18 noiembrie 2013

AQUA Carpatica inseamna puritate

Pentru mine puritatea inseamna prospetime, curatire sufleteasca si trupeasca, sanatate, dar si frumusete si iubire. Toate acestea vin din natura si se reunesc in ceea ce numim astazi, apa AQUA CARPATIVA - cunoscuta pentru proprietatile sale curative.

Apa carbogazoasa AQUA Carpatica este recunoscuta ca unica in lume, fiind apa perfect pura, fara nitrati, iar cea plata are cea mai scazuta concentratie de nitrati din Romania (izvorul Bajenaru 0,8 mg/l nitrati).

Ea aduce foarte multe beneficii pentru sanatate, de la hidratarea organismului pana la refacerea echilibrului mineral.


De aceea, consider ca este foarte important sa stim intotdeauna ceea ce bem si pentru asta am semnat Legea Apei, care prevede introducerea continutului de nitrati pe etichetele tuturor apelor din Romania. 

Frumusetea nu vine doar din exterior, ci si din interior, iar pentru mentinerea ei avem nevoie de o apa pura, care hidrateaza si mentine pielea proaspata si radianta, asa cum o face AQUA Carpatica - o apa  oligominerala (slab mineralizata) si cu un continut scazut de saruri, excelenta si in dietele de slabire. Hidratarea cu o apa perfect echilibrata si pura ofera luminozitate tenului si mentine organismul sanatos!

De 3 ani si jumatate, de cand a aparut pe piata, AQUA Carpatica a devenit un brand romanesc de top, care pe langa faptul ca este cel mai sanatos aliment pentru corp, este si un accesoriu trendy, care se potriveste oricui, indiferent de stil vestimentar sau locatie.


După succesul concursului #stropdeiubire, AQUA Carpatica a dat startul din 11 noiembrie unui nou concurs pe Instagram, numit #puritate. Concursul este o provocare fotografica si consta in ce inseamna pentru oameni puritatea si cum poate fi surprinsa in fotografii.

 Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013

Niciun comentariu: