18 august 2009

Rochiile one-shoulder - in topul preferintelor si in sezonul urmator!


Unul din cele mai populare trenduri ale acestei veri, cel al rochitelor one-shoulder, se mentine pe catwalk si pentru creatiile de toamna-iarna. Designerii au creat rochii asimetrice extrem de chic, din materiale diversificate, precum jerse, satin, catifea, lana, bumbac, voal, stofa sau doc.

Se poarta o gama larga de culori: de la cele metalice, pana la cele nude, neon sau in nuante inchise, pamantii, specifice toamnei. Rochiile asimetrice vin in diferite forme si modele: lungi, midi, de seara sau de zi, cu taieturi simple sau din contra, foarte avangardiste, in functie de viziunea fiecarui designer.

Negre

Negrul a fost una din nuantele predominante in colectiile de toamna ale designerilor. Prezent intr-o multitudine de nuante de la negru metalic, negru mat pana la cel aproape de gri, negrul confera un efect somptuos unei tinute asimetrice, fiind indicat in special pentru tinute elegante, de seara, in combinatii cu accesorii masive, care sa il scoata si mai bine in evidenta. Poti combina atat negrul cu negrul (rochie neagra, pantofi negri), dar poti face si diverse contraste, de la negru/rosu, negru/auriu sau negru/argintiu.

Culori neon

In mare voga in aceasta vara, culorile neon s-au lasat purtate de desgineri pe catwalk si in aceasta toamna. Avem verde crud, verde citron, roz electric, albastru cobalt, turcoaz sau oranj. Din combinatia de culori neon si croieli asimetrice rezulta un look alert, viu, care te poate scoate cu usurinta din monotonia modei de zi cu zi. Ai grija doar la asorteuri, avand in vedere ca nuantele folosite sunt puternice. Uneori, poti chiar sa renunti la accesorii precum lanturi sau bratari. Pastreaza doar un plic uni si o pereche de stilettos simpli, intr-o culoare neutra, in niciun caz tot neon, asta daca nu vrei sa arati precum Lady Gaga.

Rochii de seara, elegante

In cazul in care esti invitata la o ocazie speciala sau mergi la o nunta, alege o rochie lunga one-shoulder. Te asigur ca nu vei da gres. Alege una dintr-un material impunator, care sa cada frumos pe linia corpului. In ceea ce priveste nuantele, ai mana libera, dar in opinia mea, negrul ramane fara egal, desi nu m-as da in laturi nici de la o culoare mai puternica, un albastru, verde sau rosu.

Nuante metalice

Rochiile one-shoulder in nuante metalice arata extrem de sexy, pun in evidenta nuanta pielii si sunt perfecte pentru un cocktail sau o iesire la un local cu dress code strict. Se poarta nuante diversificate de la argintiu, bronz sau auriu. Derek Lam, Carolina Herrera sau Michael Kors sunt doar cativa dintre desgineri care au optat pentru acest trend.








Albastru

Albastrul a fost prezent din nou pe catwalk, Elie SaaB, Calvin Klein sau Carolina Herrera optand pentru el. Rochiile one-shoulder albastru pot fi asortate cu alb, negru sau gri. Poti purta o rochita albastra impreuna cu o pereche de cizme de piele intoarsa gri si o poseta chic sau un clutch supradimensionat.

Sursa: www.divahair.ro

Niciun comentariu: