16 iulie 2009

Horoscop 2010


BERBEC

Nativii din Berbec nu vor fi complet protejati, de-a lungul anului 2010, impotriva surprizelor de tot felul. Unele vor fi benefice, altele mai putin si, din pacate, unele nu vor fi deloc placute. Este important sa dai importanta sporita oricaror evenimente neobisnuite si asta pentru a putea sa contracarezi posibilele lovituri ale destinului sau sa profiti de evenimentele favorabile. Gandeste de doua ori inainte de a deschide gura si evita sa faci afirmatii mult prea categorice pentru a nu-ti fi greu, daca nu chiar imposibil, sa le retractezi. Daca vei arunca vorbe in jurul tau precum o piatra intr-un lac linistit vei avea probleme serioase.

In dragoste insa, poti sa te astepti la surprize placute si o liniste benefica in ultima parte a anului 2010. Pe partea profesionala poti sa te gandesti la o schimbare de job, dar fii pregatit(a) pentru o munca sustinuta, pentru a depasi unele probleme financiare de inceput de perioada si a ajunge catre o stabilizare catre sfarsitul anului 2010.

TAUR

Avand in vedere faptul ca in anul 2010 te asteapta schimbarea, cauta sa te reevaluezi singur(a) atunci cand timpul iti va permite, pentru ca vei avea destule astfel de ocazii de-a lungul perioadei. In niciun caz nu trebuie sa te iei prea in serios, ci sa cauti sa iti vezi de viata ta linistit(a), fara a elimina complet latura distractiva. Gandeste-te serios si la renuntarea la unele activitati nefolositoare, pe care continui sa le faci din obisnuinta.

In dragoste poti avea parte de schimbari, crize, rupturi, daca nu vei fi atent(a) la propriul look si la concurenta. Insa, totul se poate linisti cu o noua dragoste, in ultima parte a anului. In cariera vei trece prin diverse stari si contre cu colegii, iar oportunitatea de a incepe o afacere pe cont propriu poate fi usor valorificata. Pentru a evita un colaps financiar in 2010, evita investitiile riscante si incearca sa pastrezi mereu ceva bani in cont sau in buzunar. Pare a fi un an optimist in general, mai ales ca nu se intrevad probleme majore de sanatate.

GEMENI

Daca esti printre acei nativi care au luptat din greu pentru a-si castiga un bine meritat loc sub Soare, anul 2010 ar putea sa insemne o intoarcere specaculoasa a norocului, cu macar o posibilitate de a vedea acea "luminita de la capatul tunelului" si a-ti imbunatati considerabil nivelul de trai. Dar, cum nimic nu este perfect pe aceasta lume, incearca sa eviti greseala de a compara ceea ce vei gasi cu ceea ce ai fi vrut sa obtii.

Anul 2010 poate fi un an in care sa ai parte de multa dragoste, de la o relatie stabila pana la dragoste la prima vedere dar trecatoare, si in care vei consuma multa pasiune. In cariera, chiar daca in unele momente vei avea nevoie de sprijin, curajul iti va aduce stabilitate si chiar noi oportunitati, iar tu vei sti sa finalizezi proiectele bine gandite. Poti obtine niste bani, cel mai degraba cu imprumut, insa, intuitia ta iti va oferi mai mult decat atat, caci pentru 2010 banii nu se arata a fi o problema. Invata totusi sa te si relaxezi: sport, yoga, fitness, pentru a-ti mentine tonusul organismului si a-l feri de bolile sezoniere.

RAC

Pe general, se poate spune ca anul 2010 este un an bun, cel putin din punctul de vedere al influentelor astrale. De aici rezulta si un optimism natural pentru nativii acestei zodii. Vei reusi sa pastrezi o atitudine senina si vei elimina foarte usor nelinistile. indiferent daca ai pe cineva sau nu, complicatiile sentimentale par a fugi de tine in aceasta perioada. Vei avea, cel mai probabil, de atins o singura tinta majora, care iti va imbunatati gradul de confort, bunastarea si cam tot ceea ce viata iti poate oferi. Concentreaza-te, asadar, pe ceeea ce stii tu ca este mai important.

In dragoste, vei avea parte de o evolutie buna, daca vei sti ce anume iti doresti si daca vei acorda atentia cuvenita partenerului sau partenerei. In cariera, bazeaza-te pe eficienta si initiativa, caci ai toate sansele sa cunosti o ascensiune si o stabilizare la un nivel bun. Banii vor veni si ei, chiar daca vei avea si perioade mai complicate, dar daca vei reusi sa te agati de oportunitatile oferite, nu vei avea mari griji. Nu-ti asuma mari riscuri pentru a nu-ti ameninta santatea, pe care o poti mentine daca vei avea un echilibru foarte bun pe tot parcursul anului 2010.

LEU

Daca iei in considerare ca, pana acum, nu totul a functionat in felul in care ai vrut si simti nevoia de a avea un nou start in viata, pregateste-te pentru un an 2010 in care iti sunt prielnice schimbarile drastice. Ai suportul astrelor pentru o schimbare de directie si pentru a-ti pune in valoare mult mai bine eforturile individuale. Nu ezita sa mergi inainte cu pasi hotarati! Mici evenimente, accidentale dar placute, iti vor condimente viata de-a lungul perioadei si iti vor veni in ajutor pentru a-ti putea indeplini dorintele. Nativii Leu sunt mai bine protejati de astre acum, in special daca ai de trecut prin diverse examene sau ai de luat decizii care ti-ar putea schimba viata. Pastreaza-ti increderea in tine.

In dragoste poti avea intalniri surprinzatoare, insa realismul tau te va mentine cu picioarele pe pamant, acceptand doar ceea ce iti este si placut si util. Unele complicatii pot aparea in cariera, insa, intr-un final vei reusi sa te descotorosesti de el si chiar sa le depasesti cu o atitudine concilianta si fara nervi, ceea ce se va vedea si pe plan financiar, unde te asteapta un an bun, dar cu surprize. Daca nu vei abuza de rezistenta nativa, sanatatea va fi excelenta, chiar daca va trebui sa fii atent(a) in permanenta la factorii care te-ar putea destabiliza.

FECIOARA

Anul 2010 pare a fi un plin de urcari si coborari, de contraste. Evenimentele vor fi ca o insiruire de momente bune si momente rele. Insa, daca stapanesti arta atragerii lucrurilor bune ale vietii si a minimalizarii celor rele, nu sunt motive pentru a nu fi fericit(a). Poti sa te bucuri de acest an, atat in viata privata, cat si in plan general, daca vei sti sa gasesti partea buna a fiecarui eveniment care ti se intampla si sa tragi invatamintele de rigoare.

In viata amoroasa, pot aparea dificultati fie in gasirea unui partener, fie cu cel actual, dar totul va trece pe masura ce trece timpul, chiar daca drogostea va avea o componenta sexuala accentuata, iar intalnirile de final de perioada pot sa-ti aduca bucurii. Cariera ta va evolua favorabil, avand la baza creativitatea, iar multe proiecte se vor materializa, ceea ce va face ca si banii sa-ti fie suficienti, putand spune ca este un an in care vei avea noroc. Poate ca ar fi cazul ca in 2010 sa iti schimbi unele obiceiuri pentru a-ti imbunatati sanatatea, cu atentie sporita la problemele pe sistem nervos.

BALANTA

Te asteapta o evolutie personala profunda in anul 2010, sub obladuirea astrelor. Este de asteptat o desprindere de trecut, ceea ce va fi o mutare ce-ti va aduce mai multa energie si forta. Va trebui sa-ti organizezi multitudinea de proiecte in ordinea stricta a prioritatilor si, apoi, sa-ti concentrezi eforturile doar asupra celor care pot fi realizate numaidecat. Te vei bucura de dragoste, prietenie si cateva dulci complicitati. Toate acestea ar trebui sa te faca sa fii o fiinta fericita. Nu trebuie sa te descurajezi in cazul aparitiei unor tensiuni la serviciu sau a unor nelinisti in ceea ce priveste viitorul. Gandeste-te cum sa te bucuri de viata la maximum si sa ignori orice probleme si imperfectiuni.

In dragoste poti sa te astepti la o relatie pe termen lung, iar daca nu vei da atentie barfelor, vei evita orice dezastru sentimental. Pe partea profesionala te asteapta o crestere a prestigiului, un dinamism aparte si o creativitate la maximum, de unde si o liniste financiare pe tot parcursul anului 2010, chiar daca nu te vei lafai in bani. Pentru a-ti mentine organismul sanatos va trebui sa bei ceva mai multe lichide cu minerale, dar si sa acorzi atentie problemeleor de stomac.

SCORPION

Pentru anul 2010, astrele ii incita pe nativii Scorpion catre o mai mare independenta si chiar originalitate in comportament. Aceasta tendinta se poate vedea fie printr-o transformare a modului de gandire, fie a aspectului hainelor ori a manierelor. Poate aparea si un refuz al autoritatii si disciplinei sau chiar un dispret fata de conveniente. Multi nativi vor actiona dupa cum simt si vor asculta mai putin de sfaturile prietenilor. Altii pot gasi placerea in excentricitati. Insa, atentie la acest aspect pentru a nu te indeparta prea mult de la normalitate.

In dragostea vei simti o nevoie pentru o mai mare libertate personala, iar daca ai pe cineva armonia va fi evidenta, in general, anul avand un bun balans al vietii sentimentale cu cea sociala. In plan profesional poate fi o perioada in care fie vei avea satisfactii, fie vei fi nevoit(a) sa te adaptezi, poate chiar sa ai parte de un nou inceput in cariera. Pentru a evita unele furtuni financiare care te asteapta, apeleaza la sfaturile specialistilor, insa nu trebuie sa te temi, caci vei dispune de suficienti bani pe aproape intreaga perioada. Evita marile suparari pe intreg anul 2010, perioada in care nu vei suferi de influente negative, ba chiar te poti vindeca de unele boli.

SAGETATOR

Anul 2010 iti aduce o cautare intensa a unui ideal personal, fara ca acesta sa aiba vreo legatura cu latura materiala a vietii. Gandeste-te la ce vrea inima ta. Vei arata mai multa intelegere fata de nevoile celor din jur, insa va trebui sa ai grija sa nu cazi in sentimentalism. Vei avea o mai mare deschidere catre viata spirituala, ferindu-te sa cazi in superstitii, si o mai mare sensibilitate in fata frumusetii, dar si a tragediilor lumii. Daca vei reusi aceasta, atunci vei da vietii tale adevaratul inteles, descoperind, totodata, bucurii profunde, acele bucurii care nu pot fi cumparate cu tot aurul din lume.

Dragostea si gelozia vor alterna in comportamentul tau de-a lungul perioadei, insa instinctele tale te vor tine mereu la suprafata, ducandu-te catre o viata sentimentala linistita cu accente pozitive. Relatiile cu colegii sau partenerii vor fi bune, iar eforturile tale de pana acum pot sa fie incununate cu salturi interesante in cariera, fi pornind proiecte de calitate, fie gasindu-ti un job care-ti va aduce liniste profesionala. Totusi, vei fi nevoit(a) sa actionezi cu prudenta mai tot timpul pentru a-ti controla bugetul si a evita derapajele. Toate aceste mici "jonglerii" financiar-profesionale iti pot genera stari de nervozitate, de oboseala, dar pe care le vei depasi, beneficiind de o stare de sanatate multumitoare pe tot parcusrul anului 2010.

CAPRICORN

Pentru nativii Capricorn, se poate spune ca anul 2010 va fi caracterizat de un puternic apetit pentru viata. Vei avea un interes crescut pentru inedit, iar acest lucru iti va permite sa te tii departe de acele trairi ale trecutului care te-au stanjenit pana acum. Vei avea destule succese in tot ceea ce iti vei asuma, ceea ce iti va intari increderea in tine, optimismul si forta interioara. Vei gasi mereu timp pentru distractie sau pentru relaxare, atat singur(a) cat si alaturi de cineva drag. Influenta pozitiva a astrelor se va simti in 2010 si asupra deschiderii tale catre idei noi, a renuntarii la mare parte din egoismul tau si unei mai bune judecati privind persoanele din jur. Poate fi o perioada in care vei incerca sa dai la o parte ideile preconcepute, punctele de vedere categorice, intransigentei sau a resentimentelor fata de acele persoane care nu-ti impartasesc opiniile.

Te vei confrunta cu diverse situatii contrastante in ceea ce priveste evolutia sentimentelor tale, poate chiar probleme sentimentale, dar situatia ta nu va fi chiar atat de teribila, si asta datorita sarmului tau si a influentelor din ultma parte a perioadei care te vor conduce catre intalniri surprinzator de placute. Pe partea profesionala, chiar daca nu se anunta evolutii spectaculoase, cariera ta va fi liniara, daca si eforturile tale vor fi constante, mai ales pentru a depasi obstacolele din ultima parte a anului. Este favorizata, totusi, o cariera independenta, care poate duce la asocieri banoase, castiguri mici, dar constante, fara a te baza pe noroc, ci doar pe investitii cu cap. Pentru a-ti pastra vigoarea, o cat mai mare perioada a anului 2010, cauta sa eviti stresul, mesele copioase si grele, certurile, tutunul si sa aloci mai mult timp somnului, pentru a evita bolile de stomac si ficat.

VARSATOR

Nativii Varsator par a fi nevoiti a se confrunta, in 2010, cu unele probleme dificile. Insa, nu te impacienta si nici nu fi pesimist(a). Invata sa recunosti ca problemele sunt o chestiune inevitabila, iar viata nu este altceva decat o lupta pentru a le rezolva. Cu cat vei rezolva mai multe probleme, cu atat te vei simti mai fericit(a), iar cu cat te vei lasa dominat(a) de ele, cu atat viata iti va parea mai sumbra. Asadar, va trebui sa lupti pentru a-ti ridica moralul si sa nu te plangi de probleme existentiale. Fii gata permanent sa le infrunti cu curaj.

In dragoste te poti astepta la un nou inceput, dar si la insecuritate sentimentala, ceea ce te-ar putea indeparta de partener(a), insa magnetismul tau te va repune pe linia de plutire, chiar si dupa cateva certuri. Eforturile tale profesionale te pot conduce catre finalizarea unor proiecte importante, insa nu evita munca in echipa, chiar daca ideile tale vor fi stralucite, usor de aplicat si eficiente. Tocmai de aceea, nu vei suferi cu banii, ba chiar vei reusi sa pui ceva deoparte, insa nu uita, in ultima parte a perioadei, sa-ti achiziti marea majoritate - daca nu chiar toate – datoriile. Putin mai multa atentie la propria sanatate, pentru a evita problemele cu inima, cu sistemul circulator si migrenele, mai ales ca organismul tau va fi destul de sensibil la problemele familiale, lipsei de somn si meselor dezorganizate.

PESTI

Pentru nativii Pesti se anunta un an 2010 in care climatul astral ii ajuta sa abordeze o schimbare practica fara precedent in viata lor. Aceasta impreuna cu posibilitatea obtinerii unui mai bun echilibru si a bucuriei de a trai activ. Astfel, vei simti o imbunatatire considerabila a calitatii vietii, insa cu conditia sa intelegi necesitatea schimbarii universului personal si a adaptarii la realitatile lumii in care traiesti. Un sfat bun iti va veni de la specialisti.

In plan sentimental vei avea parte atat de satisfactii, cat si de stres, chiar daca nu vei avea probleme particulare, insa e bine sa ai mai mult control asupra comportamentului tau, pentru ca sa te bucuri de influentele astrale pozitive. Pentru mentinerea si chiar dezvoltarea carierei tale este bine sa te folosesti de imaginatie, control si sa fii in priza pentru a te folosi de fiecare oportunitate ivita. Pentru ca banii nu vor lipsi din portofelul tau, va trebui sa ai grija ca cheltuielile sa nu fie exgerate, iar actiunile riscante trebuie facute in limita a ceea ce iti permiti. O schimbare de dieta este indicata, nu consuma exagerat de multe medicamente, iar odihna trebuie sa fie pe primul loc, caci vei avea perioade de depresie din cauza muncii prea intense, a entuziasmului nerecompensat si a unor vulnerabilitati.

Sursa: www.astromax.eva.ro

Niciun comentariu: