20 noiembrie 2013

Sfaturi despre cum sa ai mereu o tinuta impecabila, in cel mai scurt timp

Binecunoscuta expresie "haina face pe om" a devenit deja un cliseu, dar asta nu inseamna ca nu este adevarata. Felul in care aratam si ne imbracam este cartea noastra de vizita, de aceea intotdeauna am pus mare pret pe acest aspect.

Multi confunda adesea ideea de a se imbraca bine cu aceea de a merge mereu la shopping pentru a cumpara cele mai in trend tinute, insa eu as spune ca a te imbraca bine este mult mai mult decat atat. Consider ca bunul gust primeaza, iar o haina bine ingrijita, bine calcata, va fi intotdeauna peste orice trend si te va ajuta sa arati si sa ai o tinuta impecabila, care te va face fara indoiala remarcat si apreciat.

Dar pentru a avea aceasta tinuta impecabila, avem nevoie si de acel fier de calcat suficient de performant (care sa calce perfect orice tip de tesaturi), dar si usor de folosit.


Asadar am pornit in cautarea fierului de calcat perfect, care sa ma ajute sa imi fac treaba mai bine si mai usor si am aflat astfel de fierul de calcat Bosh Sensix'x din gama de produse Edition Rosso, care m-a convins inca de la inceput ca este gandit pentru nevoile mele.

Ce m-a impresionat la acest fier de calcat?

Pai in primul rand este compact si usor de transportat si are si un suport anti-alunecare foarte util. Ritmul de calcare este de doua ori mai rapid fata de alte produse obisnuite si nu se pierde timpul ajustand temperatura sau cantitatea de abur, caci dispune de o functie i-Temp Advanced, care asigura combinatia ideala intre temperatura si aburi pentru toate tipurile de tesaturi.


Talpa CeraniumGlissée cu canale pentru aburi si design cu 3 zone de calcare asigura o distributie optima a aburului si o alunecare usoara, astfel calcatul sa devina placut si usor de facut. De asemenea, jetul vertical de aburi ajuta la reimprospatarea tesaturilor.
 
Acest fier de calcat este 100% sigur pentru orice tip de material, caci el are si un program AntiShine ce asigura protectie speciala pentru tesaturi delicate si cele de culoare inchisa, iar oprirea automata de siguranta, te scapa de frica de a lasa fierul nesupravegheat si de riscul de a arde hainele.

Un aspect care ma nemultumea la alte fiare de calcat era faptul ca, periodic, trebuia sa le reumplu, insa cu fierul de la Bosh nu mai am astfel de probleme, caci are rezervorul de 1,4 litri, permitandu-ti astfel sa calci fara intrerupere mult timp.

De asemenea, de fiecare data cand era nevoie sa curat recipientul de apa, traiam cu teama de a nu murdari hainele, dar acum teama a disparut caci fierul de calcat de la Bosh dispune de Calc'n'Clean Advanced: un colector special de calcar ce poate fi scos cu usurinta pentru curatarea rapida si usoara a statiei de calcat. Ea mai dispune si de un senzor care te anunta cand trebuie inlocuit cartusul, pentru ca totul sa fie mai usor.

Statia de calcat are si o tasta "eco", care asigura pana la 25 % economisirea de energie si pana la 40 % economisirea de apa.

 

Pe mine acest fier de calcat m-a convins, de aceea vi-l recomand si voua. Il gasiti aici, unde veti gasi de asemenea si alte produse electrocasnice de calitate superioara.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013

Niciun comentariu: