16 august 2009

Miss Universe, la proba costumelor de baie


Participante din 84 de tari, printre care si reprezentanta Romaniei, au triumfat in Bahamas la proba "Perfection in Motion", in cursa pentru finala Miss Universe 2009, care va avea loc pe 23 august. Pentru ca toate fetele au fost la inaltime, Huffigton Post ne invita sa ne votam preferata

Publicatia a realizat deja un top 5 al celor mai frumoase aparitii in cadrul probei costumelor de baie, prezentand alte 24 de concurente care au atras atentia. Tu cu cine votezi?

Miss Universe Romania a trecut cu brio de interviul de personalitate. Bianca Elena Constantin a ajuns pe 2 august in Insulele Bahamas, unde a inceput pregatirile pentru finala concursului Miss Universe 2009.

"Sunt emotionata si extrem de entuziasmata de tot ce se intampla in jurul meu. Drumul spre competitie nu a fost unul usor: imbarcarea a avut loc pe 1 august, la 6.45 si aterizarea a fost pe 2 august, ora 20.00, ora Insulelor Bahamas; zborul a fost amanat pentru o zi, din cauza unor defectiuni; bagajul cu rochiile de seara a ajuns in Bahamas, dupa venirea mea, cu inca o zi intarziere. Stiu, insa, ca orice cale spre succes este dificila si cred ca merita facut orice sacrificiu", a declarat Bianca.

In calitate de participanta la concursul Miss Universe, Bianca a fost cazata la hotelul Royal Towers din incinta complexului Atlantis, iar colega ei de camera este reprezentanta Ungariei, Suzan Budai.

Reprezentata Romaniei a participat pana in prezent la probe de vestimentatie, efectuand cinci sesiuni de filmari si doua sedinte foto.

Cat despre interviul de personalitate, una dintre probele de foc, Miss Universe Romania a dezvaluit ca raspunsurile au fost pline de creativitate, dar in acelasi timp concrete. Bianca nu a apelat la serviciile traducatorului, preferand sa poarte toate discutiile in limba engleza.

Sursa: www.9am.ro

Niciun comentariu: