16 ianuarie 2010

Elena, Bogdan si doamna Maria au fost descalificati din competitia Nora pentru mama 4


La Finala Saptamanii din data de 15 ianuarie 2010, concurentii Elena, Bogdan si doamna Maria au fost descalificati in urma incalcarii repetate a regulamentului Nora pentru mama 4.

In urma acuzatiilor aduse in ultima perioada cuplului Elena-Bogdan, acestia si-au exprimat de mai multe ori dorinta de a parasi competitia sau chiar de a fi descalificati, cu riscul de a suporta implicatiile ce deriva din contract.

Veronica si-a sustinut in continuare acuzatiile privind intretinerea de relatii intime intre Elena si Bogdan, dar acestia din urma nu au mai dorit sa comenteze pe acest subiect.

Veronica a considerat ca apropierea dintre Elena si doamna Maria din ultima perioada este o posibila strategie si ca acestia nu isi doresc sa plece din competitie.

Doamna Lacramioara a afirmat " Bogdan nu poate pleca de aici cu capul sus".

Comisia de decizie a analizat comportamentul Elenei si al lui Bogdan din ultima perioada si au decis ca acestia sunt vinovati si merita sa fie descalificati si sa-si asume responsabilitatile legate, ce deriva din contractul semnat.

Desi doamna Maria a fost singura care nu a incalcat in niciun fel regulamentul concursului, ea a suportat ca si fiul acesteia descalificarea, deoarece au intrat impreuna in competitie.

Banii Elenei si ai doamnei Maria, mai exact cei 10.000 lei, respectiv 9.000 lei au ramas in concurs, acestea pierzandu-si dreptul de a pleca cu ei acasa.

Ce parere aveti de hotararea Comisiei de decizie, privind descalificarea celor 3?

Articol realizat de Raluca Neagu

Sursa: NPM.RALUCANEAGU.ro

Niciun comentariu: