16 iulie 2009

Revista Burda


Cea mai cunoscuta si cea mai iubita revista de moda din Europa, Burda Moden, este de un an si pe piata din Romania. Lansata in 2000 de catre Burda Romania, Burda Moden a fost vanduta exclusiv in varianta germana, originala.

Succesul constant la publicul feminin iubitor de moda si noutati a convins editorii Burda Romania sa lanseze revista si in editie nationala.
Beneficiind de sfaturile si tiparele "made in Germany by Burda", revista lunara Burda ofera in plus si interviuri cu creatori romani, shopping de haine din Romania, multe subiecte de actualitate pentru romancele pasionate de moda.

De peste 50 de ani, femeile din Europa se ghideaza dupa sfaturile oferit de revista Burda. Isi pot croi singure un stil actual si modern, cu ajutorul specialistilor si designerilor Burda. Creatori de moda celebri isi prezinta tiparele unor creatii de succes in paginile revistei.

Lansata in aprilie 2006 si in varianta romaneasca, Burda editie nationala intregeste astfel marea familie a celei mai celebre reviste de moda din Europa.

Sursa: www.burda.ro

Niciun comentariu: