28 noiembrie 2013

Toate ofertele de Black Friday la un loc

Ziua traditionala de Black Friday a sosit! Zeci de magazine online s-au pregatit pentru vinerea neagra a reducerilor, cu cele mai tari oferte pentru cumparatori.

In continuare, va prezint cele mai bune oferte de Black Friday, adunate la un loc.

Din categoria Fashion:

Mini Prix declara Pink Friday, vinerea cu cele mai mari reduceri, de pana la 60% la produsele vestimentare. Oferta este valabila in perioada 29-30 noiembrie 2013. Profitati chiar acum de oferta!


Miniprix.ro

Kurtman ofera cu ocazia Black Friday reduceri de pana la 50% la peste 3000 de modele de haine de firma, precum: Berska, Stradivarius, Mango, Pimkie, etc. Perioada de reduceri Black Friday la Kurtman este valabila intre 29 noiembrie si 2 decembrie 2013. Intra chiar acum sa profiti de reducere!

Kurtmann

Magazinul online Catalin Botezatu ofera reduceri foarte mari de Black Friday, la aproape toate produsele din site. Reducerile sunt valabile in perioada 29 noiembrie - 2 decembrie 2013. Profita chiar acum!

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial 

La Femme are reduceri de pana la 30% la toate produsele din site. Black Friday dureaza din 28 noiembrie - 2 decembrie 2013. Intra chiar acum pentru a putea beneficia de ofertele lor!

LaFemme

Magazinul de incaltaminte Fshoes.ro oferte reduceri de pana la 70% la pantofi super fashion si de cea mai buna calitate. Reducerile de Black Friday este valabila in perioada 29 noiembrie - 2 decembrie 2013. Intra chiar acum pentru a beneficia de reducerile lor! 

Fshoes.ro

3Suisses.ro au si ei reduceri foarte bune cu ocazia Zilei de Black Friday. Produsele vestimentare din Moda Franceza beneficiaza de reduceri de pana la 50% in perioada 25 noiembrie - 1 decembrie 2013. Profita acum de Black Friday la 3Suisses.ro!

 3 Suisses - VIP

Divisima by Bianca Dragusanu este magazinul numarul 1 din Romania la categoria extensii de par natural. Cu ocazia Black Friday, Divisima a pregatit oferte cu reduceri de pana la 30%. Profitati chiar acum!

 Divisima

DEpurtat are reduceri foarte bune cu ocazia Black Friday. Oferta este valabila doar in ziua de 29 noiembrie 2013. Intrati chiar acum pentru a putea beneficia de reducerile la incaltaminte! 

dEpurtat.ro

Meli Melo Paris a pregatit pentru voi reduceri de pana la 75% la accesorii si bijuterii. Black Friday dureaza in perioada 29 noiembrie - 1 decembrie 2013. Profita si tu chiar acum de reducerile mari de la Meli Melo!

 MeliMeloParis.ro

Zonia vine cu reduceri Black Friday de pana la 40% la rochii si produse vestimentare foarte cool. Intra chiar acum sa profiti de ofertele lor!

 Zonia.ro

Din categoria Carti:

Editura Nemira vine cu reduceri de pana la 89% la carti in weekendul Black Friday (29 noiembrie - 1 decembrie 2013). Profita chiar acum de reduceri de pana la 50% la pachete cadou, de 40% reducere la peste 300 de titluri de carti, la 30% reducere la noutatile de la Nemira, la 1+1 la Ebook-uri Nemira si multe alte oferte de nerefuzat! Profita chiar acum!

Nemira

Din categoria Cosmetice:

Bio Cosmetics ti-a pregatit oferte de nerefuzat la toate produsele cosmetice bio. Profita chiar acum de Black Friday (29 noiembrie - 1 decembrie 2013)! Intra pe Bio Cosmetics pentru a vedea toate reducerile!

 Bio-Cosmetics.ro

Din categoria Home&Deco:

HomeyComb a pregatit pentru voi oferte cu reduceri foarte mari, de pana la 70% la mobilier, decoratiuni si accesorii home&eco. Ai acces la cele mai noi colectii ale brandurilor de top si designerilor renumiti! Intra si profita chiar acum de reducerile pregatite de HomeyComb pentru Black Friday!

 Homeycomb.ro

Vivre participa de asemenea la reducerile de Black Friday. Intra chiar acum pentru a putea beneficia de oferte cu reduceri de 50% la idei pentru casa ta!

 Vivre.ro

Din categoria Cadouri:

Vin sarbatorile si trebuie sa ne pregatim cu cadouri pentru cei dragi. De ce sa nu profitam de reducerile din Black Friday pentru a achizitiona cele mai tari cadouri pentru orice ocazie cu reduceri de pana la 70% de la CadourideTop. Perioada de reduceri Black Friday tine din 29 noiembrie pana pe 1 decembrie 2013. Profita chiar acum de ofertele lor!

 CadouriDeTop.ro
Din categoria Bijuterii: 

Ramanand tot in domeniul cadourilor, Borealy a pregatit pentru voi cadouri si bijuterii cu reduceri consistente de Black Friday. Intra pentru a le vedea ofertele, aici!

Borealy

Niciun comentariu: