4 august 2009

Reteta: Piept de pui umplut cu branza si marar





INGREDIENTE: (pentru 4 persoane)
- 4 piepti de pui
- 150 g branza de vaci
- 1 lingura de marar tocat
- 200 g bacon
- sare, piper

GARNITURA:
- 400 g amestec de legume congelat
- 100 g rosii mici
- 1 lingura patrunjel tocat

MOD DE PREPARARE:
Carnea se spala si se taie pe mijloc. Se sareaza si pipereaza. Branza se trece prin sita si se amesteca cu mararul tocat, sarea si piperul. Umplutura se introduce in deschizaturile facute in fiecare piept de pui, apoi fiecare bucata se inveleste in felii de bacon. Legumele congelate se fierb putin in apa sarata. Intr-o tigaie se frig pieptii de pui umpluti. Nu se pune ulei, baconul este deajuns pentru ca pieptii sa se friga. Cand sunt gata, se scot si se pun la cald.
In tigaie, daca este necesar, se pune o lingura de ulei si se rumenesc rosiile, se presara cu patrunjel verde tocat, apoi se adauga legumele fierte si scurse de apa. Se sareaza si se pipereaza.

Pofta buna!

Niciun comentariu: