6 august 2009

Pantofii Peep-toe la moda vara asta


Pantofii peep-toe (decupati) au fost unul dintre must have-urile acestei veri. Designerii i-au ridicat la rang de trend, i-au folosit in colectiile lor in cele mai diverse combinatii si modele, de la stilul elegant pana la cel casual sau chiar sport.

O pereche de pantofi peep-toe poate fi asortata cu usurinta atat la o pereche de blugi si un tricou simplu, cat si la o fusta sau rochita mai chic.

Putem combina modele de pantofi peep-toe la tinute casual, cu o linie simpla (genti xxl, un cardigan, o pereche de blugi, pantaloni trei-sfert sau fuste midi), iar pentru tinute elegante, de seara, putem alege o pereche de peep-toes cu toc inalt, dintr-un material mai pretentios (catifea, pielea intoarsa sau lac), accesorizati in acceasi linie eleganta.

Si pentru ca si in magazinele de la noi putem gasi modele asemanatoare cu cele de pe catwalk, va propun sa analizam impreuna modele designerilor celebri si pe cele din moda romaneasca, ca sa vedeti ca nu doar cei care isi permit asemenea pantofi pot fi in trend. Ne putem inspira din prezentarile de pe catwalk pentru ca atunci cand mergem la cumparaturi sa alegem modele cat mai apropiate de trendul sezonului.

Botine

Botinele peept-toe pot fi purtate cu usurinta vara dar si pana toamna tarziu, cu o pereche de ciorapi grosi (poate ti se pare ciudat insa multe vedete si modele ii poarta deja asa). Sunt chic, incadreaza piciorul foarte bine, evidentiaza glezna si se potrivesc de minune atat cu pantaloni, blugi, cat si la o combinatie mai office de fusta si camasa.








Ghetute

Sunt foarte cool purtate mai ales cu rochita de vara sau chiar un tutu, pentru cele care vor sa iasa din tipare. Se potrivesc perfect pentru o iesire de seara, in combinatie cu un sarafan mulat si un clutch, dar si ziua, la o tinuta simpla, pe care sa o accentuiezi cu o pereche de ghetute peep-toes, eventual intr-o culoare mai indrazneaata gen turcoaz sau galben lamaie.



Pantofi

Extrem de eleganti, pantofii peep-toe pot fi incadrati atat la o tinuta office, gen costum deux-pieces sau sarafan si camasa, cat si la tinuta usoara, de vara, in combinatie cu o rochita cu imprimeu floral. Pot fi colorati, negri sau in culori nude, in functie de momentul zilei si restul vestimentatiei. O combinatie reusita ar fi o pereche de pantofi peep-toes, blugi skinny si un tricou simplu, cu un logo dragut, sugestiv.



Platforme

Foarte in voga vara aceasta, platformele au avantajul de a fi si foarte comode. Tocmai de aceea, sunt indicate spre a fi purtate in oricare parte a zilei. In viziunea mea, foarte chic sunt platformele colorate, eventual cu model pe talpa. Se potrivesc atat cu fuste de panza topita, voal sau in, rochite maxi, cat si cu pantaloni scurti sau blugi.

Sursa: www.divahair.ro

Niciun comentariu: