29 septembrie 2011

Burda nr.10/2011


Astazi, 29 septembrie 2011, a aparut noul numar al revistei Burda Style. Ceea ce m-a uimit inca de la bun inceput a fost faptul ca revista are mai putine pagini si pe zi ce trece tot mai putine modele.

Nu vreau totusi sa pornesc intr-o nota dezamagitoare, asa ca va propun sa analizam in continuare moda acestei toamne, recomandata de specialistii Burda.

As vrea sa incep prin a va spune ca nr. 10/2011 al revistei prezinta cateva modele interesante care le-ar putea avantaja pe femeile mai plinute, dar si alte modele interesante atat pentru copii, cat si pentru femeile hotarate si preocupate de felul in care arata.

Specialistii in moda Burda, recomanda pentru aceasta toamna satenul, crepul (fustele plisate) si stofa. Culorile care se poarta sunt atat culorile tari precum rosu, turcoaz, galben, cat si non-culorile alb/negru.


Revine moda anilor '70, putin revitalizata, in nuante de bej. Veste, blaizere si incaltaminte care aduc cu cele purtate in anii '70 sunt recomandate pentru aceasta toamna de specialistii Burda Style.

Revista prezinta succint si cateva tinute speciale a la Coco Chanel.
Dar si tinute Prada dintr-o linie de podium.Tot in noul numar Burda, specialistii propun si cateva modele hippie lejere si sexy.Raman la moda imprimeurile.


Pentru copii revista Burda recomanda stilul marinaresc pentru acest inceput de toamna, propunand tinute in nuante de rosu, alb si albastru.

Burda propune de asemenea si cateva modele foarte interesante si putin indraznete pentru iarna.
Tinutele prezentate sunt modele norvegiene create din tesaturi de lana pline de eleganta.

Raman la moda caciulile si cizmele imblanite si rochiile tricotate.
Pana data viitoare, va doresc spor la shopping si sa ramaneti in stilul Burda!

Niciun comentariu: