4 ianuarie 2012

Horoscop ianuarie 2012

Prima luna din 2012 si-a facut aparitia cu pasi repezi, iar astrele au pregatit vesti pentru fiecare zodie in parte. Sunteti curiosi sa aflati ce v-au prezis astrele in luna aceasta?


HOROSCOP BERBEC - LUNA IANUARIE 2012



Dragoste 
 

Ai pretentii mari de la dragoste si investesti multa energie in tot ce este legat de viata sentimentala. Il asezi pe cel drag pe un piedestal si il privesti cu admiratie, cu respect, cu adoratie chiar, desi esti in permanenta constient de limitele sale, dar esti de parere ca o relatie de succes depinde foarte mult de felul pozitiv cum il privesti pe cel de langa tine. Faci planuri marete de viitor in legatura cu persoana iubita si primesti din partea sa suficiente promisiuni care sa-ti inspire incredere ca totul va fi si mai bine de acum inainte.




Cariera

Tu esti cel mai implicat in treburile de serviciu, ori pentru ca se nasc niste ambitii noi in mintea ta, ori pentru ca exista o competitie de forte la locul de munca ce te obliga practic sa dai tot ce ai mai bun in tine. poate fi un moment bun de afirmare, deci profita din plin de ocaziile bune care te propulseaza in frunte. Sefii ar putea fi multumiti de tine (chiar daca nu o vor recunoaste de fiecare data), dar cel mai mult vei fi tu multumit de tine insuti, pentru ca muncesti serios, atras de niste scopuri importante pe care vrei neaparat sa le atingi. Pui in joc toate calitatile tale de profesionist pentru a-ti indeplini sarcinile, dar si pentru a capta atentia celor de care depinde succesul tau!



Bani

Nu e planul cel mai norocos al lunii, pentru ca riscul de a te intinde mai mult decat ti-e plapuma e cam mare. Tine-ti sub control cheltuielile, dar mai ales visele, pentru ca par a fi prea costisitoare. Daca te lasi acum furat de cine stie ce investitie demult visata, ai putea cheltui totusi prea mult. Excesele sunt riscante luna aceasta, tocmai de aceea trebuie sa ai mereu in minte cuvantul de ordine al acestei perioade: strictul necesar! Ai vrea atat de multe lucruri pe care le consideri absolut vitale in acest moment, dar daca te lasi pacalit de tentatie, luna viitoare vei suferi de pe urma propriilor tale capricii. Opreste-te cat timp mai ai banii in portofel!

HOROSCOP TAUR - LUNA IANUARIE 2012


Dragoste

Te simti ciudat in pielea ta si nu intotdeauna reusesti sa te pui intr-o lumina favorabila. Daca tu nu ai o parere buna despre tine, cum ai vrea ca ceilalti sa te placa asa cum esti? Ocupa-te mai mult de imaginea ta, de impresia pe care o lasi, pentru ca nu e momentul cel mai bun pentru un Taur. Vei avea mereu senzatia ca ceilalti te resping, nu te doresc prin preajma, iar problemele se pot resimti inclusiv in cuplu. Chiar daca visezi frumos la un viitor fericit, deschide totusi ochii, pentru ca iti vei da seama intr-o zi ca ceea ce se infiltreaza acum in inima ta e doar iluzie. Exista, asadar, riscul sa te indragostesti de o himera si sa alergi apoi multa vreme dupa ea, deci trezeste-te la timp! Cel care ti-a zambit astazi nu te va cere maine in casatorie! Ceea ce ti se pare a fi perfect pentru sufletul tau, se va dovedi a fi intr-o zi doar un balon de sapun care se va sparge. Dedica-te vietii de cuplu cu luciditate si maturitate, pastreaza-ti mintea limpede si detasata, fara a lasa fluturii din stomac sa te domine!



Cariera

Daca apar examene sau alte confruntari de forte in plan profesional, ai mari sanse sa te remarci si sa atragi atentia, ba chiar ai putea uimi pe unii, in sensul ca ai stat tu ce ai stat in umbra, fara sa faci prea mult tam-ram pe marginea cunostintelor tale, dar cand se iveste ocazia de a vorbi, poti lasa pe toti cu gura cascata prin ceea ce spui! E nevoie asadar de un dram de tupeu daca vrei sa castigi, pentru ca, de la o vreme, ai un sentiment ciudat de eclipsare. Poate sunt altii mai buni sau ai ales de bunavoie sa te retragi in planul doi, dar mai sunt momente de glorie cand trebuie sa faci un pas in fata si sa iti exprimi parerea care poate conta! Totul e sa nu exagerezi si sa nu lasi unele defecte sa te domine, defecte ca: incapatanarea, rigiditatea, ultra-conservatorismul, spiritul critic dus la extrem, teama de a incerca lucruri noi. Acestea nu sunt deloc in avantajul tau!



Bani

Nu o duci rau din punct de vedere financiar, pare a fi un moment decisiv pentru bugetul tau pe tot anul de acum inainte. Ti-ai propus niste teluri destul de inalte, in care e nevoie de sume mari de bani, si daca iei unele masuri ceva mai drastice, acestea pot fi atinse. E nevoie insa sa tii foarte bine sub control finantele, salariul, economiile, pentru ca ceea ce decizi acum poate avea efecte pe termen lung. Va exista un moment dificil pe parcursul lunii in care va trebui sa tai radical din cheltuieli, pentru ca vei resimti criza ceva mai intens decat in alte luni, dar nu neaparat in sens negativ. Poate esti doar obligat sa iti organizezi mai atent bugetul, caci asa cum iti asterni acum, asa vei dormi tot anul! Renunta la ceea ce nu ai nevoie si adu-ti aminte intotdeauna ca e bine sa mai ai si un ban deoparte! Salariul poate cunoaste acum niste modificari destul de categorice, dar numai de maturitatea ta depinde cum le vei folosi in avantajul tau.

HOROSCOP GEMENI - LUNA IANUARIE 2012


Dragoste

Daca e sa iti creeze ceva neplaceri din punct de vedere sentimental, atunci te poti astepta la o serie de surprize neplacute ce au la baza secrete bine ascunse pana acum, gesturi incorecte facute pe la spate de persoana iubita sau promisiuni nerespectate in cuplu. Nu e o perioada buna pentru inima ta, pentru ca te vei confrunta cu efectele unor aspecte nedorite in iubire, cum ar fi tradarea, minciuna sau adulterul, dar numai de tine depinde cum vei depasi momentul. Cuplurile aflate in impas de ceva vreme, ar putea discuta acum foarte serios despre divort sau separare, dar daca nu te lasi coplesit de emotiile negative ale momentului, ai putea gasi solutii inteligente pentru a nu strica tot ce ati cladit impreuna. Da, e un moment fragil pentru unele cupluri, tocmai de aceea ti se cere mai mult ca oricand sa dai dovada de diplomatie, toleranta, capacitatea de a ierta si de a nu judeca! Daca le pui pe acestea in prim plan, ai toate sansele sa treci peste un hop ce poate marca viata sentimentala. Altfel, pentru cei necasatoriti, poate fi o perioada chiar romantica si calda, daca nu uiti nicio clipa sa faci compromisuri de dragul celuilalt.


Cariera

Iti asumi foarte serios sarcinile de serviciu, devenind aproape obsedat de unele proiecte in desfasurare. Ceea ce promiti faci si iti vezi de treaba ta cu maxima seriozitate. Poti fi pus in fata unei schimbari destul de radicale in modul de lucru de zi cu zi, dar chiar daca pe moment te cam da peste capa, dupa o vreme schimbarea isi va arata efectele pozitive. Nu trebuie sa te temi de decizii drastice, pentru ca acum acestea sunt obligatorii pentru a-ti asigura un viitor stabil si bun. Motive de satisfactie vei avea suficiente in plan profesional pentru ca tot ce faci are rezultate palpabile, concrete si durabile. Muncesti cu sarg, constiincios, dar si cu placere, pentru ca pui mult suflet in tot ce faci, iar aceasta da rezultate de care vei fi mandru.



Bani

Problema banilor este una dintre cele mai importante, pentru ca trebuie sa iei unele decizii destul de dificile cu privire la acest subiect. Poate te bate gandul sa faci un credit sau se iveste ocazia de a intra intr-o afacere si nu esti foarte sigur pe tine, de aceea consideri ca e un moment extrem de apasator pentru finantele tale. Ai putea manipula sume ceva mai mari decat de obicei, iar efectele se pot resimti pe termen lung de acum incolo. Poate fi vorba de o decizie ce te va influenta tot anul, tocmai de aceea trebuie sa cantaresti atent, cu maturitate si cu maxima prudenta ce vrei sa faci cu acesti bani. Posibil sa ii fi strans cu mult efort pana ai ajuns aici dar a venit vremea unei mari investitii si nu ai vrea sa gresesti.

HOROSCOP RAC - LUNA IANUARIE 2012



Dragoste

Viata de cuplu este in centrul atentiei, luna aceasta, pentru ca esti pus in fata unor hotarari extrem de serioase cu privire la viitorul vostru. Faceti planuri impreuna, dar nu lasati inima sa decida in acest caz, ci mintea! Esti, de regula, o fire pur emotionala, dar de data aceasta trecui totul doar prin prisma ratiunii ca sa nu gresesti. Esti constient de greutatea deciziilor luate acum, tocmai de aceea nu te grabesti nici la ceea ce-ti spune instinctul, si nici la ce te indeamna inima. Partenerul ar putea spune ca esti excesiv de distant si de rigid, dar consideri ca e atitudinea potrivita pentru a lua o decizie prudenta. Sigur ca si dragostea are ceva de zis aici, dar resimti greutatea momentului intr-un mod cu totul aparte, ce demonstreaza ca te-ai maturizat si nu mai esti doar indragostit lulea, ci un om responsabil, gata sa-ti asume o relatie de cursa lunga cu tot ce implica ea. Pentru unii, poate aparea acum decizia unei casatorii in perioada urmatoare, pentru altii poate fi momentul recunoasterii unor adevaruri sau a repararii unor erori mai vechi, deci privesti iubirea cu ochii mintii ca sa fii sigur ca iei decizii bune.


Cariera

Trebuie sa fii foarte atent pe ce drum pornesti luna aceasta in plan profesional, pentru ca exista riscul de a lua o decizie sub impulsul unor iluzii. Stiai ca va veni acest moment, dar nu esti foarte sigur pe ceea ce vrei de la viitor si ai putea alege o cale facila care nu va duce acolo unde speri. Daca pornesti intr-o directie doar sub mirajul castigului material, s-ar putea sa faci o alegere gresita, tocmai de aceea trebuie sa cantaresti atent ce stii sa faci, ce vrei de la tine de acum inainte si sa pui banii pe un plan secund. Ai ocazia de a invata lucruri noi care iti fac placere si care iti vor asigura candva o ascensiune sigura, ceea ce iti da curaj sa visezi pana departe. Daca necesita si o schimbare majora de directie, esti gata sa o faci, pentru ca te cuprinde un entuziasm nou foarte constructiv.


Bani

Banii ar putea proveni din diverse colaborari pe care le-ai dezvoltat in ultimele luni, deci a venit vremea roadelor. Pot fi chiar promitatoare, sume destul de consistente, dar incearca sa nu le dai deja pe cine stie ce cumparaturi, ci gandeste-te si la viitor. E posibil sa ai niste rate restante, niste facturi in asteptare sau sa apara o serie de defectiuni prin casa ce vor necesita cheltuieli suplimentare, ca atare acesti bani vin la momentul potrivit pentru a le achita pe toate fara sa le simti ca pe o povara. Deciziile pe care le vei lua cu privire la bani, pe termen lung, se vor dovedi a fi curajoase si intelepte.


HOROSCOP LEU - LUNA IANUARIE 2012



Dragoste

E unul din subiectele care te preocupa intens de ceva vreme de parca ti-ai pune tot felul de intrebari existentiale cu privire la dragoste. Incepi sa te intrebi daca omul de langa tine e cel care iti va sta in continuare alaturi toata viata. Te intrebi daca dragostea de acum va duce la un drum comun dictat de destin. Nu inseamna ca vei gasi acum raspunsurile, ba dimpotriva, uneori te indoiesti ca relatia sentimentala pe care ai dezvoltat-o este ceea ce visai si incepi sa gasesti nod in papura. Poti trece printr-un moment dificil in cuplu, un moment in care sunt puse in balanta investitiile fiecaruia dintre voi, pentru a demonstra cat de mult ati crezut in relatia voastra. Dispute vor fi, critici vor fi, dar nu uita ca peste toate trebuie sa planeze sentimentele care va leaga, demonstrand ca nu ati investit in zadar in ceea ce s-a cladit sub ochii vostri.


Cariera

E o perioada agitata si apasatoare la serviciu, de parca au aparut brusc pe capul tau toti reprezentantii autoritatii. Poate apar controale de sus, dispute profesionale acerbe, critici severe din partea superiorilor, ies la iveala efectele unor fapte prost interpretate sau gresit aplicate, dar poate si decizii extrem de importante pentru viitorul tau. Gandeste-te ca abia peste vreun an vei mai avea sansa de a lua decizii atat de serioase, cu efecte pe termen lung, tocmai de aceea trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa spui mai clar spre ce te indrepti, chiar daca aceasta ar insemna o schimbare radicala de directie. Competitia la locul de munca poate deveni extrem de dura, dar ai un as in maneca ce iti poate asigura ascensiunea pe merit. Succesul apare mai ales din confruntarea de forte si din curajul de a trasa strategii foarte serioase pentru viitor, doar ca nu trebuie sa te astepti si la rezultate imediate. Ele vor aparea in timp, ca atare, pe langa un dram, de curaj, e nevoie si de multa rabdare! Schimbarile majore in cariera nu sunt excluse si, chiar daca, pe moment, par dificile si complicate, intr-un final ele isi vor arata adevarata valoare. Daca vrei un sfat pentru a depasi toate provocarile cu bine, iata-l: nu te lasa coplesit de senzatia de auto-suficienta, spunand ca ti-e bine acolo unde esti, pentru ca mediocritatea si comoditatea sunt cel mai mare dusman luna aceasta!




Bani

Ai intrat intr-un an in care banii vor fi una din preocuparile tale numarul unu, de vreme ce Marte va patrona acest sector aproape jumatate din an si te va obliga sa investesti multa energie in acest sens. Parca se insista asupra acestui domeniu, pe de o parte, pentru a aplica tot felul de strategii pentru a-ti mentine nivelul financiar stabil, si, pe de alta parte, pentru a avea curajul de a face rost de alti bani prin idei productive. Ceva-ceva tot se va petrece la serviciu care va avea efecte si asupra veniturilor tale, poate o schimbare de salariu, poate sansa de a prelua o functie noua ce va implica si un alt venit de acum inainte, ca atare situatia financiara e in stransa legatura cu eforturile depuse de tine. Perspectivele nu arata rau! Totul e sa nu te intinzi mai mult decat ti-e plapuma si, mai ales, sa nu faci promisiuni legate de bani pe care inca nu ii ai in mana! Asteapta mai intai sa-i primesti si pe urma te vei gandi tu cum sa-i pui la treaba!

HOROSCOP FECIOARA - LUNA IANUARIE 2012
Dragoste

Nimeni nu e mai dinamic decat tine de la o vreme si o vei tine tot asa o mare parte din anul abia inceput. Cum Marte e in zodia ta si se ocupa cumva si de viata ta sentimentala, te poti astepta ca sub influenta tranzitului lui prin Fecioara sa capeti ceva mai mult curaj pentru a-ti incerca norocul si in iubire. Ce-i drept, Marte te deschide mai mult catre latura fizica a amorului, dar nici cu emotiile nu o duci rau luna aceasta. Esti genul de om care trateaza iubirea dintr-o perspectiva rationala, ceea ce i-ar putea face pe unii sa spuna ca nu stii sa iubesti, dar de data aceasta vei demonstra cat de mult tii la cel de langa tine prin fapte concrete, nu prin simple iluzii si promisiuni. Tot ce spui, capata contur, tot ce decizi, are sanse sa devina realitate, ca atare esti un partener implicat, serios, care priveste matur o relatie. Nu este exclus sa se infiripeze ceva nou la orizont si sunt toate sansele sa fie o relatie de durata care te va implini, dar acum ar putea fi vorba poate doar de tatonarea terenului, de primele discutii, de primele intalniri, dar care deja te fac sa speri la mai mult! Viata de cuplu are si ea o conotatie sentimentala puternica, pentru ca tot ce esti capabil sa faci de dragul celuilalt e semn ca vrei ca relatia voastra sa dureze, deoarece vezi in partenerul tau omul ideal pentru tine! Dragostea e acum o combinatie de sentiment si ratiune, de vis si realitate, de da si nu, dar care iti fac inima sa palpite mai mult ca oricand.


Cariera

Trebuie sa fii mereu atent la schimbari de directie si in cariera. De altfel, viata ta a ca un carusel si vei resimti noutatea, vrei - nu vrei! N-ar fi rau sa te gandesti serios sa faci o schimbare si in plan profesional, deoarece 2012 e, pentru tine, un an de provocari si innoire. Desi nu esti tu cel mai mare amator de noutate, preferand lucrurile de rutina pe care le cunosti cel mai bine, totusi luna aceasta te provoaca si la acceptarea unor idei noi, unele complet neasteptate si curajoase. Mai ales spre final de luna se pot ivi proiecte noi la serviciu, care te vor ajuta sa te pui in valoare, ba chiar poti uimi pe multi pentru curajul de care dai dovada, pentru ca esti capabil chiar sa incerci gustul riscului, convins ca fara astfel de manifestari de eroism, nu poti trece mai departe. Deciziile de natura profesionala pot fi, luna aceasta, dintre cele mai drastice, cu efecte pe termen lung, si in care pui mult suflet, nu doar ratiune. Se presupune ca ai acumulat suficienta experienta si mai ales incredere in tine pentru a putea porni spre ceva nou si indraznet la locul de munca:un alt job, o colaborare part-time in afara serviciului, o activitate pe cont propriu!


Bani

Nu fi chiar atat de visator si naiv cand vine vorba de bani! Esti cu capul in nori si crezi ca tot ce zboara se mananca, ceea ce mareste riscul de a cheltui pe lucruri de care chiar nu ai nevoie doar pentru ca, pe moment, iti fac cu ochiul. Ar trebui sa inveti sa mai pui stavila unor tentatii, pentru ca esti inca intr-o zona in care banii trebuie bine tinuti sub control. Dar luna aceasta iti doresti atat de mult un obiect care iti incanta sufletul, incat e greu de crezut ca vei rezista ispitei. Ce-i drept, dupa o vreme iti vei da seama ca nu aveai nevoie de el, dar il vrei cu orice pret! Nu cumva prea mare?

HOROSCOP BALANTA - LUNA IANUARIE 2012
Dragoste

Lucrurile pot capata un ritm mai alert in cuplu, dar numai de partenerul tau depinde spre ce duce aceasta energie crescuta: spre conflicte inutile aducatoare de stres sau spre un suflu nou pe care poate vi-l doreati amandoi? Tensiunile nu vor lipsi in cuplu, dar poate unele sunt binevenite de vreme ce mai anima un pic spiritele in cazul in care relatia voastra alunecase in monotonie. Dar atentie, totusi, partenerul ar putea veni cu o serie de reactii ceva mai greu de acceptat ce pot stirbi din armonia si linistea care se instalase. De altfel, de ceva vreme viata in doi a devenit un adevarat film de actiune, iar acum parca esti la momentul culminant in care se tensioneaza cel mai mult atmosfera. Unii pot repara acum ceea ce nu mergea bine - de exemplu o impacare dupa o perioada de separare - altii pot decide brusc o eventuala casatorie… sau un divort cu efecte benefice, pentru ca e acel gest eliberator de stres.

Cariera

Iti asumi sarcinile de serviciu cu multa responsabilitate, dar si cu un oarecare spirit de sacrificiu. De dragul altora, esti capabil sa preiei pe umerii tai mai mult decat poti duce dar faci tot posibilul sa-ti indeplinesti sarcinile. Lucrezi cu pasiune, cu placere, motivat de niste vise marete la care speri sa ajungi candva. Cand ai la ce visa, parca ai mai multa energie pentru a merge mai departe, pentru ca astfel de motivatii te imping de la spate, oricat de greu ar fi drumul pana la succes. Daca ai un job care implica o anume deschidere sufleteasca spre oameni (arta, psihologie, medicina, justitie) poate fi una dintre cele mai bune luni pentru ca roadele muncii tale se traduc printr-o stare de bine asupra celor carora te dedici. Te ocupi de niste sarcini care te pun foarte bine in valoare si pentru ca se pliaza perfect pe caracterul tau de aceea depui toate eforturile pentru a-ti atinge scopurile cu brio. Te reprezinta deci dai tot ce ai mai bun in tine pentru a implini un vis.



Bani

Nu te arunca in cheltuieli prea mari, ci incearca sa mai pui si un ban deoparte. Strategiile de acest fel (economii, rezerve financiare secrete, renuntarea la anumite cheltuieli care nu sunt urgente) se vor dovedi a fi foarte intelepte, pentru ca va veni o zi cand te vei folosi de acesti bani pastrati in cont fara sa te atingi de ei. Ai un mare plan in viitor, de exemplu cumpararea unei case sau deschiderea unei afaceri si e nevoie de fiecare leut pe care-l poti acumula, ca atare, in acest moment, vor conta enorm deciziile cu efect pe termen lung ce vizeaza capacitatea ta de a mai pune un ban deoparte. Gandeste-te serios la viitor, pentru ca banii acestia vor face pui in cateva luni si te vei putea folosi de ei cu bucurie. Dar nu acum! Acum e bine sa stea undeva ca si cum nici n-ar fi!

HOROSCOP SCORPION - LUNA IANUARIE 2012
Dragoste

Cine e cel mai indragostit luna aceasta? Tu, desigur, pentru ca incepi sa-ti faci iluzii de la primul zambet aruncat de cineva care ti-a atras atentia. Hei, te cam grabesti si incepi sa cladesti castele din nimic, cu riscul de a fi dezamagit mai devreme sau mai tarziu. Implica-te pas cu pas in idila care se infiripa sub ochii tai, dar fara a visa atat de departe! Sunt sanse sa fie o relatie de viitor, frumoasa, tandra, romantica, dar pentru ca aceste sanse sa creasca in timp, e nevoie de suficiente sacrificii. Daca esti dispus sa le accepti, daca pui diplomatia, toleranta, amabilitatea pe primul plan, tinand sub control manifestarile tale impulsive, se poate ajungi departe cu aceasta relatie aflata la inceput, poate chiar la casatorie! Cei deja casatoriti ar putea trece printr-o serie de mici conflicte si neintelegeri, provenind de la chestiuni materiale. Daca unul din voi face ceva fara stirea sau acordul partenerului, fii sigur ca se vor incinge disputele care vor scoate la iveala si slabiciunile relatiei voastre. Nu aveti o casnicie perfecta, iar acum aceste puncte slabe pot aparea mai pregnant la lumina, cu obligatia de a le repara cu toleranta si mult calm!


Cariera

Examenele, competitiile, prezentarea in fata unei comisii sunt cateva din punctele principale ale acestei luni in privinta carierei tale. Poate a sosit vremea sa incepi lucrul la un nou loc de munca si prima impresie conteaza enorm, tocmai de aceea trebuie sa-ti controlezi permanent atitudinea fata de superiori si colegi. Vorbeste calm, cu rabdare, fii explicit si concis, arata ca stii ceea ce spui si ai acumulat suficienta experienta pentru a-ti asuma noua functie sau noile sarcini. Chiar daca ai dori sa fii un deschizator de drumuri la serviciu iar altii sa te urmeze, de data aceasta esti obligat sa accepti sa fii tu cel condus, sa faci parte dintr-o echipa in care altul ti-e superior. A venit vremea sa trasezi noi directii in cariera, dar dai dovada de multa intelepciune. Atent la detalii, exigent si critic cu tine insuti, vei lua unele decizii extrem de importante pentru viitorul tau, care isi vor arata efectele mai tarziu, dar merita sa astepti cu rabdare acel moment al culegerii roadelor. E o acumulare lenta de capital, de cunostinte, de experienta dar care intr-o zi te va satisface pe deplin, caci aceea va fi implinirea ta profesionala!



Bani

Este momentul in care trebuie sa decizi foarte ferm daca vrei sa continui acele parteneriate sau colaborari din care ai atras si castiguri materiale in ultimele luni, pentru ca ai ajuns la concluzia ca unul din aceste contracte de colaborare nu mai este profitabil. Ori descoperi clauze cu care nu mai poti fi de acord sau descoperi gesturi incorecte ale partenerilor de afaceri sau de contract, ori consideri ca gata, ce ai avut de castigat deja ai obtinut si de acum e bine sa iesi din aceasta asociere. A fost un efort de durata pe care ti l-ai asumat atat timp cat ai obtinut un profit, dar de acum se pare ca nu mai merita! Poate fi luna in care inchei o astfel de colaborare, poate nu in cei mai amiabili termeni, dar de acum inainte veniturile tale nu mai depind neaparat de altii, ci de propriile tale talente!


HOROSCOP SAGETATOR - LUNA IANUARIE 2012
Dragoste

Dragostea este unul din scopurile principale ale acestui inceput de an, pentru ca a venit vremea unor decizii de viitor in acest sens. Nu neaparat sentimentele sunt cele care isi lasa amprenta in alegerile facute, ci mai degraba ratiunea are ceva de zis in tot ceea ce se petrece in relatia ta de suflet. Nu te grabi sa spui da la primul impuls unei eventuale cereri in casatorie, ci mai bucura-te de fiorii iubirii, fara a-ti asuma deja responsabilitati de cursa lunga. Da, poti face promisiuni de viitor, poti arata celui drag cat de serios privesti relatia, dar incearca sa nu spui luna aceasta nici da, nici nu unei eventuale propuneri de natura sentimentala. Esti mult prea credul, influentabil, vulnerabil la vorbe dulci si la mrejele iubirii, incat ai putea alege ceva ce doar pare frumos la suprafata! Amana asadar astfel de alegeri cu tenta categorica, pentru ca nu vor mai putea fi intoarse din drum si ai putea regreta ca ai ales ceva sub magia... saptamanii oarbe!


Cariera

Ceva nu mai merge bine la serviciu, resimti unele animozitati in relatia cu colaboratorii. Unele probleme financiare ale firmei la care lucrezi ar putea sa te afecteze si pe tine, pentru ca datoriile firmei sunt mai stringente decat salariile angajatilor. Parca nu mai ai acelasi elan de a lucra, nu mai ai aceeasi motivatie, unele proiecte incepute cu mult sarg sunt blocate intr-un punct mort, dar e doar o perioada de asteptare. Sunt momente in care nu poti vedea spre ce se indreapta cariera ta, iti lipsesc sperantele, perspectivele sau garantiile ca vei fi aici si peste cateva luni, dar toate aceste dubii se vor risipi curand si lucrurile vor reveni la normal. Nu trebuie sa iei decizii radicale sub influenta acestor temeri trecatoare. Stabilitatea ta la locul de munca nu e pusa sub semnul intrebarii, dar problemele de ordin financiar te fac sa te gandesti serios daca aici ti-e locul. Rezista!



Bani

Salariul tau a ajuns intr-un moment de cumpana ceea ce te ingrijoreaza, pentru ca brusc ti-e frica de toate datoriile pe care le duci dupa tine luna de luna. E un moment de criza, asa e, dar trebuie sa il privesti cu maturitate, fara a da nimic peste cap. Nicio problema nu ramane nerezolvata, nicio datorie nu ramane neachitata, ca atare ia-le pe toate pe rand cu economie si prudenta, deoarece impasul va fi depasit doar daca tii sub control tot ce intra si tot ce iese. Totul e sa nu te intinzi mai mult decat poti duce, sa nu iei decizii periculoase cu banii pe care ii ai deja. Si nu uita ca exista si acele cateva momente dificile in ceea ce priveste salariul, deci pastreaza echilibrul in permanenta!


HOROSCOP CAPRICORN - LUNA IANUARIE 2012
Dragoste


Amorul nu e favoritul tau luna aceasta, parca nu te mai regasesti in ceea ce simti sau nu te mai simti iubit. Apar unele animozitati in relatia de suflet, ce au la baza mari diferente mari in felul in care priviti viitorul. Fiecare se ghideaza dupa alte principii, fiecare vrea altceva (mai ales sa fie el seful), iar aceste lupte pentru suprematie se pot solda cu dispute inutile. Ceva lipseste dintre voi: increderea, siguranta, fidelitatea, intimitatea, si acel punct slab poate afecta major viata de cuplu. Trebuie sa discutati clar si concis ce va doare, nu disimulati problemele sub o masca falsa, deoarece e momentul cel mai periculos pentru ca relatia sa alunece spre minciuna. Daca vreunul din voi il suspecteaza pe celalalt de tradare si nu discutati deschis fata in fata, relatia voastra se poate subrezi si de acum inainte veti trai sub imperiul minciunii si a iluziei. Recunoasteti fiecare adevarul si reparati imediat!


Cariera

Este momentul marilor decizii profesionale, unele dintre cele mai categorice, mai profunde si mai marcante pentru cariera ta de acum incolo. Demult nu ai mai fost pus in fata unei alegeri atat de dificile, dar chiar daca impune o schimbare majora de sens, e bine sa faci acest pas, pentru ca ti se potriveste. Cam o data pe an esti obligat sa spui foarte clar ce anume doresti de la tine si iata ca roata a revenit in acest loc si trebuie sa te gandesti la consecintele propriilor tale fapte. Te-ai gandit mult, ai acumulat suficiente informatii folositoare in acest sens pentru a putea spune acum cu tarie spre ce vei merge. Nu uita ca poate fi o alegere cu efecte pe termen foarte lung, poate chiar pentru tot drumul tau de acum inainte in cariera, dar esti pregatit bine. Stii ce vrei, esti hotarat, gata sa-ti asumi urmarile propriilor tale alegeri! Viseaza indraznet, pastreaza contactul cu realitatea, calculeaza-ti bine fortele si apoi spune clar: da sau nu?




Bani

Te gandesti de multa vreme la o serie de innoiri prin casa, poate chiar la cumpararea unei locuinte sau cel putin a dotarii actualei case in care locuiesti si iata ca momentul mult asteptat pare sa fie aproape. Ai acumulat niste sume consistente de bani pe care esti dispus sa le cheltuiesti pentru confortul casei tale. Vrei lucruri moderne, in ton cu timpurile, te-ai saturat de vechituri, ca atare esti oricand dispus sa investesti pentru a-ti crea un spatiu al tau in care sa te misti in voie. Totusi, chiar daca esti dispus sa cheltuiesti cu mai mult curaj, tine cont ca deciziile tale de luna aceasta vizeaza si situatia materiala pe termen lung si e posibil sa nu mai poti schimba nimic dupa aceea.

HOROSCOP VARSATOR - LUNA IANUARIE 2012
Dragoste


Te incearca niste ganduri negative cu privire la viata sentimentala si cel mai mic aspect care nu-i place la persoana iubita incepe sa te macine ca o obsesie. Poate fi un moment dificil pentru sufletul tau, pentru ca ti se infiltreaza in minte suspiciuni, temeri, obsesii deloc placute pentru un indragostit. Spre finalul lunii poate iti mai revii un pic, dar o mare parte din luna ianuarie esti sub influenta unor senzatii nefaste in amor. Riscul unei deceptii amoroase e mare, poti suferi profund, poti descoperi unele lucruri periculoase pentru inima ta, deci trebuie sa tratezi iubirea cu multa maturitate si luciditate, pentru a nu lasa emotiile negative sa te domine. Ai mereu senzatia ca esti mintit, ca partenerul nu te mai iubeste sau nu-ti spune totul, deci cel mai mare dusman al acestei perioade este propria ta imaginatie care inventeaza scenarii sumbre cu privire la omul pe care-l iubesti. Trezeste-te la realitate si nu-l acuza pe partener de fapte pe care nu le-a facut, altfel distrugi chiar tu totul.

Cariera

Nu e momentul cel mai bun pentru a schimba ceva la serviciu, dar provocarile sunt prea mari ca sa le lasi sa treaca pe langa tine. E mai degraba un moment de asteptare, parca ai sta in umbra, pregatind o viitoare iesire la rampa. Acumuleaza experienta, invata, asteapta-ti cuminte randul, pentru ca in curand se va vorbi despre tine in alti termeni. Momentan, te simti eclipsat, resimti major povara anonimatului, dar ragazul acesta este benefic pentru a pregati terenul pentru ceea ce urmeaza. Nu te grabi la decizii radicale prin care vrei sa renunti la acele planuri care par sa stagneze, pentru ca mai incolo vei gandi altfel si ai putea regreta eventuala slabiciune de acum. Mai asteapta!





Bani

Pretentiile tale materiale sunt ceva mai ridicate in acest moment. Vrei sa cumperi ceva ce ti-ai dorit enorm, dar careia nu-i venise inca randul. Luna aceasta nu mai poti rezista ispitei si pornesti in cautarea acelui obiect pe care-l tratezi ca pe implinirea celui mai mare vis. Poate apar ceva sume suplimentare de bani, de exemplu o marire de salariu sau venituri suplimentare din valorificarea talentelor tale native (pune-le la treaba, pentru ca faci bani bun din hobbyurile tale!), dar cum vin, asa se duc, pentru ca lista de necesitati e mare! E posibil insa sa fii nevoit sa deturnezi o suma pastrata deoparte pentru anumite scopuri, folosind-o intr-o directie neprevazuta: repararea unei defectiuni sau achitarea unei facturi sosite din senin, dar e bine ca ai acei bani, chiar daca renunti la placeri personale.


HOROSCOP PESTI - LUNA IANUARIE 2012



Dragoste

Cel mai indragostit, tu esti, dar esti genul de amorezat lulea care umbla pe strazi plutind, fara sa vada nimic in jur. Esti gata sa iti pierzi mintile din cauza iubirii, pentru ca Venus si Neptun isi dau intalnire deasupra ta si te transforma in… ce vrea celalalt. Orbit de amor si complet pierdut in cosmos, asta devii daca nu iti aduci aminte ca iubirea necesita si multa atentie, si ratiune, si un dram, de luciditate, dar e greu de crezut ca luna aceasta mai stii de tine. Asta se intampla cu cei care nu au mai intalnit iubirea in ultimele luni, fiind atat de dornici de emotii noi, incat se prind de primii fiori care ii incearca, fara sa mai tina cont de nimic. Risti sa te indragostesti si de cine nu trebuie sub aceasta ceata deasa, ca atare asculta-i pe cei care te mai trag de maneca, pentru ca ei vad lucrurile mult mai lucid decat tine. Cei deja casatoriti ar putea readuce in prim plan sentimentele, ceea ce face bine casniciei in cazul in care ultimele luni au fost dedicate doar sarcinilor domestice. Poate fi momentul unor decizii de viitor legate de viata in doi, dar atentie: e un moment categoric, ceea ce alegi acum nu va mai putea fi schimbat multa vreme de acum inainte! Ai spus un da sau un nu impreuna sau in legatura cu partenerul? Atunci fii sigur ca ramane lege de acum inainte!



Cariera

Lucrezi cu multa seriozitate in prima parte a lunii, implicat in proiecte de anvergura care evolueaza lent, dar sigur. Rezultatele apar mai greu, asa e, eforturile care se cer depuse sunt imense, dar merita toata investitia de timp si de energie. Nu imediat, nu curand, dar intr-o zi roadele se vor arata si vei fi foarte mandru de ele. Esti preocupat de viitorul carierei tale si poti gasi acum alternative interesante spre care sa pornesti mai devreme sau mai tarziu, dar, daca alegi acum o cale noua, complet diferita decat ceea ce faceai inainte, nu te vei mai putea intoarce din drum decat peste foarte multa vreme, dar odata ales, e foarte posibil sa fie ceea ce ti se potriveste cu adevarat. Se iveste sansa de a invata lucruri noi, din care sa iti faci mai apoi o cariera sau ajungi intr-un loc unde vei lucra in viitor, deci trebuie sa fii foarte atent la tot ce se iveste pe parcurs, pentru ca pot avea efecte de durata in cariera.


Bani

Nu-i rau sa te gandesti la noi metode de a face rost de bani, pentru ca ocazii vor fi destule. Ai putea fi tentat sa te asociezi intr-o afacere noua sau semnezi un contract de colaborare pentru cateva luni ce va avea rezultate financiare bunicele, deci trebuie sa-ti pui mintea la contributie pentru a castiga mai mult. Poate e vorba chiar de cresteri salariale la serviciu sau de un job neoficial care sa-ti mai rotunjeasca veniturile, dar oricare ar fi ideea care iti vine acum, e bine sa o tii doar pentru tine ca nu cumva sa ti-o fure si altii.

Horoscop oferit de acvaria.com

Niciun comentariu: