3 ianuarie 2013

Ce previziuni ne fac astrele pentru 2013!




Un An Nou a venit si odata cu el astrele s-au aliniat sa ne prezica ce ne asteapta in 2013. In general este un an bun, care aduce cu sine pace, iubire si multa intelegere.

Acum va propun sa vedem horoscopul detaliat pentru fiecare zodie in parte:



BERBEC - HOROSCOP 2013
 Sfatul astrologilor: "Schimba ceva si nu-ti taia singur creanga de sub picioare!"

Odata cu intrarea lui Uranus in zodia ta inca din 2011, vei reusi, de multe ori impins de la spate, sa schimbi ceva la tine, sa pornesti pe cai, pe care nu credeai ca le vei descoperi vreodata. Asadar perioada de redescoperire va fi lunga, din 2011 pana in 2018, timp in care iti vei reformula intreaga existenta pornind pe cai indraznete, exact pe stilul tau.

BANI
Planul financiar este destul de animat, insa mare atentia la cheltuieli.

CASA, FAMILIE
Viata de familie devine in 2013 centrul atentiei pentru tine. Ziua de 26 iunie e un moment interesant, pentru ca la extremele acestei zone de pe cer se afla cele doua planete aducatoare de noroc si ocazii benefice. Venus iese din Rac in timp ce, din partea cealalta, Jupiter se muta in Rac pentru vreun an. Racul este zodia ce corespunde, pe harta ta, zonei familiei si este o zodie eminamente familista, preocupata de tot ce este legat de domiciliu, casa, familie, rude, origini. In a doua parte a anului devii un membru al familiei mult mai dedicat, mai devotat si extrem de preocupat de binele si confortul tau si al celor dragi.

DRAGOSTE
Nu se poate vorbi de o viată sentimentală prea animata pentru 2013. Esti mult mai preocupat de viata de familie decat de cea sentimentala, ca atare cei mai favorizati sunt cei deja cuplati, cei care s-au casatorit deja, si nu cei care isi cauta inca iubirea. 

CASNICIE.
Desi anii anteriori au fost mai activi in ceea ce priveste casnicia, 2013 va fi un an mai linistit. Nu mai privesti casnicia ca pe o obligatie grea si nu mai resimti reguli stricte ce planau in relatia cu partenerul.

CARIERA.
La serviciu lucrurile par destul de linistite, desi, per ansamblu, ai ambitii mult mai mari decat reusesti sa pui in aplicare. De cativa ani ai dorinte noi de afirmare, ca atare, esti cel mai obsedat si incrancenat in a te realiza profesional in acesti ani.

STUDII
In 2013 vei simti o dorinta mai mare de cunoastere: cursuri, seminarii, carti, studii autodidacte, discutii intelectuale, pentru ca doresti sa-ti largesti orizonturile prin orice mijloc de invatare.

SANATATE.
Esti destul de preocupat de starea ta de sanatate in 2013, poate mai ales in ultimele 3 luni ale anului, cand vei acorda mai multa atentie regimului tau obisnuit de viata. 

CALATORII.
Calatoriile nu lipsesc din meniu in 2013. O perioada buna pentru un concediu in tara ar fi lunile mai-iulie, dar daca ai de gand sa iesi si peste hotare, Venus iti da doua ocazii deosebite.

TAUR - HOROSCOP 2013

 Sfatul astrologilor"Scoate la iveala ambitia, dar tine-o sub control"

In 2013 vei avea senzatia ca tot ce faci se cladeste prea lent, cu mai mult efort si esti nevoit sa muncesti mai mult ca oricand, insa va merita efortul, pentru ca vei fi mandru de rezultate atunci cand le vei obtine.
BANI
Ai mare grijă la deciziile financiare ale primelor 6 luni din an, la contractele semnate, la intelegerile incheiate, la persoanele care incearca sa te atraga in diverse investitii, pentru ca, desi ti-ar putea aduce si ceva profit, ascund si un pret de platit! Deci nu te hazarda prea mult in decizii ce tin de planul financiar!
CASA, FAMILIE 
Viata de familie nu e in centrul atentiei anul acesta, chiar daca e un an bun, animat, cu evenimente fericite. 
DRAGOSTE
Zona sentimentelor este, de cativa ani, afectata de Neptun aflat in zona diametral opusa, semn ca esti mai vulnerabil in fata deceptiilor sentimentale ca niciodata, si asta numai din cauza telurilor mult prea inalte pe care ti le propui în amor. Ai mare grija de cine te indragostesti!
CASNICIE
Anul acesta viata conjugala este zona care cere de la tine cea mai mare atentie, semn ca a venit vremea sa privesti viata in doi ca pe ceva extrem de serios, sa analizezi ce nu merge, sa repari cu ce s-a stricat si sa trasezi directii clare si categorice catre viitor. 
CARIERA
La serviciu, lucrurile par destul de echilibrate. Esti un bun coechipier, un colaborator de nadejde, si oricine are nevoie de contributia ta are numai de castigat daca te are alaturi. 
SANATATE
Doar finalul de an 2013 poate fi ceva mai tensionat, pentru ca aici are loc un aspect care poate sa-ti dea dureri de cap sau palpitatii, ce se vor oglindi asupra sanatatii tale. Ori esecurile din viata de zi cu, zi, ori stresul acumulat sau oboseala fizica pot avea consecinte asupra organismului intr-un moment de criza, cand va trebui să-ti tii mai bine sub control energia, ca sa nu-ti faci rau singur. 
STUDII
Unul din planurile cele mai animate ale anului este cel intelectual, de parcă, după ani de liniste si de rutină, simti nevoia să înveti ceva nou sau să scoti de la naftalină niste cunostinte acumulate mai demult, pe care nu le-ai folosit până acum. 
CALATORII
Ai sansa de a calatori mai mult prin tara, cuprins de un fel de patriotism ce te face sa spui ca tara ta e cea mai frumoasa dintre toate. 

GEMENI - HOROSCOP 2013

 Sfatul astrologilor"Trage tare, dar nu te bucura prea devreme!"

Anul acesta va fi pentru gemeni o sansa buna de afirmare, de exprimare, de schimbare, de noi inceputuri, de relansare in directii care sa-l reprezinte.
BANI
Cresc major sansele de a investi in afaceri imobiliare. Poate vei cumpara o casa, un teren sau investesti sume mai mari de bani in confortul casei tale deja existente, dar ai mare grija deoarece te poti astepta si la afaceri proaste. Mare atentie in ce investesti!
CASA, FAMILIE.
Viata de familie e calma si bine organizata. Pui mare pret pe ordine, pe curatenie, pe igiena, si vei avea suficiente momente pentru a te apleca mai mult asupra vietii de familie si asupra rolului tau de gospodar, sot sau parinte
DRAGOSTE
E un an cu surprize placute in iubire. Se pot auzi si planuri de casatorie, pentru unii! In 2013, vei avea parte de multe vorbe dulci, declaratii de dragoste si multe momente romantice, toate acestea reaprinzandu-ti pofta de a iubi.
CASNICIE
Nu se intampla nimic deosebit in relatia de cuplu. Vei avea un an destul de linistit, bun si optimist in casnicie.
CARIERA
Planul profesional devine in 2013 punctul central al energiilor tale. Vor fi mari eforturi sau probe de trecut, dar vei avea parte si de realizari durabile, deciconcentreza-te serios asupra rolului tau in cariera.
STUDII
Nu e un an in care sa te apuci serios de studiu.
SANATATE
In 2013 trebuie sa acorzi o mai mare atentie sanatatii tale.
CALATORII.
Nici anul marilor calatorii nu pare sa fie. Zona calatoriilor e marcata de deplasari pe placul tau, relaxante, vesele, ca de vacanta.
RAC - HOROSCOP 2013

 Ce spun astrologii: "Un an oscilant, cu provocari si piedici!"

Norocul si ghinionul se vor succeda, se vor respinge, se vor imbina pe parcursul celei de a doua jumatati a anului, suficient cat sa nu mai stii nici tu ce sa spui despre viata ta: daca e buna sau rea sau daca esti sus sau jos? 
BANI
Vor fi sanse mai mari de a castiga ceva mai bine decat in alti ani, dar ai mare grija caci banii castigati  pot ascunde si un pret cam mare de platit, deci fii prudent.
CASA, FAMILIE.
Viata de familie este echilibrată si tihnita aproape tot anul, abia finalul de an 2013 devine ceva mai agitat.
DRAGOSTE
In 2013, dragostea devine campul celor mai serioase decizii in urmatorii 2 ani. Ai mari sanse sa gasesti acum marea iubire a vietii tale, pe omul sortit pe care il cauti poate de o viata, doar ca iubirea, in cazul tau, nu soseste usor, ci vine si cu o serie de obstacole, cu probe de incercare, cu nevoia de a schimba ceva in viata ta sau in felul tau de a fi, deci pregateste-te de iubire in modul cel mai serios cu putinta.
CASNICIE.
Pentru cei care deja au facut acest pas, casnicia in 2013 devine foarte sobra.
CARIERA.
Nu se poate vorbi de evenimente iesite din comun la locul de munca, dar atmosfera e destul de animata, ceea ce te va ajuta sa te implici cu placere in tot ce ai de facut la serviciu. Incepi anul cu o stare de bine si de chef de munca, iti vei planui vise mari si frumoase cu privire la munca ta si sunt mari sanse sa le vezi realizate. Succes!
STUDII
Se nasc planuri noi in mintea ta si esti constient ca nu poti ajunge la ele fara un studiu aprofundat. Deci in 2013 este activa zona studiilor, pe domenii de interes.
SANATATE.
Ai mare grija la modul de gandire, deoarece negativismul se poate rasfrange asupra starii tale de sanatate. 
CALATORII.
Ai mare grija la calatoriile lunii septembrie, deoarece neatentia poate fi inamicul tau numarul unu, mai ales daca esti la volan. Ai putea pleca si peste hotare, dar ai mare grija.

LEU - HOROSCOP 2013

 Ce spun astrologii "Eforturi mari cu rezultate lente!" 

La prima vedere, ar fi un an linistit pentru tine. Totusi din 2013, vei stii mai bine incotro merge viata ta, dar nu trebuie sa uiti ca cerul nu e niciodata perfect pentru nicio zodie. Chiar dacă te bucuri de o energie exuberantă, ai totusi un careu saturnian undeva in coasta, ce-ti va taia de multe ori elanul.
BANI
Zona banilor este bine conturata, daca esti organizat cu propriul buget. Tine-ti sub control intrarile si iesirile, ca sa nu dezechilibrezi nimic. 
CASA, FAMILIE.
Ai intrat intr-o etapa in care preocuparile tale domestice si familiale devin extrem de serioase si de profunde. Dacă ai sub 30 de ani e un moment perfect pentru a-ti demonstra maturitatea, nivelul de intelepciune acumulat in ani. Pentru multi, e vremea de a se muta la casa lor, de a pleca din casa parinteasca. Pentru altii e vremea sa-si formeze o familie si sa-si asume responsabilitati familiale.

DRAGOSTE
Nu e anul marilor iubiri pentru tine, dar asta nu inseamna ca iubirea lipseste din peisaj in 2013. Anul tau va fi plin de iubire! Reusita acestui an din punct de vedere emotional tine de o combinatie intre respectarea libertatilor fiecaruia dintre voi, un dram de umor presarat in relatia voastra si mult optimism. 
CASNICIE
Se poate vorbi de o clarificare a situatiei tale conjugale. Acum poti lua decizii mult mai clare, care vor duce spre un viitor mult mai bun pentru tine si partenerul de langă tine, cu sau fara acte.
CARIERA 
Ambitiile tale cresc acum, vrei mai mult, simti ca poti mai mult, deci merita sa lupti pentru a schimba ceva in statutul tau profesional. Asadar, vei avea parte de multe si drastice transformari pe parcursul urmatorilor ani in ceea ce priveste relatia cu locul de munca. 
STUDII
Esti un om cu ambitii mari iar de cativa ani, parca s-au nascut dorinte noi pentru intelectualul din tine. Vrei altceva, de aceea nu este exclus sa cauti permanent alte si alte provocari care sa se transforme in experiente de viata utile pentru ceea ce doresti sa devii. Vei deveni un alt om si nu te vei opri din procesul tau de cizelare intelectuala, gasind mereu tinte interesante de atins sau domenii moderne de explorat. Din tot ce ai acum sansa sa descoperi, sigur se va naste si directia care ti se potriveste cel mai bine si pe care o vei transforma intr-o zi intr-o cariera de succes. Ai ocazia sa arati la ce esti bun, ce stii mai bine, deci nu te vei multumi cu ce ai atins, ci pornesti mereu in cautare de noi informatii.
SANATATE
Pentru o stare de sanatate mai buna, alege un regim de viata mai moderat, mai restrictiv, mai bine structurat, cu ore fixe pentru masa, cu control asupra greutatii, cu diete mai severe, pentru ca sigur vor avea urmari beneficei in curand.
CALATORII.
In 2013, ai mai mult chef sa umbli, dornic sa ajungi prin locuri prin care nu ai mai ajuns niciodata. Esti mereu atras de destinatii complet noi.

FECIOARA - HOROSCOP 2013 

 Ce spun astrologii: "Acum inveti lectiile vietii in cel mai serios mod!"

In 2013 nu prea te simti in apele tale, avand mereu impresia ca trebuie sa depui eforturi mult mai mari decat in alti ani ca sa fie bine.
BANI
O afacere prost gandita, pripita, in care te arunci fara sa analizezi totul cu grija, poate avea efecte nefaste asupra banilor tai, de aceea esti avertizat asupra sensibilizării planului financiar.

CASA, FAMILIE
In sectorul familial, te bucuri de o atmosfera placuta. 2013 va fi un an dedicat evenimentelor frumoase pentru tine si cei dragi, deci norocul tau apare mai ales in planurile tale dedicate copiilor, rudelor, locuintei,
DRAGOSTE
Dragostea e unul din planurile cele mai animate ale anului, chiar daca totul se petrece pe fondul unei zodii mai linistite din fire, semn ca acesta e modul tau de a iubi: mai rational, mai pragmatic, mai detasat, fara a-ti pierde capul de cate ori te indragostesti.  

CASNICIE.
Si viata conjugala e un plan interesant anul acesta. Odata cu intrarea lui Neptun in zodia ta inca de anul trecut, nu vei avea parte doar de neclaritate si indecizie, ci si intimitate, liniste si implinire sufleteasca. Cei vizati in primul rand de aceste aspecte incerte sunt Fecioarele nascute la inceputul zodiei.
CARIERA
Ai mari planuri de viitor, speri mult de la ziua de maine si te concentrezi cu precadere la ce va urma de acum inainte. Daca mai ai de invatat, o vei face, pentru ca esti dornic sa acumulezi noi si noi informatii, tot mai moderne si mai actuale. Te vei remarca printr-o atitudine deschisa, optimista, pentru ca pui pasiune in ceea ce lucrezi si esti foarte deschis la cooperare. 

STUDII
Jupiter in zona carierei te obliga sa fii mereu la curent cu informatiile din domeniul tau de activitate si profiti de orice ocazie de a mai acumula experienta in acest sens. 
SANATATE.
Nu e o perioada in care sanatatea sa iti creeze mari probleme, dar e bine sa abordezi un stil de viata lejer, modern, optimist, in care sa pui accent pe miscare, pe iesiri in aer liber, si mai ales pe o gandire pozitiva, pentru ca acestea se vor dovedi a fi solutiile la orice probleme care pot aparea.  

CALATORII.
Acest an, calatoriile te preocupa foarte mult, mai ales cele prin tara, pentru ca acestea devin sursa unor experiente de viata ce iti vor fi de mare folos in viitor. Vei intalni oameni care vor juca roluri cheie in proiectele tale cele mai importante, vei primi sfaturi sau indrumari foarte valoroase pe care le vei pune in practica in avantajul tau.
 
BALANTA - HOROSCOP 2013

 Ce spun astrologii: "Arata cat de mult te-ai maturizat si nu fugi de himere"

Te-ai schimbat major în ultimii ani, te-ai maturizat, ai inteles care e sensul tau de mers, ai primit si sanctiuni daca nu ti-ai facut temele, ca atare roadele ultimilor ani se vor vedea de acum inainte, pentru ca se presupune ca ai acumulat experienta pentru… vreo 28 de ani de acum inainte. 

BANI
Saturn se afla in zodia ta timp de mai bine de doi ani de acum inainte, lucru ce va lasa o amprenta destul de importanta in ceea ce priveste bani. Saturn in sfera finantelor nu e deloc un sprijin, ci un profesor de economie foarte strict, ce te va trage de maneca atunci cand trebuie, dar si de urechi atunci cand tinzi spre extreme periculoase. 
CASA, FAMILIE
Acesta este planul cel mai animat al anului, dand un plus de profunzime tuturor planurilor legate de casa si familie. Te transforma intr-o sotie dedicata si matura, intr-o mama implicata si precauta, intr-un gospodar serios care face tot ce e nevoie pentru a asigura confortul personal si al celor dragi lui. 
DRAGOSTE
Interesant an pentru inima ta, deoarece, prin zona sentimentelor, trece asteroidul casatoriei, Junon, care nu ti-a mai batut la usa inimii de prin 2009, ca atare iata un moment in care iubirea si dorinta de a te casatori se combina perfect. Ia-o insa incet si lasa relatia sa se lege, sa va cunoasteti mai bine, punand accent pe comunicare, pe preocupari comune, pe prietenia dintre voi, inainte de pasiune sau sentimente frenetice.  

CASNICIE
De la iubire pana la casatorie nu e decat un pas pentru cei care au deja pe cineva alaturi de ceva vreme. Esti destul de pasional si de tumultuos ca partener de viata, dar lucrurile s-ar putea agita un pic intre tine si jumatatea oficiala pentru ca aproape tot anul se formeaza un aspect dificil pentru cupluri.
CARIERA.
Munca, serviciul, cariera, toate consuma multa energie din partea ta anul acesta. Atmosfera e destul de linistita, la prima vedere, la serviciu, ai putea spune ca totul e marcat de calm, de rutina, de un confort emotional, dar din cand in cand atmosfera se mai anima si aici.
STUDII
Esti o fire studioasa, iti place mereu sa-ti largesti orizonturile si bagajul de cunostinte, iar anul acesta ti se ofera suficiente ocazii sa fii multumit in acest sens.
SANATATE.
Sanatatea e un punct sensibil al acestui an, deci nu trebuie sa-l tratezi cu indiferenta. Psihicul este cel mai afectat si cum multe boli fizice isi au originea in sensibilitati psihice, ai grija de psihic ca sa nu-si trimita reactiile cine stie pe unde prin organism.
CALATORII.
Vei calatori mai mult ca oricand, poate chiar acum vei iesi pentru prima oara mai departe de casa. Acum ti se deschid cu adevarat orizonturile spre zone mai indepartate, spre zari despre care, pana acum, doar ai citit in carti sau ai vazut in filme.

SCORPION - HOROSCOP 2013

 Sfatul astrologilor"Invata lectia moderatiei si nu te enerva!"

Fii pregatit pentru un curs prelungit de maturitate. E momentul cand iti dai cu adevarat marele examen de capacitate, indiferent de varsta pe care o ai. 
BANI
Nu e unul din domeniile cele mai deosebite ale anului. Ai putea da randament in activitati de consultant financiar sau de afaceri, de ofiter de credite sau administrator al banilor altora, pentru ca tu, personal, nu prea ai sume proprii la indemana. Cu toate acestea, ai putea aduna tot felul de documente pentru a solicita un credit de la o banca sau poate esti invitat sa intri intr-o afacere, cu speranta ca vor veni si bani candva.  

CASA, FAMILIE
Din al doilea trimestru al anului si pana prin 2014, in zona domiciliului intra Junon, asteroidul casatoriei, ceea ce poate oferi premisele intemeierii unei familii pentru unii Scorpioni sau cel putin a mutarii impreuna cu persoana iubita in vederea unei viitoare casatorii. Vreti sa puneti la incercare relatia traind laolalta cu tot ce inseamna viata in doi, inainte de a face si pasul cel mare, pentru ca asa va veti cunoaste mai bine. 
DRAGOSTE
Vei avea o atmosferă linistita si placută in relatia cu cel drag, insa vor exista totusi cateva momente pe parcursul anului care te mai scot din starea de calm. Planul sentimental intra in vizorul astrelor abia din 2014.
CASNICIE
Lucrurile stau diferit daca esti deja casatorit. Una din cele mai bune perioade este aprilie-mai, cand si Venus si Marte vin in vizită in Taur, oferind mai multa armonie in cuplu, dar si o animare a spiritelor, in cazul in care se instalase rutina si plictiseala.

CARIERA.
Interesanta atmosfera la serviciu in 2013. Se poate ivi o situatie conflictuala extrema, care poate avea efecte asupra rolului tau la locul de munca: o demitere/demisie brusca, o eroare majora din cauza grabei, o disputa cu superiorii sau colaboratorii, o vorba nechibzuita, o decizie abrupta ce poate avea consecinte de durata, situatii periculoase care pot atrage sanctiuni asupra ta. Ai mare grija, anul asta risti chiar sa-ti pierzi jobul! 
STUDII
Ambitiile profesionale te obliga sa te apuci serios de studiu. Daca ai examene de dat in ianuarie sau noiembrie, emotiile si teama de esec ar putea fi cei mai mari dusmani in cazul in care te prezinti la vreo competitie care are ca miza imaginea ta profesionala.
SANATATE
Sanatatea ta e destul de oscilanta de ceva vreme. Aproape tot anul este marcat de un aspect ce iti poate crea mari probleme de sanatate si toate provin de la propriile tale neglijente. Adu-ti aminte ca tot ce-i prea mult strica!
CALATORII
Ceva sanse sa te plimbi prin lume, ar fi, dar esti atras mai mult de locuri prin care ai mai fost candva, de care esti atasat sentimental sau unde te asteapta rude si persoane dragi tie.

SAGETATOR - HOROSCOP 2013

 Ce spun astrologii: "Destula liniste in viata ta, dar nu te baza pe asta!"

Anul acesta esti flancat de noroc, de bucurii, de auspicii bune la ambele extreme ale acestui an. Profita din plin de ocaziile pe care ti le aduce Venus in zodia ta, pentru ca nu ai parte de un tranzit venusian dublu chiar in orice an! 
BANI
In casa banilor, sta de ceva vreme Pluto, care e un avertisment astral sa nu sari calul! Esti predispus exceselor si acest lucru te va afecta foarte mult in plan financiar.

CASA, FAMILIE.
Viata de familie e linistita de la o vreme. Ai parte de liniste, de calm, de planuri frumoase pentru care depui eforturi, dar si iluzii duse la extrem, pentru ca nu este exclus ca cei mai mari idealisti ai acestor ani sa fiti voi Sagetatorii.
DRAGOSTE
Totul se misca altfel decat in alti ani, intr-un ritm mai alert. Dorinta de nou va plana peste inima ta, dar e nevoie de un dram de tupeu, de egoism chiar, iubindu-te mai mult pe tine insuti, pentru ca doar dorintele tale conteaza acum.  
CASNICIE
Viata de cuplu capata un ritm alert, dar riscant totusi. Cei care se casatoresc, risca sa greseasca, descoperind mai tarziu ca au facut o alegere nu tocmai buna. Cei deja casatoriti pot fi tentati sa calce gresit, sa minta, iar aceste lucruri vor pune in pericol vieta de cuplu. E un moment cu o incarcatura imensa de ghinion, de nesansa, de risc, pentru ca la baza evenimentelor ce se desfasoara in relatia cu partenerul isi lasa amprenta minciuna. 
CARIERA.
E destul de liniste la serviciu pe parcursul anului, dar peste calmul aparent vor plana de cateva ori si momente tensionate.
STUDII
Nu e anul marilor studii pentru tine, dar din toate domeniile pe care ai sansa sa le studiezi sau aprofundezi anul acesta, tot se vor ivi cateva elemente care sa te marcheze si sa te ajute sa ajungi unde doresti.

SANATATE.
Fii atent la regimul de viata pe care il adopti anul acesta! Fugi, pe cât posibil, de o alimentatie greoaie, de dulciuri, de sedentarism, de rasfaturi alimentare, pentru ca de aici se pot ivi cele mai mari probleme. Esti predispus spre o alimentatie care nu face bine organismului, spre surplus de greutate, si anul acesta e posibil sa ajungi la concluzia ca e vremea unor masuri ceva mai radicale, incat nu e deloc exclus sa incepi o dieta foarte severa, cu scopul de a mai scapa de cateva kilograme. 
CALATORII.
Partenerul de viata te scoate mai mult din casa si iti pregăteste diverse iesiri de week-end cand nici nu te astepti.
CAPRICORN - HOROSCOP 2013 

 Sfatul astrologilor: "Continua marea reformulare si bucura-te de sanse!"

Esti in centrul atentiei de cativa ani de cand una dintre cele mai sobre dar si mai dificile planete s-a mutat in zodia ta. Cu siguranta ultimii 4 ani, de cand il ai pe Pluto in vizita in zodia ta, nu au fost usori, ai simtit ca multe se modifica in viata ta, dand o nota de gravitate si de sobrietate, avand impresia ca te-ai maturizat extrem de repede.
BANI
Mare lucru nu se intampla prin bugetul tau, dar esti avertizat de Pluto sa nu sari calul, sa pastrezi intotdeauna contactul cu realitatea si sa-ti dai seama ca si banii sunt una din resursele ce se cer controlate cu mare atentie.
CASA, FAMILIE.
Atmosfera e foarte animata in casa ta, viata de familie este in centrul atentiei si iti canalizezi toata energia spre ceea ce numesti cu bucurie "acasa". Vor exista multe momente de tensiune intre peretii casei tale, care te pun la incercare, te irita, dar in care trebuie sa demonstrezi ca poti sa-ti pastrezi cumpatul.
DRAGOSTE
Cand vine vorba de iubire, nu o duci chiar rau. Nu este imposibil pentru unii Capricorni sa se intoarca la o fosta iubire la final de 2013 sau in primele zile din 2014, tot asa cum nu este exclus ca retrogradarea lui Venus sa fie ocazia perfecta pentru a o lua de la capat cu un surplus de maturitate si intelepciune in relatia actuală care are astfel sanse sa evolueze mult mai bine.
CASNICIE.
Merita sa stai mai mult de vorba cu jumatatea ta, ca doi oameni maturi, pentru a restabili o binefacatoare stare de stabilitate si liniste intre voi. Multe se pot repara in primele 3 luni ale anului, iar cei care nu au facut pasul casatoriei in ultimii 2 ani, se pot gandi acum foarte serios ca e timpul, nu neaparat cuprinsi de pasiune sau de dorinte, ci pentru ca ajung la o concluzie matura ca nu mai are rost sa astepte, ca a venit si vremea lor.
CARIERA.
In 2013 nu este o atmosfera tocmai buna la locul de munca, deoarece vei avea parte de stres, nesiguranta si dezechilibre.  

STUDII
Visele tale cele mai mari necesita o continua evolutie prin studiu si invatare, de aceea vrei sa acumulezi noi informatii care sa te sprijine in ceea ce doresti sa atingi intr-o zi. Descoperi ca te-ai inscris la facultatea care nu se potriveste cu felul tau de a fi, ca ai facut-o indus in eroare de niste perspective false, ca atare ar fi bine sa revii cu picioarele pe pamant si sa ajustezi ceva in modul tau de a invata. 
SANATATE
Trebuie sa fii atent la orice simptom ciudat, pentru ca poate fi unul inselator. E ca si cum te doare undeva dar problema reală e în altă parte. Informeaza-te cu prudenta si nu te lua dupa sfaturi citite aiurea pe internet!

CALATORII.
Litoralul a devenit una din marile tale pasiuni de ceva vreme si te intorci acolo ori de cate ori vine vorba de vacanta.
Pe de alta parte, esti mult mai atras de latura spirituala a vietii, de aceea esti una din zodiile care va colinda tara in lung si-n lat pentru a se imbogati spiritual, pe la diverse lacasuri de cult.

VARSATOR - HOROSCOP 2013

 Sfatul astrologilor: "Deschide bine ochii si nu vinde blana ursului din padure!"

Nu te astepta sa fii tu in centrul atentiei anul acesta, pentru ca nu va fi chiar asa. E vremea sa spui ce stii, sa iti exprimi parerile, sa gasesti o cale de a-ti transmite mesajul catre lume. Detii toate resursele necesare pentru ca anul acesta sa faci pasi mari spre ceea ce visezi sa atingi.

BANI
Iată un plan destul de animat anul acesta. Ai grija asadar in ce afaceri te bagi, pe ce arunci banii, ce-ti face cu ochiul sa cumperi, pentru ca esti totusi cel mai vulnerabil in fata marilor greseli financiare. Ai tendinta de a crede tot ce ti se promite, dar si tu promiti mai mult decat poti face. 
CASA, FAMILIE
Esti foarte atasat de familie si de casa, pentru ca ai si ocazia de a te ocupa mai mult de confortul casei tale. De vreo 2 ani nu te-ai mai aplecat atat de serios asupra chestiunilor domestice, de aceea acum, mai ales in aprilie-mai, simti nevoia sa aduci un plus de confort si siguranta in locuinta ta. Ori investesti mai mult decat de obicei, ori vii cu tot felul de planuri pe care le prezinti familiei, dar nu ajunge doar sa le propui, ci sa oferi si solutii concrete de a le duce la indeplinire.
DRAGOSTE
Iubirea, in cazul tau, e si locul celor mai frumoase momente, dar si locul celor mai mari ghinioane. E punctul cel mai sensibil, in care albul si negru se imbina, binele si raul coexista, fericirea si nefericirea se succes extrem de rapid, ca atare e greu de spus ca esti chiar atat de favorizat de astre pe cat ar trebui. Poate iubesti, dar nu e o iubire adevarata. Poate iti pui sufletul pe tava, dar poate te inseli. Poate declari cu toata gura ca te-ai indragostit, dar poate nu tine.

CASNICIE.
Din al doilea trimestru al anului pana prin 2014, prin zodia ta trece Junon, asteroidul casatoriei, ceea ce mareste preocuparea ta pentru viata de cuplu si pentru ideea de a te casatori, daca nu ai facut deja asta. Ar fi bine totusi ca, pana in iulie, sa eviti o eventuala decizie direct legata de viata conjugala. Viata de cuplu nu prea este în centrul atentiei anul acesta.
CARIERA.
Ori e momentul in care te intorci la serviciu dupa o perioada in care ai fost nevoit sa stai acasa - somaj, maternitate, pregatire scolara etc - ori trebuie sa parasesti un loc de care ai fost puternic atasat emotional, pentru a te muta in alta locatie, poate dictat si de o schimbare de domiciliu. Este posibila si o revenire la un fost loc de munca, dupa o perioada de detasare in alta parte. Vei resimti acel moment ca pe unul cu o incarcatura emotionala mai mare decat oricare alta.  
STUDII
Esti foarte constient de faptul ca o ascensiune profesionala onorabila depinde enorm si de bagajul de cunostinte pe care il duci cu tine. Te apuci de studiu cu multa pasiune, numai ca o faci un pic cam haotic, impulsiv, fara sa alegi cele mai corecte mijloace de aprofundare a domeniului spre care te-ai aplecat. Riscul sa-ti treaca repede dorinta de a invata e cam mare.

SANATATE.
Sanatatea e unul din punctele cele mai sensibile in ultimii ani, nu te mai simti tu chiar atat de bine în pielea ta, si asta nu de azi, de ieri, ci de multi ani, de cand Pluto a intrat in Capricorn. El ti-a inoculat o oarecare frica de boala, un sentiment ca ai putea avea ceva, si probabil unele boli incep sa-si faca simtita prezenta, chiar daca intr-o forma mai subtila.
CALATORII.
Te plimbi ceva mai mult din 2011. Aproape tot anul 2013, se formeaza pe cer un aspect unicat intre Uranus din Berbec si Pluto din Capricorn, care vor face ca multe din deplasarile acestui an sa contina si unele riscuri, aspecte neprevazute care iti vor strica placerea deplasarilor. Orice calatorie decisa in ultimul moment va contine situatii neplacute, incat vei regreta ca ai plecat.  

PESTI - HOROSCOP 2013

 Ce spun astrologii: "Esti sustinut subtil din umbra!"

E o sustinere mai mult psihica, emotionala, afectiva, morala, dar care te priveste direct, si o vei simti ca pe aliatul tau din umbra pentru a face fata oricarei situatii care ti-ar putea da peste cap linistea. Daca psihicul tau e sustinut, atunci si tu esti capabil de orice reusita, de aceea trebuie sa valorifici din plin acest aspect benefic si sa faci din 2013 unul din cei mai buni ani!
BANI
Daca ti-ai propus ori sa mai pui un ban deoparte, ori te gandesti, cu spirit prevazator, la niste cheltuieli masive candva in anii care vin, luand de pe acum masuri in perspectiva, din pacate anul acesta nu prea vei reusi sa faci pasi mari in acest sens, de parca ti-e foarte greu sa administrezi banii. Fii deci atent cum folosesti banii pe care i-ai strans cu alte scopuri, ca sa nu te trezesti cu vistieria goala, ca mai apoi sa-ti dai seama ca ai fi putut controla altfel situatia.
CASA, FAMILIE
Viata de familie a capatat un ritm mai alert in iunie 2012. S-au produs noutati in plan familial, poate ai primit sansa de a-ti innoi mediul in care locuiesti. Treci de la bine la rau peste noapte, atmosfera buna nu se mentine pe termen lung. Va fi ca o senzatie ciudata de confort emotional, afectiv, relational sau locativ, dar care se va dovedi a fi, uneori, o impresie falsa, pentru ca te vei amagi singur ca lucrurile merg pe un teren bun pentru tine si familia ta.  
DRAGOSTE
Dragostea este unul din planurile care trece in fata anul acesta, mai ales din a doua parte a anului. Ai asteptat mult iubirea in viata ta, iar acum sansele de a incepe o idila ca-n romane cresc major! Daca auzi ca nici aici nu e motiv de fericire deplina, ai spune ca iar esti un mare ghinionist, dar nu e decat un avertisment sa fii prudent, anul acesta, sa nu ti se aprinda calcaiele atat de repede, ci sa lasi relatia care se iveste sa evolueze lent si firesc, fara vise inutile.  

CASNICIE.
Daca planul sentimental este atat de animat si de plin de provocari, nu la fel se poate vorbi de cel conjugal, care este mult mai banal si chiar plictisitor anul acesta. Va exista un plus de stabilitate si durabilitate pentru cuplurile deja formate, deja obisnuite cu ceea ce inseamna viata in doi, cele in care fiecare si-a asumat matur si serios sarcinile care ii revin. Chiar daca pe alocuri isi mai lasa amprenta rutina si monotonia, tu faci fata cel mai bine aceluiasi program de zi cu zi, pentru ca nu ai asteptari prea mari din acest punct de vedere, te multumesc lucrurile clare, bine organizate, asezate, chiar daca se repeta mereu in acelasi stil. 
CARIERA
Ti se ofera de doua ori o sansa de afirmare sau o sansa de schimbare, pornind intr-un sens de la care ai mari sperante. Vei munci cu placere, ceea ce se va vedea si in rezultatele la care ajungi. Depui multa pasiune in munca, dar cel mai bine dai randament daca ti se respecta libertatea personala.
STUDII
Chiar daca in cariera nu apar cine stie ce provocari, asta nu te opreste sa profiti poate de programul ceva mai lejer pentru a mai acumula ceva experienta de care vei sti sa profiti in viitor. Unii Pesti ajung abia acum la decizia cea mai buna cu privire la pregatirea teoretica cea mai potrivita, alegand facultatea sau cursul optim, croite pe stilul lor. Ti se pot revela directii, informatii, cunostinte complet noi, interesante, care pot deveni cea mai mare pasiune, poate chiar obsesie a ta, dedicandu-te ei cu ambitie. Chiar daca ai facut pană acum alte si alte cursuri de specializare, inca mai e timp sa descoperi unul care sa iti schimbe complet viziunea despre viata, despre tine, despre oameni, si vrei neapărat sa il urmezi, sperand mult de la el.
SANATATE
Te simti bine in pielea ta, de altfel resimti o eliberare de stres in ce priveste starea ta de sanatate. Nu mai esti atat de ingrijorat, de preocupat de propriul organism, ci dai dovada chiar de o relaxare in acest sens, abordand un stil de viata mai lejer, in care pui mai mult accent pe propria persoana si pe propriile dorinte si placeri.
CALATORII.
Ai grija la drumurile pe distante scurte. Calatoriile peste hotare contin o conotatie mai speciala. Simti ca undeva departe se afla un raspuns la una din intrebarile tale existentiale si ceva misterios te cheama departe, acolo unde simti ca se afla ceea ce iti poate schimba destinul, dar a ajunge acolo nu e deloc usor, ca atare calatoriile acestui an contin ceva greu de trecut, de parca trebuie sa depui mari eforturi pentru a le da curs.

Puteti citi mai multe pe acvaria.com 

Niciun comentariu: