Suntem prezenti pe facebook

19 octombrie 2013

Gentile de dama pot fi reinventate

Geanta reprezinta articolul final care completeaza tinuta vestimentara.
 
Tendintele toamna-iarna 2013-2014 in materie de genti vin cu cateva noutati. Se poarta gentile tip sac, atat de dimensiuni mari cat si mici, accesorizate cu pietre si lanturi.

Noutatea absoluta vine sub forma de pene si blana, un must have al sezonului de toamna – iarna 2013 – 2014.

In ziua de astazi, geanta este sau ar trebui sa fie un accesoriu nelipsit pentru orice femeie. Dar, de ce sa nu recunoastem ca pe cat de util, de multe ori acest accesoriu numit geanta poate fi chiar in plus sau ne poate constrange de multe ori libertatea de actiune?

Exista multe femei in ziua de astazi, care poarta geanta doar pentru a ramane in tendinte si nu neaparat pentru ca le face placere. Asa se intampla de multe ori si in cazul meu.

Cu toate acestea, geanta este si va ramane mereu indispensabila, de aceea este nevoie sa o reinventam.

La acest aspect au lucrat deja Japonezii, care au inventat "Jackpack jacket", asa numitele jachete cu genti atasate. Ideea lor, mi s-a parut absolut geniala. La ei, aceste genti atasate au devenit deja un trend.


Pana atunci, in Romania putem doar sa o redenumim. Eu i-as spune simplu, purtatoare de secrete.

Dar sa nu ne pripim in afirmatii caci, am aflat de curand faptul ca in Colectia de toamna 2013, magazinul online de genti de dama Reeija isi doreste sa aduca schimbari majore gentilor din piele, venind pentru noi iubitoarele de fashion cu modele putin diferite si un nou mod de a interactiona cu pastratoarele noastre de mistere.

La Reeija se lucreaza la un concept cu totul si cu totul strain Romaniei. Nu este o idee noua in lumea aceasta, dar rar a fost vazut asa ceva la noi, in ceea ce priveste gentile de dama.

Nu pot sa spun decat ca sunt foarte curioasa!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013

Niciun comentariu: