Suntem prezenti pe facebook

15 martie 2014

Relaxare si rasfat la Centrul Shakti

Viata unei femei este plina de incercari zilnice, ea trebuie sa fie in acelasi timp sotie, mama, femeie de cariera si in toate aceste roluri, se impune ca ea sa fie perfecta si sa se comporte ca atare. Realitatea nu este insa mereu de partea ei. Stresul si oboseala acumulate peste zi se rasfrang de multe ori pe chipul si psihicul ei.

Pentru a mentine armonia, echilibrul si frumusetea in viata ei, femeia trebuie sa se preocupe permanent de intretinerea frumusetii ei exterioare, cat si a celei interioare. Si cum ar putea face mai bine acest lucru, decat prin apelarea la servicii de specialitate, precum cele oferite de Centrul Shakti.

Acest centru reprezinta o oaza de pace si relaxare reusind sa imbine cu succes serviciile unui salon de infrumusetare (coafor, cosmetica, machiaj de ocazie, machiaj mirese, masaj anticelulitic, masaj de drenaj limfatic etc) cu cele legate de frumusetea interioara (terapii alternative, masaje si servicii de dezvoltare personala).
Am o prietena foarte buna, care a apelat la serviciile acestui centru si a fost extrem de multumita si fericita, ba mai mult decat atat, viata ei s-a schimbat in bine. Din femeia preocupata permanent de munca, care facea mereu ore suplimentare si venea acasa nervoasa si cu psihicul la pamant, a devenit acum o femeie plina de viata, senzuala, cu o bucurie imensa de a trai, cu un farmec aparte (extrem de irezistibil) si cu foarte mult simt al umorului.  Este aproape de nerecunoscut.

Dupa experienta traita de ea acolo, mi-am zis ca nu trebuie sa mai astept si trebuie sa-i urmez si eu cat mai repede exemplu, pentru a nu deveni scalva stresului zilnic.

Iata ce servicii mi-a recomandat:

Pe langa clasicele: coafor, cosmetica, manichiura, ea m-a indrumat spre optarea pentru terapia croniosacrala (foarte buna in tratarea durerilor de cap), reflexoterapia (masaj special al mainilor si picioarelor in anumite puncte bine definite, care ajuta la imbunatatirea circulatiei si eliminarea toxinelor din organism) si remediile florale Bach (speciale pentru tratarea mai multor categorii de emotii si stari, precum: frici, interes insuficient fata de prezent, incertitudini, grija exagerata fata de ceilalti, disperare, singuratate, hiper-sensibiltiate la factori externi).

Centrul Shakti dispune si de oferte de pret foarte tentante.Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2014

Niciun comentariu: