8 noiembrie 2013

Killer Queen, regina seducatoare!


A fost odata, ca niciodata, o regina rebela si nonconformista, pe nume Killer Queen, recunoscuta peste mari si tari pentru parfumul ei unic, considerat ca si arma ei secreta. Reteta parfumului era compusa prin combinarea urmatoarelor ingrediente: Lemn de mosc sintetizat, Patchouli, Iasomnie, Floare de frangipani, Prune negre si Bergamota.

Odata cu detinerea tronului, singura dorinta a reginei era sa-si gaseasca un rege foarte istet, dar in acelasi timp rebel si nonconformist ca si ea.

Petitorii erau multi, dar niciunul nu reusea sa se ridice la asteptarile ei. Chipul angelic, de o frumusete izbitoare, cu trupul criminal de atragator, isi dorea langa ea un barbat puternic, dar in acelasi timp frumos si romantic. Si pentru ca nu stia cum sa-l aleaga pe cel mai bun, isi chema confidenta si sfatuitoarea ei de nadejde, pe nume Katy Perry.

Aceasta ii propuse reginei supunerea pretendentilor unor probe de foc.


Prima proba:

Barbatii care vor reusi sa impresioneze regina cu ajutorul pralinelor, vor creste in ochii ei si vor avea ocazia de a se plimba cateva ore cu regina prin curtea Palatului, in incercarea de a o cunoaste mai bine.

Proba a doua:

Cei care vor reusi sa aduca reginei mirosul deosebit al florilor de Celosia (flori originare din Asia), vor avea onoarea de a manca la aceeasi masa cu regina.

Proba a treia:

La ultima proba, barbatii care vor reusi sa creeze ceva unic din fructe de padure, vor avea sansa de a putea fi alesi de regina.

Initial, pretendentilor li s-au parut foarte usoare probele, insa nu multi au ajuns sa o impresioneze pe regina.

La prima proba, doar cei care au venit cu esenta de praline au reusit sa aiba parte de plimbarea mult dorita, in timp ce la a doua proba nu multi au primit sansa de a lua masa la Palat.

Majoritatea participantilor ultimei probe nu s-au dovedit a fi prea inspirati, caci multi dintre ei au venit in fata reginei cu diverse preparate, precum dulceturi, gemuri, compoturi si alte retete culinare. Doar trei dintre acestia au reusit sa creeze esente de fructe de padure foarte intense si deosebite, care au impresionat-o pe Killer Queen.

Pentru ca toate esentele erau pe gustul ei, regina a dorit sa ii mai supuna la o singura proba. Aceasta i-a intrebat pe fiecare in parte ce ar face cu cele trei esente, de la probele anterioare.

Unul dintre ei s-a dovedit a fi cel mai istet caci, stiind pasiunea nebuna a reginei pentru parfumuri, s-a gandit sa adauge cele trei esente (Fructe de padure, Celosia si Esenta de praline) in parfumul ei.

Regina i-a oferit barbatului ocazia de a incerca acest amestec de esente. Prima reactie, dupa ce aceasta a mirosit parfumul a reusit sa ii creeze dependenta de la prima picatura, sa o captiveze si sa-i rasfete simturile, iar in urmatoarea secunda barbatul a reusit sa se faca remarcat in ochii ei.

Parfumul a primit pe loc numele ei: Killer Queen, iar din acel moment barbatul a fost ales rege (Killer King), iar cei doi au trait fericiti pana la adanci batraneti.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013

Niciun comentariu: