15 mai 2016

Produsele eco sunt la moda

Eco sau ecologic inseamna lucrat 100% manual din materiale gasite in starea lor naturala.

Cele mai cool produse in momentul de fata sunt ochelarii de soare din lemn si ceasurile din lemn de la Plantwear, o firma poloneaza ce si-a facut aparitia pe piata din Romania in urma cu 3 ani.

De cand au aparut pe piata, produsele handmade din lemn au devenit un trend foarte cunoscut si cautat in randul celor care isi doresc sa fie in permanenta in pas cu moda.

Beneficiile produselor din lemn de la Plantwear:
  • atat ochelarii de soare din lemn, cat si ceasurile din lemn sunt rezistente la apa, deoarece lemnul din care sunt confectionate este protejat de o ceara naturala;
  • lemnul din care sunt confectionati ochelarii si ceasurile este foarte rezistent la cazaturi si alte lovituri; • lentilele ochelarilor din lemn sunt dintr-un material ce contine fibre de bumbac, fiind cu 50% mai usoare decat lentilele din sticla;
  • toate lentilele ofera o protectie de 100% impotriva radiatiilor;
  • produsele Plantwear sunt realizate in cea mai mare parte din materii prime naturale, motiv pentru care devin produse unice si originale. 
Atat ochelarii, cat si ceasurile sunt lucrate atent, cu multa indemanare pentru un plus de eleganta si rafinament.

Iata niste modele interesante de ceasuri din lemn de la Plantwear:

Sau acesti minunati ochelari de soare din lemn:


Vazand aceste minunatii ne mai intrebam oare de ce iubim lemnul? Iubim lemnul pentru ca ne ofera o multitudine de lucruri.

Lemnul ne iubeste, motiv pentru care trebuie sa-l iubim si noi. Ca si o rasplata pentru ceea ce ne ofera, Plantwear da naturii inapoi ceva mai mult decat ii ia, pentru ca lunar planteaza cate 50 de copaci intr-o gradina tropicala din Brazilia. Asta da grija pentru natura, nu?


2 comentarii:

Rent a car Bucuresti spunea...

Produsele eco vor fi din ce in ce mai folosite in viitor.

Admin spunea...

Asa este, aveti mare dreptate! :)