1 octombrie 2011

Horoscopul lunii octombrie 2011



Daca sunteti curiosi sau curioase sa aflati ce va rezerva astrele pentru luna octombrie 2011, va invit sa le cititi in continuare:


BERBEC - LUNA OCTOMBRIE 2011

Dragoste

Viata de cuplu este foarte agitata. Ori se ivesc tentatii periculoase pentru relatiile mai vechi, ajunse deja la casatorie, ori cei care nu au ajuns inca la acest pas, se pot decide acum sa se aseze la casa lor, desi nu pare sa fie deloc o perioada propice deciziilor de natura matrimoniala. Riscul de a face o alegere nu tocmai inteleapta e cam mare, ca atare e bine sa iti propui un termen ceva mai indepartat pentru a si semna un eventual contract in acest sens, pentru ca e posibil sa regreti graba cu care ai luat decizia. Ceva sau cineva te opreste sa spui acum da si e bine sa tii cont de aceste piedici. Desi perioada nu e propice cuplurilor in prag de casatorie sau celor deja oficializate, totusi iubirea poate aparea in calea ta si iti poate oferi unele din cele mai dinamice evenimente. Daca e sa te indragostesti acum - poate si la prima vedere! - nu e exclus sa fie chiar persoana sortita cu care vei avea planuri mari in viitor, dar, din nou esti tras de maneca: nu te grabi, nu sari peste etape si bucura-te de noile senzatii!

Cariera

Greu se lucreaza cu tine, te opui aproape tot timpul oricarei colaborari si vrei sa fii lasat sa conduci. Atitudinea de lider poate fi buna in anumite situatii, dar nu trebuie sa o transformi in despotism sau agresivitate, din dorinta de a-i domina pe altii, pentru ca nu o faci in cel mai diplomatic mod posibil. Ai tendinta de a da ordine cu oarecare superioritate, considerand ca numai tu ai dreptate, dar se vor ivi suficiente persoane care sa-ti tina piept si nici ei nu sunt chiar pasnici, de aceea te poti astepta la o serie de conflicte acerbe. Daca inveti lectia cooperarii, a ascultarii celuilalt, a respectului fata de semenii cu care ar trebui sa faci echipa, problemele pot reveni la normal, altfel riscul unor gafe monumentale e cam mare, inclusiv de a-ti da demisia la primul impuls sau de a spune vreo doua… cui nu trebuie si care poate avea un cuvant de spus in cariera ta.

Bani

In prima jumatate a lunii, ai mare grija la cheltuielile inutile, placute, ce-i drept, dar care au la baza atractii de moment sau capricii pe care le vei regreta mai tarziu. Ai o usoara tendinta spre excese financiare dupa placul inimii. Bani - da, ar trebui sa vina de undeva, mai ales din valorificarea talentelor tale extra-profesionale (din muzica, din arta, din hobbyuri) sau ca salarii sau onorarii pentru servicii prestate mai demult. Incearca sa nu faci credite sau sa nu bati palma pentru diverse afaceri oarecum dubioase, despre care nu ai informatii clare, deoarece exista si riscul unor pierderi din cauza unor speculatii greu de controlat.

TAUR - LUNA OCTOMBRIE 2011

Dragoste

Nu esti in apele tale si atmosfera destul de tensionata din viata personala se resimte si in relatia cu sexul opus. Nu prea te impaci cu jumatatea ta, conflictele domestice sunt la ordinea zilei iar dragostea se rezuma mai mult la obligatii asumate cu responsabilitate. Nu e vorba de iubiri aprinse, de emotii intense, de declaratii pasionale, acum, ci iti exprimi iubirea prin sarcini indeplinite cu seriozitate, doar pentru ca trebuie, nu pentru ca-ti si place. Din a doua parte a lunii, atmosfera se anima in cuplurile casatorite si se ivesc noi si noi dispute aprinse incat aproape ca-ti este teama sa te intorci acasa. Dati vina pe crizele de egoism sau de gelozie care va mai dau tarcoale. Cei care nu au ajuns la casatorie, incep sa se gandeasca din ce in ce mai mult la acest aspect, de parca cineva i-ar impinge de la spate: societatea, interesele financiare, teama de singuratate, de mai tarziu, sau poate chiar saptamana oarba!

Cariera

Agenda de sarcini profesionale este extrem de incarcata, mai ales in prima parte a lunii, cand nu mai ai atat de multe teluri marete si nici planuri grozave de viitor, fiind prea coplesit de rutina cotidiana. Incerci sa iti duci la indeplinire indatoririle profesionale de zi cu zi, si chiar atragi laude si aprecieri pentru felul in care le rezolvi pe toate cu brio, dar nu inseamna ca te satisfac prea mult. Unele aceste sarcini par sub nivelul pregatirii tale, tu poti si vrei mai mult de atat, dar luna aceasta trebuie sa te multumesti cu putin. Nu apar evenimente iesite din comun, iar treburile de la locul de munca uneori nasc mari frustrari pe care insa le tii in tine, ca sa nu generezi cine stie ce furtuni. Daca spui ceva, se tulbura apele, de aceea preferi sa iti vezi de treaba cat se poate de cuminte. Conflictele la locul de munca stau gata-gata sa rabufneasca, pentru ca nu reusesti sa creezi o comuniune de idei si energii. Armonia e cam subreda.

Bani

Salariul pare sa fie cam singura ta sursa de venit in prima parte a lunii, dar trebuie sa fii foarte prudent in deciziile de natura financiara, pentru ca treci prin cateva momente critice in care esti gata sa dezechilibrezi bugetul cu vreo cheltuiala exagerata. Riscul unei pierderi financiare exista, tocmai de aceea esti avertizat sa rezisti ispitei si sa nu dai banii pe lucruri de care nu ai nevoie. Spre finalul lunii, te poti baza mai mult si pe implicarea partenerului de viata in eventualele investitii pe care le visezi, dar tot de la bani e posibil sa se iveasca acum si unele din cele mai tensionate discutii in cuplu sau in parteneriatele de afaceri. E o perioada in care trebuie sa chibzuiesti cu atentie marile decizii de viata care au legatura cu banii!

GEMENI - LUNA OCTOMBRIE 2011

Dragoste

Inima ta bate mai tare, coplesita de emotii si sentimente noi, dar nu toate sunt si aducatoare de fericire! Ai grija de cine te indragostesti, pentru ca esti atras de jocul seductiei si poti cadea usor in plasa declaratilor de dragoste spuse la primul impuls. Dornic de iubire si furat de vise frumoase, crezi ca un sarut sau o intalnire deja sunt preambulul unei viitoare casatorii, pentru ca te gandesti prea mult la maritis! Cineva ti-ar putea fura mintile, zapacit pur si simplu de amor, fara sa-ti dai seama ca ceea ce te atrage la celalalt nu e altceva decat magnetism sexual. Daca te lasi pacalit de fluturasii din stomac crezand ca sunt semn de iubire, te inseli si cand te vei trezi din vraja, vei descoperi ca celalalt a vrut… altceva de la tine. Abia spre finalul lunii iubirea devine mai serioasa si mai consistenta, discutand in alt registru cu omul pe care-l iubesti. Cuplurile mai vechi discuta despre viitor, despre decizii majore de destin, ca atare acum e mai profitabil sa fii deja casatorit, pentru ca altfel ti se deschid perspectivele inainte, decat daca esti abia la primii fiori ai iubirii.

Cariera

Esti foarte preocupat de cariera, dar mai concentrat asupra unor vechi sarcini sau unor vechi scopuri profesionale pe care nu le-ai indeplinit la timpul lor asa cum se cuvine. Faci un mic ocol si te intorci in trecut, undeva spre anii de studiu sau faci apel la cunostinte mai vechi pe care ori le-ai uitat, ori nu ai avut ocazia sa le valorifici pana in prezent. Nu e o rusine sa te intorci din drum, mai ales daca solutiile problemelor tale actuale se gasesc acolo, printre vechi cunostinte sau experiente acumulate candva, totul e sa-ti amintesti unde sa cauti! Spre finalul lunii, treburile la serviciu se cam complica si cer de la tine multa energie si atentie, dar iti place ceea ce faci. Comunicarea devine mai agresiva, te certi adeseori pentru parerile tale in discutiile cu ceilalti colegi, deci ai parte de multe momente tensionate in care se resimt competitia si dorinta unora (poate si a ta) de a conduce cu orice pret. Nu suporti sa stai in umbra, daca ai ceva de spus, deci iei taurul de coarne si spui tot ce gandesti, chiar daca nu place tuturor.

Bani

Esti ceva mai discret cand vine vorba de bani si preferi sa nu spui nimanui cati bani ai sau ce salariu primesti, pentru ca esti convins ca o astfel de destainuire nu va conveni multora. Poate nu prea te mandresti cu nivelul salariului tau sau ar putea naste invidii inutile, si decat sa resimti ostilitatea unora doar pentru ca ai castiga un pic mai mult, mai bine taci! Ori de cate ori vine vorba despre fluturasul tau de salariu, incearca sa abati atentia de la acest subiect, pentru ca nu ar avea efecte benefice asupra ta. Aceeasi discretie e bine sa o ai si daca trebuie sa declari cuiva castigurile tale reale, mai ales daca mai ai si o sursa secreta de venit. Tine-o doar pentru tine!

RAC - LUNA OCTOMBRIE 2011

Dragoste

Atmosfera din camin este destul de animata, dar nu tocmai placuta. Conflictele dintre sot si sotie sunt la ordinea zilei, ceea ce va afecta si relatia cu copiii. Adeseori casa voastra e ca un camp de lupta, dar macar depuneti amandoi mari eforturi pentru a restabili armonia si linistea de altadata. Se resimte o lupta de orgolii si de personalitati intre voi, desi tu nu esti genul de om care sa vrea neaparat sa castige o astfel de lupta, dar de data aceasta vrei sa-ti exprimi punctul de vedere… cu un dram de egoism. Tensiunile de la serviciu se descatuseaza tot acasa, incat nervii acumulati pe teren profesional pot face mult rau si vietii de familie, de aceea ar fi mai bine sa lasi toate problemele la usa! Magia iubirii poate intra in viata ta de la o prima intalnire, incat, daca cunosti acum pe cineva nou, nu este exclus sa visezi deja mult mai mult de la el, desi nu ar trebui sa bati totusi atat de departe!

Cariera

E greu sa te imparti intre problemele de acasa si cele de natura profesionala, mai ales daca au loc acum provocari foarte dificile in cariera, evenimente deosebite care cer mult de la tine. Muncesti enorm, faci exces de zel pentru a impresiona, sacrificand adeseori linistea personala pentru a face impresie buna in cariera. Ai sentimentul ca e o perioada a marilor decizii profesionale (gasirea unui loc de munca potrivit, alegerea profesiunii pentru toata viata, decizia de a pleca sau nu de la un anumit job), tocmai de aceea resimti aceste zile ca fiind foarte apasatoare, nascand o stare de stres greu de controlat. Deciziile bruste in cariera nu ti se potrivesc, tocmai de aceea te simti inconfortabil daca esti nevoit sa dai repede un raspuns care ar necesita mai mult timp de analiza. Ti-e teama de marile decizii, dar esti obligat sa le iei abrupt, chiar si pe loc, dar apare si riscul de a nu face cea mai buna alegere, totusi!

Bani

Nu stai rau din punct de vedere financiar, bani ar veni, dar se si duc pe o multime de obligatii lunare. Facturile stau la coada, si, chibzuit din fire, doresti sa le achiti de urgenta ca sa nu acumulezi restante. Incearca sa nu faci planuri de viitor prea indraznete, poate pornind si de la dorinta de a face unele credite pe termen mai lung, pentru ca, cel putin prima parte a lunii, nu e prea buna pentru astfel de extravagante. Totusi, te bate gandul sa cumperi ceva nou pentru casa, dornic sa iei mobila, decoratiuni sau un obiect mai scump pe care il visezi de mai multa vreme care va face casa ta mai frumoasa. Nu este exclus sa apara vesti interesante si la locul de munca in legatura cu nivelul salariului tau de acum incolo.

LEU - LUNA OCTOMBRIE 2011

Dragoste

Esti in verva luna aceasta, plin de energie, ai mult curaj cu Marte in zodia ta, deci ai succes in orice domeniu. Picuri in dram de tupeu in declaratiile tale de dragoste si nu astepti doar de la celalalt initiative, ci iei chiar tu taurul de coarne. Reusesti sa te pui bine in valoare cu sansa de a atrage asupra ta si ochii celui pe care-l iubesti! Stii sa vorbesti cu talent, ai un sarm de neegalat, si poti avea parte de mult noroc in relatie cu sexul opus, cu sansa de a-l intalni in cale chiar pe cel predestinat care iti va deveni intr-o zi jumatatea perfecta. Pentru cei casatoriti de multa vreme, e posibil sa revina in discutie unele aspecte mai vechi, ce pareau uitate sau care au fost abandonate candva, dar acum aveti resursele necesare pentru a le rezolva cu brio, dar in toate ai nevoie de sustinerea si prietenia partenerului.

Cariera

Pe cat de energic esti, pe atat de multe greseli poti face in cariera! Nici prea mult nu-i bine sa iei pe umerii tai, nici sa te comporti de parca ai fi buricul pamantului, ca atare nu uita totusi ca succesul vine si daca stii sa pastrezi un echilibru moderat in toate. Supraestimarea valorii sau a puterilor proprii nu are efecte benefice asupra imaginii tale profesionale, pentru ca unii vor spune ca te cam lauzi. Vrei sa faci mai multe decat poti duce, ceea ce nu e tocmai demn de lauda, pentru ca sefii ar putea sa te taxeze deoarece vrei sa epatezi sau sa atragi atentia numai asupra ta. Ai ocazia sa inveti lucruri noi care iti vor fi de folos in cariera. Tensiunile sunt la ordinea zilei la locul de munca, din cauza dialogului agresiv, a dorintei unora de a avea ultimul cuvant, din cauza orgoliilor dar si a ingustimii celor cu care intri in contact. Vei da piept cu un refuz categoric venit de la o persoana demodata sau prea conservatoare care nu poate privi lucrurile indraznet ca tine.

Bani

Afacerile se misca ceva mai bine, dar nu intotdeauna iei cele mai bune decizii cu banii tai. Riscul de a cheltui o suma prea mare de bani pentru un vis utopic exista, de aceea ar fi bine sa tii cont de cei care incearca sa te mai traga de maneca. Increderea prea mare in puterile tale inclusiv financiare nu e un atu, pentru ca te poate impinge spre cheltuieli exagerate. Te va preocupa situatia materiala a familiei mai mult din ultima parte a lunii, cand te vei apleca asupra facturilor lunare si a datoriilor domestice. De la serviciu nu vin prea multi bani, salariul nu e pe un teren promitator - dimpotriva, poate sa cam scartaie - deci te bazezi mai mult pe banii celorlalti membri ai familiei. Te poti trezi in fata unor datorii mai vechi reaparute in discutie pe nepusa masa care pot dezechilibra major bugetul familiei, de aceea ai nevoie de prudenta!

FECIOARA - LUNA OCTOMBRIE 2011

Dragoste

Greu discerni intre pasiunea de natura sexuala si sentimentele tandre din suflet, de aceea poate fi o perioada periculoasa pentru sufletul tau. Te-ai putea lasa furat intr-o aventura care ti se pare superba, dulce, calda, dar, dupa ce te vei trezi din vis, iti vei da seama ca iubirea nu era primul lucru pe care celalalt il cauta la tine. Daca o escapada sentimentala este cam tot ce-ti doresti acum, atunci ai putea sa te lasi dus pe aripile amorului fara sa astepti nimic de la celalalt, dar daca iti doresti o iubire reala si reciproca, incepi sa emisi pretentii si descoperi ca nu e persoana potrivita. Ceva lipseste pentru ca iubirea sa te faca fericit, de parca nu ar fi o relatie sincera: ori e doar pasiune, ori e doar interes financiar la mijloc. Evenimentele mai interesante apar din a doua parte a lunii, cand discuti foarte serios cu partenerul despre planuri de durata in care fiecare are o contributie de adus. Vechi proiecte comune pot reveni acum in atentie cu sansa de a le relua dupa o perioada de pauza, dar sunt modificari majore de facut.

Cariera

Iti pui in valoare talentele, inclusiv pe cele artistice cu care esti inzestrat din nastere. Cariera te preocupa foarte mult si ai acum ocazii suficiente de a lua decizii majore cu privire la viitorul profesional sau de a cunoaste persoane care pot juca roluri cheie in viitoarele tale reusite. Simtul practic combinat cu talentul de a comunica sunt aliati de nadejde in marile tale obligatii profesionale, si seful ar putea aprecia sincer ceea ce faci. Nu prea ai succes in calatorii profesionale sau la eventuale competitii in care trebuie sa readuci la lumina cunostintele acumulate prin studiu, pentru ca nu prea ai curaj sa-ti exprimi parerile, preferand adeseori anonimatul. Ai ocazii de a iesi in fata, dar nu o faci, pentru ca nu prea ai incredere in tine. Spre final de luna incepi si tu sa te mai lupti un pic, pentru ca apar in discutie vechi realizari care mai au inca un cuvant de spus sau proiecte neterminate care pot fi acum readuse la lumina.

Bani

Tu esti cel care are parte de cele mai multe schimbari in plan financiar luna aceasta. Pe de o parte, ai multe de cumparat si o gramada de decizii de natura financiara de luat, dar, pe de alta parte, dai dovada si de multa prudenta si spirit econom, pentru ca nu ai vrea sa dai iama prin bani. Va trebui sa-l implici mai mult si pe partenerul de viata in investitiile acestei perioade, pentru ca sunt in beneficiul tuturor, dar nu gasesti intotdeauna deschidere din partea lui, fiind mai egoist si tinand mai mult la veniturile proprii decat la confortul comun. Riscul de a face totusi unele erori in legatura cu banii apare in partea a doua a lunii, cand esti influentat de prieteni sau de familie sa cumperi ceva de care nu ai neaparata nevoie si vei regreta mai apoi abuzul facut. Un impuls de moment te face sa uiti de economii si cumpatare.

BALANTA - LUNA OCTOMBRIE 2011

Dragoste

Te simti bine in pielea ta in prima parte a lunii de vreme ce ai in vizita in propria zodie 4 planete, printre care si planeta ta guvernatoare, Venus. Ea te face mai tandru, mai romantic, mai predispus spre lucrurile sensibile ale vietii si, evident, si spre iubire. Stii sa iti exprimi sentimentele in cuvinte bine alese, si reusesti sa si demonstrezi ceea ce simti prin fapte concrete. Poate fi vremea unor decizii capitale in viata sentimentala, poate decizii demult amanate si carora abia acum le-a venit randul: decizii de casatorie, de impacare sau de intoarcere la o fosta iubire, de rupere a unei relatii care nu te mai implineste, deci te poti astepta la evenimente interesante in ceea ce priveste amorul. Ar fi bine totusi sa nu spui da unei eventuale cereri in casatorie tocmai acum, pentru ca o faci sub impulsul unei emotii de moment, cu riscul de a regreta graba de acum. Nu este o perioada prea buna in familie, acolo se mai ivesc dispute aprinse intre parteneri, totul din cauza orgoliilor sau a intolerantei. Ai fi tentat sa te intorci la o veche iubire pentru ca nu te poti inca detasa de trecut si tot mai crezi ca acela era omul sortit tie.

Cariera

E destul de liniste in plan profesional, nu au loc evenimente iesite din comun, poate doar o perioada de tensiune in relatia cu colaboratorii. Tu consideri ca ai tot dreptul sa-ti expui punctul de vedere bazat pe argumente si informatii solide, dar ceilalti nu sunt de aceeasi parere si spun nu la tot ce spui, ca atare cel mai dificil aspect al acestei luni este cooperarea care merge in hopuri. Conflictele de personalitati pot fi frecvente. Pot reveni in discutie o serie de proiecte pe care nu le-ai putut duce la indeplinire in trecut iar acum gasesti mult mai usor instrumentele necesare pentru a le duce la bun sfarsit. Merita sa arunci o privire peste umar la vechile tale planuri sa vezi ce ai uitat sau abandonat candva.

Bani

Platile cotidiene sunt cel mai mare stres al inceputului de luna, sunt prea multe, prea mari, prea complicate si fiecare discutie care graviteaza in jurul platilor administrative naste furtuni in camin. Partenerul nu va fi de acord cu deciziile tale de ordin financiar dar nici tu nu reusesti sa te organizezi eficient pentru a face fata darilor. Trebuie sa achiti de urgenta o suma de bani, ceea ce va dezechilibra bugetul familiei si va naste dispute aprinse cu cei dragi, dar fiind o obligatie, nu ai altceva de facut decat sa deschizi portofelul si sa te achiti de ea. Nu-ti convine, dar trebuie. Abia spre final de luna simti ca se mai aseaza lucrurile pe un teren mai pasnic, dar nu inseamna ca scapi de datorii.

SCORPION - LUNA OCTOMBRIE 2011

Dragoste

Te dedici mai mult vietii de familie, constientizand faptul ca ai cam uitat de unele indatoriri fata de cei dragi. Vor fi uimiti de tandretea pe care o picuri in discutii, de dorinta de a le fi de ajutor si de a discuta de la inima la inima, punand mai mult accent pe prietenia care va leaga si pe comunicare. Discuti cu partenerul despre fostele voastre vise, despre ceea ce v-ati dorit la inceput si poate nu ati reusit sa duceti la indeplinire. Discutiile devin foarte serioase si puneti tara la cale, pentru ca aveti niste planuri foarte clare de atins impreuna. Poate sunt unele vise abandonate candva si abia acum pot fi puse in practica, dar vi se cere amandurora o investitie la fel de mare de energie. Spre finalul lunii devii mai pasional, mai dornic de iubire, mai indraznet in exprimarea emotiilor si sentimentelor, deci atunci e momentul propice unei noi cuceriri. Daca nu esti casatorit inca, e foarte posibil ca partenerul sa arunce asa, o vorba, si despre un astfel de plan incat ai fi in stare sa raspunzi imediat: da! Probabil ai asteptat mult momentul!

Cariera

Nu-ti convine deloc atmosfera care se resimte la serviciu. Iti asumi unele sarcini prea dificile pentru puterile tale actuale si risti sa clachezi. Esti impulsiv, crezi ca poti mai mult, iar incercarea ta de a-ti depasi limitele nu se soldeaza cu prea mult succes. Ai energie cat pentru doi, ambitii imense, dar nu intotdeauna iti canalizezi corect aceasta vointa uriasa, ci o lasi sa se manifeste prin orgolii, personalitate puternica, autoritate agresiva si o tendinta de infatuare. E bine sa te crezi cel mai bun si sa iesi in fata, dar nu intotdeauna apelezi la cele mai bune mijloace de a te evidentia. Lupta cu timiditatea si propriile temeri, dar nu tinde spre tupeu si obraznicie.

Bani

Banii sunt unul din subiectele cele mai arzatoare de cateva luni incoace, dar acum trebuie sa te gandesti mai mult la banii pusi deoparte, la sursele tale secrete. Discuti cu partenerul de viata despre unele investitii sau cheltuieli, dar pretentiile tale nu sunt compatibile cu dorintele sale si se pot isca adeseori conflicte din cauza banilor. Tu ai un vis maret, dar cam scump pentru puterile tale, de aceea ar fi bine sa nu te aventurezi acum in cheltuieli prea mari. In prima parte a lunii este atras spre excese, doar pentru a epata si a rupe gura targului. Nu esti bogat, deci nu cumpara cele mai scumpe lucruri, de aceea ar fi bine sa rezisti ispitei luxului pana spre a doua parte a lunii, cand iti va trece pofta!

SAGETATOR - LUNA OCTOMBRIE 2011

Dragoste


Surprizele se pot tine lant luna aceasta, pentru ca una din cele mai interesante sanse de iubire poate aparea in persoana unui vechi prieten pe care l-ai tratat ca atare ani de zile si brusc, descoperi si alt fel de sentimente din partea sa. Totusi, risti cam mult daca te lasi furat de sentimente, pentru ca ai putea pierde o prietenie de-o viata doar pentru niste emotii trecatoare. Cantareste atent daca merita! Comunicarea din cuplu merge de minune si va completati foarte bine unul pe altul, punand mare accent pe prietenia care te leaga de jumatatea ta si pe planurile de viitor la care amandoi va aduceti contributia. Visati frumos impreuna si e o placere sa petreceti cat mai mult timp alaturi. Unele conflicte mai pot aparea intre indragostiti, din cauza unor diferente de gusturi sau de principii si in care unul dintre voi vrea intotdeauna sa-si impuna punctul de vedere personal, dar cam egoist.
Cariera

Lucrul pe ciont propriu ti se potriveste de minune la inceputul lunii, pentru ca ai mare nevoie de libertate de miscare pentru a-ti pune in valoare calitatile. E posibil sa fii nevoit sa faci unele deplasari in interes de serviciu, dar nu toate sunt binevenite si nici nu se desfasoara conform planurilor, intrand uneori in conflict cu autoritatile sau cu sefii. De fapt, orgoliile si agresivitatea verbala apr sa fie principalii inamici ai planurilor tale, deoarece, daca lasi aceste defecte sa te ghideze, poti strica multe. Esti pregatit sa pornesti intr-o directie noua, dar primele obstacole deja te fac sa-ti pierzi elanul, semn ca nu ai ales cel mai bun moment sau cea mai corecta cale. Muncesti la serviciu cu responsabilitate, nu pentru ca ti-ar placea, ci pentru ca esti motivat financiar sa te concentrezi la multiplele sarcini asumate.

Bani

Banii vin de la serviciu, in principal, deci muncesti mult si cu sarg?? Atunci ai parte si de castiguri. Mai ales in a doua parte a lunii iti vin o multime de idei noi care pot atrage venituri frumusele, dar nu ajungi usor la aceste rezultate si poate ar fi bine sa nu le spui la toata lumea, ca sa nu-ti fure si altii ideile. Se mai isca si unele conflicte legate de bani, pentru ca datoriile se cam aglomereaza in a doua partea lunii si tu ai vrea niste bani si pentru tine, pentru planurile tale viitoare, pe care le tii deocamdata secrete. Auzi ceva zvonuri ciudate cu privire la salariul tau, dar e posibil sa nu fie decat cateva vorbe neconfirmate.

CAPRICORN - LUNA OCTOMBRIE 2011

Dragoste

Dragostea e alaturi de tine la inceputul lunii si te simti bine alaturi de cel drag. Aveti o relatie armonioasa, bazata pe sentimente sincere si intense, de aceea trebuie sa-ti iei si tu inima in dinti si sa iti exprimi dorintele cu mai mult curaj. Daca abia acum intalnesti pe cineva anume, sufletul tau vibreaza de atata emotie incat ar fi bine sa faci tu primul pas pentru a te apropia de cel care te-a cucerit. Culmea, dar femeile sunt mult mai favorizate in gesturi de curaj in legatura cu sexul opus, in timp ce barbatii Capricorni e posibil sa o cam dea cu batul in balta, punand orgoliile pe primul loc. Atitudinea superioara, de sef cu hachite, nu are ce cauta in iubire, deci orice tentativa de acest fel se va solda cu un esec, facandu-l pe celalalt sa sufere. In a doua parte a lunii insa, romantismul dispare si incep sa apara crizele de gelozie, de posesivitate, de parca iubirea ar mai fi palit intre voi, dar vinovate sunt personalitatile voastre puternice care intra in conflict si nu mai reusesc sa ajunga la un consens.

Cariera

Mare vanzoleala in plan profesional. Aici au loc evenimente interesante care cer mult de la tine. Depui eforturi mari pentru a obtine ceea ce ti se cuvine si e una din perioadele propice de a te remarca si a culege roadele pentru care ai muncit atat de mult inainte. Te pui bine in valoare, laudele nu intarzie sa apara iar sefii te vor aprecia pentru reusitele tale, deoarece pui mult suflet in ceea ce faci. Nu neaparat banala rutina de zi cu zi te preocupa acum - aceasta oricum merge de la sine - ci mai degraba telurile tale cele mai importante, cele de perspectiva, pentru ca investesti tot ce ai mai bun in tine: ambitie si rabdare, energie si creativitate, talent si placere de a munci, dorinta de schimbare si capacitate de adaptare la nou. Totusi, la inceputul lunii, e posibil sa apara unele situatii tensionate care te obliga sa scoti la iveala si latura ta negativa din cauza unor conflicte de natura profesionala ce au la baza incapatanari inutile, atitudini rigide sau despotice, dorinta unora de dominare si de a bate cu pumnul in masa. Nu te intimideaza, ci mai mult te motiveaza sa intri si tu cu toate armele in acest razboi de personalitati puternice!

Bani 


Arunca o privire inapoi, pentru ca banii tai sunt legati de vremuri de demult. In a doua parte a lunii sunt sanse sa culegi roadele unor eforturi mai vechi depuse la serviciu sau descoperi niste datorii uitate pe undeva care revin acum mai acut in actualitate si pe care abia acum le poti achita onorabil. Esti gata sa investesti sume mari in schimbari si innoiri legate de domiciliu, dar nu toate sunt binevenite acum. Cineva se opune planurilor tale si poate ar fi bine sa tii cont de aceste piedici, ca nu cumva sa cheltuiesti mai mult decat iti permiti. Esti furat de mirajul cumparaturilor dintr-o placere nebuna de a innoi tot ce ai prin locuinta, dar tentatia poate fi periculoasa. Poate din a doua parte a lunii se ivesc ceva vesti bune in plan financiare, dar pana atunci incearca sa rezisti ispitei de a cheltui.

VARSATOR - LUNA OCTOMBRIE 2011

Dragoste

Dragostea e legata de calatorii, deci pregateste-te sa te indragostesti la o oarecare distanta de casa. Nu sunt usoare relatiile la distanta, dar sunt foarte interesante, cel putin la inceput, cat sunt aprinse emotiile. Pe de alta parte, ai putea pleca intr-o calatorie cu persoana iubita si timpul petrecut impreuna leaga si mai mult relatia dintre voi, descoperind cat de multa nevoie aveati de o astfel de evadare din cotidian. Viata de cuplu este insa un pic mai tensionata la inceputul lunii, deoarece apar discutii aprinse pe marginea sarcinilor casnice sau a viziunilor foarte diferite legate de ceea ce se intampla in camin. Nu te simti prea bine cand te intorci acasa, pentru ca partenerul nu prea stie sa fie diplomat. Orgoliile isi fac simtita prezenta si anima spiritele in casa voastra. Cei necasatoriti pot cunoaste acum pe cineva captivant, care ii fac sa viseze si le inspira multa incredere de viitor, deoarece au impresia ca e o intalnire de destin, care le poate schimba viata. Poate chiar asa e… dar ai rabdare totusi!


 Cariera

Esti foarte ferm pe pozitie si nu te lasi cu una cu doua, ci iti expui principiile cu mult curaj, dar nu uita si de amabilitate! Nu tranti vreo doua si apoi dispari, pentru ca lumea nu va aprecia agresivitatea de limbaj sau atitudinea autoritara nejustificata. Daca ai ceva de spus, fa-o cu diplomatie si cu un curaj moderat, ca nu cumva sa starnesti furtuni in jurul tau. Ai colaboratori la fel de orgoliosi si cu principii la fel de puternice, incat disputele de natura profesionala sunt gata-gata sa rabufneasca. Totul e sa te folosesti de ambitie si de energia in exces pentru a le canaliza intr-o directie constructiva. Lucrurile pot denatura la un moment dat pentru ca stai tu ce stai, dar nu mai poti tolera unele aspecte si te ridici pentru ideile tale. Tensiunea poate creste si mai mult in partea a doua a lunii, dar trebuie sa-ti controlezi vorbele si comportamentul, ca sa nu lasi o impresie proasta asupra ta din cauza nervilor sau a incapatanarii. Da, lupta-te pentru ideile tale, dar fara agresivitate!


 Bani

Daca visezi de ceva vreme o crestere de salariu sau ai facut candva o cerere pentru a obtine o suma de bani, vestile bune abia acum apar, mai ales in a doua parte a lunii. Se pot ivi sume demult promise sau demult asteptate, poate cand nici nu mai credeai asta. Tot ce e legat de vechi contracte sau intelegeri scrise sau nescrise si are la baza sume considerabile de bani ajung acum, dupa luni de zile, e pus acum din nou in discutie in termeni ceva mai clari. Arunca deci o privire inapoi sa-ti aduci aminte ce promisiuni ai facut sau ti s-au facut! Poate e vremea sa scapi de o datorie care te apasa pe umeri ca o povara si resimti o binevenita echilibrare a bugetului.

PESTI - LUNA OCTOMBRIE 2011

 Dragoste

Te simti de ceva vreme oarecum intr-o usoara umbra, dar poate iti place aceasta atmosfera, pentru ca esti genul de om care are nevoie, din cand in cand, de izolare, de singuratate, de liniste. Poate partenerului nu-i place tacerea ta, dar in curand iti vei reveni si vei fi din nou tu cel dintotdeauna. Ar fi bine sa iti respecte aceasta dorinta de retragere in lumea ta, fara sa interpreteze gresit nevoia ta de a mai fi si singur, doar cu tine insuti. Se resimte o oarecare tensiune in cuplu sau in relatia sentimentala, totul din cauza comportamentului tau neobisnuit, pe care partenerul nu il intelege. Va crede ca nu-l mai iubesti, ca fugi de el, ca ai pe altcineva, ca ii ascunzi ceva, dar deocamdata nu gasesti starea necesara pentru a-i explica ce se intampla cu tine pentru ca… nici tu nu stii ce ai!

 Cariera

Te gandesti la o serie de schimbari in plan profesional, dar deocamdata este doar un proces intim de analiza, pentru ca nu ai vrea sa spui lumii ce doresti pana nu esti sigur pe tine. E o adevarata furtuna in interiorul tau, dar momentan consideri ca mai ai multe de invatat si cat timp nu detii toate informatiile necesare, mai bine stai in banca ta. Orice discutie pe marginea perspectivelor tale profesionale nu e binevenita, pentru ca poti primi multe opozitii si critici care te-ar putea dezarma cat timp nu detii toate argumentele sa-ti aperi ideile. Atmosfera se incinge adeseori la serviciu, discutiile in contradictoriu scot la iveala orgolii si atitudini egoiste, pentru ca unii nu stiu sa-si exprime punctul de vedere cu argumente solide, ci doar spun nu la orice, din principiu. In a doua parte a lunii, ai curajul unor decizii capitale cu privire la cariera ta, de parca abia acum ti-ai alege cu adevarat drumul corect in viata! Daca esti in cautarea unui loc de munca, ai ceva noroc la final de luna, cu sansa de a ramane pe acea pozitie multa vreme, fiind un loc care ti se potriveste, unde iti va placea sa lucrezi si care te va implini din multe puncte de vedere. Totul e sa ai curajul sa-l cauti, sa te prezinti ireprosabil la interviu si… sa ai si un dram de noroc in buzunar.


Bani

Nu e o perioada prea norocoasa din punct de vedere financiar, exista riscul unor decizii impulsive care te vor lasa fara bani, deci aici trebuie sa lucrezi cel mai mult: la a-ti tempera tentatia de a deschide portofelul la orice. Nu ai nevoie de toate obiectele care-ti fac cu ochiul! Doar ceea ce tine de salariul tau lunar poate fi pe teren pozitiv, pentru ca din a doua parte a lunii poti afla vesti bune despre un salariu mai bun, perspective promitatoare sau macar o speranta de mai bine de acum inainte, dar peste toate planeaza un singur lucru: cumpatarea! Trebuie sa fii atent sa nu te implici in nimic riscant care sa dezechilibreze bugetul tau sau al familiei. Ba mai mult, sa-l tragi de maneca si pe partenerul de viata sa nu arunce acum banii pe fereastra, caci orice abuz - acum - va durea amarnic - mai tarziu.

Sursa: acvaria.com

Niciun comentariu: