9 octombrie 2013

Viata sanatoasa la tine acasa


In ziua de astazi femeile sunt tot mai preocupate de felul in care arata. De multe ori, dorinta disperata de a arata cat mai bine le determina pe multe dintre ele sa se infometeze sau chiar sa apeleze la diete drastice, care le slabesc imunitatea si le creeaza de cele mai multe ori probleme grave de sanatate.

Astazi m-am gandit sa va prezint o solutie foarte buna de a ne mentine in forma si a arata cat mai bine. Si pentru ca tot mai multe vedete de la noi apeleaza deja la acest mod de viata, mi-am propus sa va impartasesc si voua ideea.

Se stie ca masa de dimineata este cea mai importanta din alimentatia oricarei persoane. De ce sa nu o inlocuim cu ceva foarte sanatos? Ce poate fi mai bun si mai sanatos decat un suc proaspat stors din fructe, legume, radacinoase sau chiar verdeturi. Da, ati ghicit ma refer la Storcatoare de fructe.


Pentru un suc bogat in pulpa si care pastreaza proprietatile alimentelor, va recomand storcatorul professional de la Hurom, care este cel mai bun de pe piata, in momentul de fata. Ce il face sa fie diferit?

Pai, in primul rand intra in categoria Storcatoare presare la rece cu sistem patentat Slow Squeezing System, care este un sistem inovator de stoarcere fara frecarea si incalzirea sucului la viteze mari, fara aerarea sucului, ca si in cazul storcatoarelor traditionale. Acest sistem ofera foarte multe avantaje, pentru ca extrage de 6 ori mai multe vitamine si de 2 ori mai mult suc decat in cazul altor storcatoare obisnuite. De asemenea, sucul isi pastreaza culoarea si gustul natural.

Un astfel de storcator, veti gasi aici.

Daca vreti sa aveti dimineti frumoase si stil de viata sanatos, incercati metoda mea! ;)

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013

Niciun comentariu: