2 iulie 2009

Primul cinematograf drive-in digital din România


Băneasa Shopping City a deschis pe 1 iulie primul cinematograf drive-in digital din România. Bucureştenii au putut viziona în premieră Ice Age 3 la Băneasa Drive in Cinema, chiar înainte de lansarea filmului la nivel internaţional.

Românii se pot bucura vara aceasta de plăcerea de a viziona filme chiar din interiorul propriei maşini. Pe o suprafaţă de 25,000 de metri pătraţi, între Băneasa Shopping City şi IKEA, s-a deschis Băneasa Drive In Cinema, primul cinematograf drive in digital din ţară şi unul din puţinele existente în lumea întreagă. Cinematograful are o capacitate de peste 300 de maşini, un ecran imens, de 10 metri înălţime şi un proiector digital care va permite vizionarea peliculelor în cele mai bune condiţii. Sunetul este transmis prin intermediul unei frecvenţe radio locale, pe care clienţii o vor putea recepta când se află în interorul cinematografului.

Băneasa Drive in Cinema va fi deschis zilnic, până în octombrie, de la ora 21.00 până la ora 2:00, aşa că toţi cinefilii vor avea ocazia să urmărească filmele preferate în aer liber, sa manance popcorn sau nachos.

Vizionare placuta!

Niciun comentariu: