee (2008)
You Don't Mess with the Zohan
Push (2008)


Mai multe informatii despre Mariah Carey puteti obtine din urmatoarele surse:


Site-ul oficial
Forum de discuţii pentru fanii din România

Fun club Mariah Carey

Mariah Carey la All Music Guide

Mariah Carey la Internet Movie Database


Sursa: Info-Heaven.ro

Prima cerere in casatorie la Nora pentru mama 4


La Finala Saptamanii din 8 ianuarie 2010, Valentin a cerut-o in casatorie pe Diana.

Desi in ultima perioada intre cei doi au existat mici neintelegeri si au avut parte de perioade in care se certau si se impacau, acestia au trecut cu bine peste toate acestea.

Intrebati de sentimentele pe care le au unul fata de altul, cei doi au dat raspunsuri diferite.

Diana a marturisit ca se simte bine langa Valentin si isi doreste sa se cunoasca mai bine, deoarece are sentimente de iubire fata de el.

Valentin desi a recunoscut ca Diana este o persoana posesiva, el a declarat "o vreau asa cum e..o iau asa cum e".

Dupa aceste declaratii, Valentin ajutat de echipa Nora pentru mama, a reusit sa-i faca o surpriza de proportii Dianei, cerand-o in casatorie, intr-un cadru atat de intim si de romantic, la care Diana nici nu visa.

La intrebarea "Vrei sa fii sotia mea?", raspunsul Dianei nu putea fi altul decat "DA".

In urma acestei cereri in casatorie, Diana a fost foarte emotionata si in acelasi timp extrem de fericita. Cei doi au avut parte de cateva momente romantice: au dansat blues, s-au imbratisat si s-au sarutat, fiind foarte fericiti in urma oficializarii logodnei.

Valentin este primul concurent din casa Nora pentru mama 4, care a avut curajul sa faca pasul cel mare.

Credeti ca Valentin si Diana se vor casatori in casa Nora pentru mama 4? Ce parere aveti de logodna celor doi?

Articol realizat de Raluca Neagu

Sursa: www.npm.ralucaneagu.ro

6 ianuarie 2010

Vedete: Burak Hakki

VEDETE: Burak Hakki
Poate va puneti intrebarea cine este Burak Hakki... in continuare va vom prezenta actorul, manechinul si modelul de mare succes de origine turca, pe care l-a consacrat in primul rand talentul, profesionalismul de care da dovada si nu in ultimul rand frumusetea lui, care le-a facut pe femei sa doreasca sa il vada cat mai des in telenovele.


Sa aflam mai multe despre Burak Hakki:


Absolvent al Universităţii din Istanbul, Facultatea de Ştiinţe Economice, şi mare iubitor al sportului în general, Burak Hakki este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori din generaţia sa, bucurându-se în special de admiraţia telespectatoarele.


Imediat după ce a absolvit facultatea, Burak a decis sa-şi continue studiile de masterat în Elveţia, dar s-a reîntors în Turcia pentru a absolvi un MBA cu specializare în teorie economică.


Un mare adept convins al activităţilor în aer liber, Burak se menţine în formă practicând diverse sporturi precum volei, ski, surf, fotbal, tenis, ciclism. De asemenea, el este cunoscut pentru marea pasiune pe care o are pentru motociclete şi scufundările în mare.


Manechin şi model de mare succes


Remarcat pentru calităţile sale fizice, Burak a cochetat cu modellingul încă din tipul studenţiei, şi timp de 10 ani a făcut parte din această lume, participând la mai mult de 1000 de prezentari şi câştigând mai multe premii acordate de reprezentanţii acestei industrii:


• 1997 - Top Meditteranie (Tunisia) - locul 2;

• 1995 - Manhunt Intersational (Australia) - locul 4; tot aici a fost desemnat cel mai bun fotomodel din concurs;

• 1994 - Best Model of Turkey;

• 1993 - Vizonshow – locul 1.


În toţi aceşti ani, Burak a lucrat pentru cele mai importante agenţii de modelling din Italia, Germania, Australia, Franţa şi Elveţia.


Debut cinematografic


Anul 2000 a reprezentat pentru Burak un punct de cotitură, el alegând să-şi facă debutul pe micul ecran, în serialul “Dragostea este în acelaşi loc” (Aşk Ayni Adreste). Au urmat numeroase apariţii în seriale de televiziune precum:


• 2008 – Semum;

• 2007 – O Kadin; Dudaktan Kalbe (De pe buze la inima)

• 2006 – Anii pierduţi (Kaybolan Yillar)

• 2003 – Străinatatea (Gurbet Kadini)

• 2002 – Vise spulberate (Kirik Ayna);

• 2001 – Pacatul (Gunah);

• 2000 – Zehirli Çiçek.


În 2006 a avut un rol secundar în comedia ştiinţifico-fantastică “Turcii în spaţiu” (Dünyayi Kurtaran Adam'in Oglu), producţie care a avut-o în distribuţie şi pe Burcu Kara, frumoasa Duygu din îndrăgitul serial Havin.


Un tătic fericit


Născut în Istanbul, pe 23 mai 1972, în zodia Gemenilor, Burak este un bărbat care ştie ce vrea, şi luptă pentru ceea ce-şi doreşte, aceste trăsături avându-le în comun cu personajul Ali, pe care-l intepretează în serialul "Anii Pierduţi".


În 2001, după mai bine de 5 ani petrecuţi alături de frumoasa Sema Şimsek, Burak a cerut-o de soţie, iar după 7 ani, în 2008, cei doi au devenit părinţi ai unui baieţel pe nume Simsek.


Sema este manechin ca şi soţul ei. În 1994 a castigat concursul Best Model of Turkey, iar în 1995 la Best Model Of The World a ocupat locul 4. A urcat pe podium pentru creatori de modă celebri precum Jean Louis Scherrer. Este şi actriţă, a jucat în Valea Lupilor (Kurtlar Vadisi).


Sursa: Kanal D