23 octombrie 2013

Produsele de papetarie creeaza dependenta la birou

Biroul este locul unde ne petrecem cea mai mare parte din timp si chiar daca o zi la serviciu poate sfarsi prin a fi obositoare si stresanta, trebuie sa recunoastem ca devenim dependenti de toate lucrurile care ne inconjoara in acest mediu, chiar si de produsele de papetarie pe care le folosim zilnic. La fel se intampla si in cazul meu.

Exista trei produse de birotica pe care le folosesc foarte des si de care nu ma pot lipsi.  Acestea sunt: capsatorul, perforatorul si pixul. De ce sunt aceste produse atat de speciale?

Pai in primul rand pentru ca sunt indispensabile, usor de folosit si la indemna oricui, iar in al doilea rand pentru ca sunt ale mele.

Capsatorul pe care il detin este un Capsator 50 coli Rapesco, care poate capsa maxim 50 coli. Pentru el folosesc capse cu marimea de 24/6,8, 26/6,8, Luna Rapesco.

Perforatorul este negru, de plastic, cu doua perforatii si are o capacitate maxima de perforare de pana la 30 de coli, marca Rapesco.

Pixul nu este la fel ca si alte pixuri obisnuite. Folosesc un pix ballpoint albastru, cu post-it Index.

 Indexul este asortat cu pixul, este rezistent la multiple repozitionari si nu lasa urme cand este indepartat.

Acest pix este ideal pentru persoanele dinamice si bine organizate, asa cum sunt si eu.

Toate aceste produse de papetarie le-am achizitionat din magazinul online cu stampile Trodat si accesorii StampileOnline.ro


Site-ul are o gama foarte diversificata de produse, atat pentru persoana fizice, cat si pentru persoane juridice.

Puteti gasi stampilele Trodat si accesorii pentru birou – de la capse, cuttere si capsatoare pana la distrugatoare de documente, produse necesare pentru arhivarea si organizarea documentelor – de la ecusoane si dosare pana la bibliorafturi si produse pentru depozitarea documentelor –, instrumente de scris – markere, pixuri si corectoare – si hartie si produse din hartie – de la post-it-uri si hartie pentru imprimante si copiatoare pana la role fax si buretiere cu gel.

Site-ul are in fiecare saptamana cate o oferta speciala, iar toti fanii StampileOnline.ro de pe pagina de Facebook www.facebook.com/StampileOnline beneficiaza de o reducere de 10%.

Voua ce produse de birotica va creeaza dependenta?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013

Niciun comentariu: