2 noiembrie 2011

Horoscopul lunii noiembrie 2011


Sunteti curiosi sa aflati ce va rezerva astrele pentru aceasta luna? Atunci va invit sa cititi in continuare previziunile astrologice ale lunii noiembrie pentru fiecare zodie in parte:


BERBEC - LUNA NOIEMBRIE 2011 


Dragoste

In prima parte a lunii, te simti ciudat cand vine vorba de iubire, de parca ti-ar da tarcoale ispita care poate pune in pericol relatiile bine inchegate. Esti tentat sa calci stramb, sa vezi cum este sa incerci o idila si cu altcineva incat risti enorm daca nu tii in frau aceasta dorinta. Se poate ajunge la certuri, la scandaluri cu tenta sexuala, chiar la separari dureroase, si totul doar din cauza reactiilor tale incontrolabile. Esti atat de imprevizibil incat poti face lucruri complet noi care pot soca pe oricine, mai ales pe partenerul tau. Te ascunzi de ochii lumii si, cu aceasta perdea de mister care coboara peste viata ta privata, orice se poate intampla care iti pune inima un pic pe jaratec. Dar partenerul e posibil sa se gandeasca serios daca vrea sa continue intr-o astfel de atmosfera!

Cariera

Mare atentie la deciziile bruste pe care esti tentat sa le iei pentru ca esti furat de ispita schimbarii care poate lasa urme periculoase asupra carierei. Intr-un moment de nebunie, esti gata sa-ti dai demisia sau sa-i spui vreo doua sefului, ceea ce poate lasa urme adanci asupra reputatiei tale. Poate nu cariera ta este acum in joc ci cea a partenerului, deci ar fi bine sa-i fii alaturi si sa-l sustii, pentru ca se petrec evenimente ciudate. In a doua parte a lunii te preocupa mai mult sarcinile de serviciu, dar esti totusi destul de neatent si, dorind sa faci prea multe dintr-un foc, risti sa gresesti, dand nastere unei reactii in lant cu urmari pe cateva luni de acum inainte. Ia in serios orice sarcina de serviciu si gandeste-te ca deciziile pe care le iei acum nu vor mai putea fi modificate. Iti place ceea ce faci la serviciu si apreciezi enorm daca esti lasat sa lucrezi pe cont propriu, fara sa fii condus de nimeni cu mana forte, pentru ca suporti extrem de greu autoritatea, chiar daca e in avantajul tau.

Bani

Mare atentie pe ce arunci banii luna aceasta pentru ca esti tentat ori sa intri cu mana pana la gat in bugetul familiei, mai ales in banii partenerului de viata, ori esti tentat sa cheltuiesti pe ceva ce nu se va dovedi a fi o afacere prea profitabila. Speculatiile financiare te urmaresc si risti enorm daca nu le tii in frau. Esti intr-o pasa cheltuitoare, fiind atras la primul impuls de o multime de excese (si nu doar financiare), ca atare exista riscul unor erori greu de reparat dupa aceea. Doar in prima parte a lunii poti afla ceva vesti bune cu privire la salariu, cu ceva sanse de castig suplimentar. Nu te implica in afaceri care promit multe, pentru ca esti credul si poti fi usor de manipulat. Mana larga, dar nici chiar asa!

TAUR - LUNA NOIEMBRIE 2011 


Dragoste 

Conflictele in cuplu se pot naste de la orice, iar viata de familie este agitata, mai ales din cauza barbatului din aceasta relatie care insista sa aiba ultimul cuvant si sa se impuna prin duritate in fata jumatatii sale. E greu de crezut ca vei reusi sa tii sub control tensiunile care se isca in familie, iar problemele de acasa vor lasa urme si pe alte planuri ale vietii tale. De exemplu, preocupat de certurile din familie te duci la serviciu nervos si risti unele erori regretabile. Ceva noutati in cuplu tot apar in prima parte a lunii, pentru ca au loc unele discutii extrem de transante prin care te arati dispus sa recurgi la modificari profunde in relatia de cuplu. Ai grija totusi la situatiile riscante din cuplu, pentru ca, intr-un moment de tensiune, se poate ajunge la decizii de divort, de separare sau chiar la certuri dintre cele mai aprinse. Nu pare a fi un moment bun pentru a incepe o relatie, pentru ca nu va dura.

Cariera
 
Dai piept cu o multime de probleme la serviciu care te tin pe loc si nu te lasa sa te misti in voie. Descoperi gesturi negative din partea unor concurenti, ti se pun bete in roate si primesti refuzuri agresive care te pot afecta psihic, deci pregateste-te pentru o perioada foarte agitata la locul de munca. In prima parte a lunii, pui mare accent pe cooperare si dialog, dar nu ai parte intotdeauna de cei mai sinceri sau potriviti colaboratori. Unii te sapa pe la spate si intr-o zi vei descoperi urmarile gesturilor lor. In a doua parte a lunii, vei prefera mai mult sa te retragi din vacarmul social si sa iti vezi de ale tale fara a face prea mult tam-tam, pentru ca singur decizi, singur duci la indeplinire ceea ce ai ales. Ar fi bine chiar sa pastrezi discretia asupra planurilor tale cele mai importante, pentru ca imediat se vor gasi critici sa-ti taie elanul. Mai bine taci si faci!

Bani

Poate fi o perioada cu multe decizii de natura financiara, fiind atras de o serie de cumparaturi pe care le visezi de ceva vreme si pe care le-ai tot amanat. Atentie insa, pentru ca unele din deciziile financiare ale acestei perioade pot avea efect pe termen lung si un eventual abuz ar putea lasa urme nedorite in bugetul familiei. Nu te gandi numai la placerea de moment pe care banii ti-o ofera - deoarece vei fi atras de cadouri si capricii amuzante - ci si la perspectivele cele mai indepartate sau la investitiile viitoare. In prima parte a lunii, te poti baza pe banii sositi din diverse parteneriate de afaceri, dar si pe banii jumatatii tale, care se arata dispus sa contribuie in mod egal la cheltuielile curente. Tine minte in permanenta cuvantul cheie al acestei perioade: fii cumpatat si tine-l si pe partener in frau sa nu dea iama in bani!

GEMENI - LUNA NOIEMBRIE 2011


Dragoste

Ceva nu merge tocmai bine in plan sentimental, de parca nu mai esti pe aceeasi lungime de unda cu cel pe care il iubesti. Aveti viziuni diferite asupra viitorului, ba, mai mult, la toate propunerile tale celalalt vine cu critici si cu bete-n roate incat incepi sa te gandesti foarte serios daca e omul potrivit pentru tine. Se resimte un blocaj major de comunicare intre voi - unul vrea sa aiba dreptate cu orice pret - iar luptele de orgolii si de personalitati se resimt la fiecare incercare de a coopera cat de cat armonios. Desi nu e o perioada tocmai placuta in amor, nu este totusi exclus sa cunosti pe cineva care sa-ti inspire sperante de viitor - mai ales in a doua parte a lunii - dar nu te aventura totusi in vise prea marete, ci mai asteapta sa se lege relatia. La inceput totul pare interesant, dar important e sa treceti prin suficiente probe care sa va testeze compatibilitatea. Cuplurile deja casatorite intra adeseori in conflict din cauza ideilor extrem de diferite si a principiilor contradictorii: unul vrea una, celalalt vrea alta si de aici apar tensiunile, dar care ar fi bine sa tie inabusite la primele semne. Abia in a doua parte a lunii apar mai multe discutii pozitive in cuplu cu sansa de a repara ceea ce nu a mers bine, dra pentru ca toate sa mearga bine intre voi, ar trebui ca fiecare sa-si asume si sa-si respecte indatoririle care-i revin. Daca unul fuge de raspundere, iar apare samanta de scandal!

Cariera

Greu colaborezi cu tovarasii de lucru in prima parte a lunii iar neintelegerile apar la tot pasul, doar ca tu vei incerca sa reactionezi mai calm, ca sa nu tensionezi si mai mult atmosfera. Apar la iveala inamici, barfe, denigrari, zvonuri de la persoane care nu prea te simpatizeaza si care vor face tot posibilul sa-ti strice tie afacerile. Incearca sa nu apelezi la mijloace negative pentru a riposta, pentru ca aici nu e loc nici de razbunare, nici de dispute de pe pozitii de forte, pentru ca nu prea ai putere de convingere. Dimpotriva, reactiile rivalilor ar putea fi atat de severe, incat te-ar putea afecta major la nivel emotional. Nu te baza prea mult pe sustinerea celor din jur, cel putin nu in prima parte a lunii, pentru ca diferentele imense de principii vor lasa urme asupra muncii tale. Adu-ti aminte de ceea ce ai invatat prin scoli si incearca sa aplici totul ca la carte, fara sa te abati de la reguli.

Bani

Banii se duc cam repede, dar important e ca au si de unde sa vina. Eventuale colaborari mai vechi sau afaceri in parteneriat pot atrage acum o serie de venituri suplimentare, dar asa cum vin, asa se duc, deoarece ai o usoara tendinta spre abuzuri financiare, furat de o multime de planuri costisitoare. Vrei sa lasi impresia ca ai bani, ca traiesti pe picior mare iar vagul snobism care iti da tarcoale poate lasa urme si in portofel. Gandeste-te de o mie de ori inainte daca ai nevoie de acele cumparaturi pe care esti gata sa le faci si, mai ales, discuta cu partenerul daca trebuie sa le faceti chiar acum! Ai putea ajunge intr-un moment decisiv pentru situatia materiala - a ta sau a partenerului - incat o eventuala gafa poate avea efecte pe termen lung dupa aceea. Daca trebuie sa iei decizii financiare, lasa-le pentru ultima decada a lunii!

RAC - LUNA NOIEMBRIE 2011


Dragoste

Viata sentimentala este foarte animata luna aceasta, se infiltreaza in suflet trairi puternice, atractii ciudate, poate si o fantastica dorinta de a te casatori, dar nu e bine sa te grabesti asa. Vrei sa sari peste unele etape firesti intr-o idila, furat de pasiuni si planuri de viitor, numai ca nu toate visele tale de acum sunt posibile. Risti mult daca faci promisiuni mari celui drag, care ar putea avea cu totul alta viziune asupra viitorului vostru comun. Trebuie sa tratezi mai serios viata in doi, fie ca e vorba de o simpla iubire sau de o relatie deja oficializata, pentru ca te entuziasmezi cam tare! Nu e imposibil sa te indragostesti brusc, poate chiar la prima vedere, de o persoana deosebita care iti atrage atentia, dar dupa ce va trece nebunia primelor intalniri, iti vei da seama ca magnetismul sexual al celuilalt a fost cel care te-a zapacit, nu neaparat sentimentele pure pe care tu pui atat de mult pret. Ar fi bine sa iti mai domolesti pasiunea si sa-ti pastrezi capul pe umeri! Totusi, esti atat de grabit la insuratoare incat faci deja planuri dupa primele discutii cu cel care te-a cucerit.

Cariera

Te duci cu placere la serviciu pentru ca apar niste perspective profesionale noi pe care nu vrei sa le ratezi. Ceea ce faci acum, ceea ce incepi, ceea ce decizi are efecte pe termen lung in cariera ta, ca atare trebuie sa fii extrem de ferm pe pozitie. Iti place ceea ce faci si cand pui suflet in munca, rezultatele sunt dintre cele mai bune. Nu te duci la lucru ca si cum ar fi o obligatie, ci cu un sentiment de bucurie, dar si de responsabilitate, pentru ca esti constient de rolul pe care il joci in unele proiecte incepute. Totusi, surprizele de natura profesionala continua, incat esti capabil de gesturi nebunesti, impulsive, pe care cei dragi le vor critica iar inamicii le vor aplauda. Tine cont de sfaturile celor din familie, deci nu lua decizii de unul singur cand vine vorba de eventuale schimbari profesionale, pentru ca nu e numai soarta ta in joc, ci si a celor dragi care depind de tine. Daca esti pregatit sa refuzi un job, gandeste-te ce ar spune parintii sau partenerul de viata. Adeseori viata personala este ancora de care ai nevoie pentru a ramane cu picioarele pe pamant, pentru ca daca nu ai avea copii acasa sau niste rate de platit, ai fi in stare sa pleci fara sa privesti in urma.

Bani

Deschide bine ochii cand vine vorba de cheltuieli mai mari decat poti duce, pentru ca esti atras spre lux sau capricii costisitoare care, daca nu sunt tinute sub control, pot crea dezechilibre in bugetul propriu. Nu esti foarte atent la perspectivele deciziilor tale de natura financiara, ai impresia ca tot ce conteaza e clipa de fata, de aceea uiti ca un abuz de acum poate avea efecte pe termen lung. Vrei sa cumperi o multime de lucruri pentru placerea ta sau a celor dragi, dar o faci fara sa te uiti la bani, iar riscul de a cheltui prea mult e mare! Poate doar spre final de luna incepi sa fii mai dramuit si mai calculat, dar probabil dupa ce iti vei fi dat seama, din propriile erori, ca trebuie sa fii mai atent cum iti administrezi bugetul. Ai pe lista o multime de cumparaturi din zona tehnicii ultra-moderne si, ca sa rupi gura targului, ai fi in stare sa-ti cumperi cine stie ce I-Pad sau telefon de ultima ora!

LEU - LUNA NOIEMBRIE 2011


Dragoste

Esti tentat sa faci promisiuni prea mari si pompoase despre viitorul in doi, iar partenerul chiar te va crede, dar nu prea te tii de cuvant. Vei uita repede promisiunile facute acum si ai putea sa declansezi mari dezamagiri in sufletul celui drag. Desi esti atras spre aventuri noi si esti dornic de iubire, totusi nu prea e o perioada buna in privinta sanselor de a cladi o relatie cu adevarat serioasa. Esti mai mult dornic de distractie si ai fi in stare sa faci declaratii de amor foarte mestesugite si incarcate de sentimente, dar vai, ele fac parte din recuzita pe care o folosesti in jocul seductiei. Exagerezi cu promisiunile, cu vorbele dulci, cu marile declaratii de amor si il duci pe cel drag pe culmile fericirii, dar de acolo risca sa cada brusc atunci cand isi va da seama ca pentru tine a fost un simplu teatru. Ai grija asadar cum iti exprimi iubirea, ca nu cumva sa fie doar replici dintr-un film. Abia spre finalul lunii sunt sanse mai mari sa intalnesti iubirea pe care o cauti. Intalnesti pe cineva, va vedeti de cateva ori sau vorbiti la telefon si gata, esti cucerit si deja visezi la o viata in doi. Ai sentimentul puternic ca aceasta intalnire poarta amprenta predestinarii si astepti mult de la ziua de maine! Atentie totusi: exista multa iluzie aici!

Cariera

E o luna cu rezultate palpabile cu efecte pe termen lung in care ai sansa sa-ti pui foarte bine in valoare talentele. Esti un om serios care isi indeplineste sarcinile de serviciu cu maxima seriozitate, devenind un exemplu demn de urmat pentru altii. Unde pui tu mana, se vede, pentru ca detii o multime de cunostinte in domeniul tau de activitate si te implici trup si suflet in ceea ce ai de facut. Inceputul de luna e ceva mai agitat, deoarece unele probleme din viata personala vor avea efecte si asupra vietii profesionale, pentru ca te duci la serviciu incarcat de emotii negative care vor lasa urme si asupra muncii depuse. Cand ai probleme acasa, e greu de crezut ca te poti concentra eficient la ceea ce ai de lucru. In ultima parte a lunii esti extrem de motivat sa-ti duci la capat sarcinile asumate, poate si datorita sanselor financiare destul de bine conturate la orizont. Unii ar putea spune ca ai devenit obsedat de munca, dar sunt niste scopuri pe care ti le-ai propus si nu te lasi pana nu le duci la capat. Iti pui in joc ambitia, tenacitatea, rezistenta la efort si vezi cu ochii tai cum se ridica pas cu pas proiectul la care iti aduci contributia. totusi, perfectionist din fire, ai mereu impresia ca se putea si mai bine!

Bani


Daca reusesti sa tii sub control tendinta spre excese financiare de la inceputul lunii, din a doua poarte a lunii vei incepe si tu sa iti administrezi mai bine bugetul. E pericol de erori financiare, de cheltuieli mai mari decat iti poti permite, si asta doar dintr-o placere fantastica de a cumpara tot ce-ti face cu ochiul, dar spre final de luna te trezesti si iti dai seama ce risipitor ai fost! Cineva incepe sa-ti mai puna stavila la tendinta de a da iama prin bani, dar totul e sa si tii cont de aceste oprelisti! Daca partenerii de afaceri sau partenerul de viata te trag de maneca, ar fi bine sa-i asculti, pentru ca ei au o viziune mai clara asupra viitorului decat tine. Ceea ce decizi acum va avea efecte pe termen lung si ai putea regreta tendinta ta spre exces sau cumparaturi inutile. Totusi, sunt si lucruri bune in program: se pot auzi vesti legate de cresteri salariale sau castiguri suplimentare fata de alte luni ceea ce evident, deschide apetitul spre… paraduiala!

FECIOARA - LUNA NOIEMBRIE 2011


Dragoste

Daca e sa vorbeasca cineva foarte serios despre iubire, atunci tu esti acela, pentru ca esti genul de om care, cand se indragosteste, cauta sa fie pentru totdeauna. Ai discutii extrem de profunde cu cel drag, prin care ii demonstrezi concret ca tu nu te joci, ca vrei cu adevarat ceva definitiv alaturi de el. Esti dornic sa formezi o familie pentru ca te preocupa din ce in ce mai mult rolul de parinte si tot ce promiti acum partenerului, are mari sanse sa devina realitate. Poate nu e chiar indicata perioada pentru o nunta sau un raspuns la o cerere in casatorie, dar dragostea te face sa visezi frumos si ai mari sperante de la ceea ce se cladeste acum intre voi. Ii spui celui drag ca vrei sa va mutati impreuna, sa aveti copii, sa formati un cuplu oficial si din raspunsurile pe care ti le ofera poti sa-ti dai seama cat de serios priveste si el relatia voastra. Te simti bine in pielea ta si pari mult mai ferm pe pozitie, de aceea faci tot posibilul sa-i alungi celui drag din minte suspiciunile sau neincrederea pe care o mai arata uneori cu privire la viitorul vostru comun. Promiti multe si chiar te tii de cuvant, pentru ca nu promiti decat ceea ce poti duce la indeplinire concret.

Cariera

Parca astepti ceva sa apara care sa te scoata din starea de penumbra in care te-ai simtit blocat in ultima perioada. Toata energia ta era ca un arc intins la maximum, dar care nu era lasat sa tasneasca pentru a-si atinga tinta, dar acum poti rabufni, finalmente, intr-o explozie de energie si teluri inalte. Nu te mai indoiesti de calitatile tale, realitatea iti conforma din ce in ce mai mult talentele, deci lasa modestia si teama de a actiona deoparte, pentru ca poate fi momentul tau de glorie. Cu Marte in zodia ta in a doua parte a lunii, ai un aliat de nadejde pentru a rasturna si muntii, daca vrei, dar trebuie sa fii atent spre ce iti canalizezi aceasta energie. E posibil sa reapara in discutie unele sarcini mai vechi pe care, din diverse motive, nu le-ai dus la indeplinire, dar acum detii toarte resursele pentru a le sterge de pe lista de restante. Esti atat de preocupat de cariera, incat iei si acasa o serie de treburi de rezolvat sau discuti cu partenerul despre cum trebuie echilibrate diverse probleme de serviciu. Sfaturile pe care ti le va oferi un parinte sau jumatatea ta vor conta enorm pentru a lua cele mai bune decizii. Pot aparea si ceva conflicte la nivel inalt - cu autoritatile sau cu directorul - dar trebuie sa-ti tii gura si sa faci cum ti se spune, chiar daca nu esti de acord. Multe din deciziile luate acum pot avea efecte pe termen lung in cariera, de aceea trebuie sa te gandesti serios la consecinte.

Bani

Se vorbeste despre bani cu un ton extrem de serios, de parca ti s-ar atrage atentia asupra unor cheltuieli cam mari. Esti obligat sa respecti niste restrictii, sa te rezumi la strictul necesar, poate sub influenta unor limite care nu tin de tine, ci vin de sus, de la cei care te platesc. Poate primesti mai putini bani sau trebuie sa platesti acum consecintele unor erori mai vechi, pe care nu le-ai putut evita la vremea respectiva. Ai multe planuri in cap, dar deocamdata le pastrezi doar pentru tine, nefiind momentul unor decizii de natura financiara. Abia spre final de luna ai putea incepe sa dramuiesti altfel banii ca sa-ti achiti cu brio toate datoriile gospodaresti, dar in prima parte a lunii ar fi bine sa eviti sa iei decizii legate de bani, pentru ca nu esti foarte atent la detalii.

BALANTA - LUNA NOIEMBRIE 2011


Dragoste

Viata de cuplu este extrem de agitata de la o vreme, dar agitatia poate fi benefica acelor cupluri care acuzau monotonie sau rutina. Daca doreai un suflu nou in relatia cu partenerul, il poti resimti din plin luna aceasta! Spre finalul lunii parca se mai calmeaza spiritele in casnicie, dar tii totul in tine, ca nu cumva sa-l superi pe cel drag cu eventuale reprosuri sau critici. Evident ca nu poti fi intotdeauna multumit de felul in care relationati, dar de data aceasta esti de parere ca mai bine taci si tolerezi situatia decat sa rabufnesti. Daca nu te poti controla, riscul unor furtuni conjugale creste! In amor, te cam lasi furat de iluzie si de vise frumoase, avand pretentii mult prea mari fata de ceea ce poti obtine. Cei singuri ar putea cunoaste pe cineva cu care sa lege o relatie frumoasa baza pe prietenie si o buna comunicare, dar nu te grabi totusi sa sari peste etapele de inceput ale iubirii. Nu e exclus sa evolueze foarte repede, dar nu te entuziasma dupa prima intalnire!

Cariera

Ai impresia ca nu esti apreciat la justa valoare la serviciu si ai chiar tendinta de a te retrage in anonimat, suferind in liniste. Poate ai si ceva pe constiinta, o vina mai veche pe care nu o mai poti repara. Arunca o privire inapoi printre lucruri nerezolvate cum trebuie la vremea respectiva, dar nu incerca nici sa dai vina pe altii, dar nici sa-ti faci singur rau cu auto-critici interminabile. Si asa vei avea parte de o serie de dispute de natura profesionala ce au la origine capacitatea ta de implicare in anumite proiecte si daca nu esti apreciat, sunt absolut firesti reactiile tale violente. Unii nu sunt de acord cu planurile tale si se vor opune cu vehementa, ca atare trebuie sa fii pregatit pentru dispute aprinse pe marginea unor principii in care tu crezi cu tarie, dar si pentru lupte de orgolii sau crize de personalitate. Cel mai puternic va castiga, dar de data aceasta tu nu prea ai putere de convingere, ci iti accepti usor infrangerea.

Bani

Daca nu ai fi atat de neatent cum manevrezi banii, ar fi o luna profitabila, dar risti enorm prin atractia spre speculatii. Putina discretie nu strica in privinta veniturilor sau bunurilor tale, ca atare nu povesti chiar oricui cat castigi si cum iti merg afacerile. Te gandesti la niste investitii in locuinta, dar e posibil ca acestea sa implice si o serie prelunga de rate sau datorii la banci pe care probabil nu ti le doresti, tocmai de aceea trebuie sa cantaresti bine daca e momentul pentru astfel de gesturi. Bani ar fi, dar nu te lasa inselat de nivelul bun dintr-o zi, pentru ca e posibil sa nu dureze prea mult si, peste cateva zile, portofelul sa fie deja gol.

SCORPION - LUNA NOIEMBRIE 2011


Dragoste

Daca nu iti tii sub control atitudinea usor egoista sau egocentrista, ai putea crea mari animozitati in cuplu. Partenerul are si el opiniile sale pe care le argumenteaza concret, or tu nu faci altceva decat sa-ti impui punctul de vedere cu orice pret doar apeland la crize de personalitate. De multe ori intri in discutii agresive cu partenerul de viata, dar, orice ai face, ar trebui sa recunosti ca de data aceasta el are dreptate. Poate abia in a doua parte a lunii se vor mai linisti un pic spiritele si va asezati amandoi cu calm la masa tratativelor pentru a pune tara la cale pe termen lung. De multe ori vedeti foarte diferit lucrurile, de aceea unul din voi ar trebui sa cedeze si sa nu-ti mai impuna vointa cu autoritate, dar se pare ca ai uitat multele sacrificii pe care cel drag le-a facut pentru tine si ii reprosezi lucruri pe care nu le merita. Nu prea stii sa treci cu vederea, ci astepti doar de la cel drag sa renunte la orgolii pentru tine. O va face, pentru ca te iubeste, dar tu?

Cariera

Comunicarea este foarte dificila cu tovarasii tai de lucru, dar de data aceasta cel nervos esti tu care ridica tonul si vrea numai el sa aiba ultimul cuvant. Poate ai dreptate de cele mai multe ori, dar nu prea ai norocul sa lucrezi alaturi de oameni care iti seamana, ci ai alaturi ori colaboratori mai invechiti sau mai batrani, ori colegi mai fricosi din fire care urmeaza numai caile batatorite de teama de a nu fi mustrati. Tu ai ceva mai mult tupeu in a incerca lucruri noi, nemaifacute, dar nu intotdeauna viziunea ta moderna si inovatoare este bine primita de restul lumii. Te poti astepta la clienti nemultumiti pusi pe reclamatii, la planuri esuate din cauza celor carcotasi, la critici dure din partea celor pe care ii cunosti ca-ti sunt principalii inamici la serviciu, ca atare este o perioada destul de agitata la locul de munca. Poate doar prima parte a lunii sa aduca ceva mai multe succese si motive de satisfactie profesionala, cand ai ocazia de a te remarca prin reusite deosebite, dar unde e succes, e loc si de invidii, rautati, barfe.

Bani

Acorzi o mare atentie situatiei materiale pentru ca se apropie unele decizii capitale privind veniturile tale viitoare. Se aud vesti interesante despre cresteri salariale sau despre asocieri profitabile din care vei avea si tu multe de castigat. Nu te gandi la afaceri de unul singur ci cauta-ti niste parteneri de incredere alaturi de care sa prosperi si tu. Esti predispus spre unele gesturi necugetate in plan financiar care ti-ar putea atrage unele pierderi sau esecuri, de aceea e bine sa ai mereu pe cineva alaturi care sa te traga de maneca, pentru a nu cheltui in nestire sau a nu lua decizii periculoase. Daca nu iti calculezi bine fortele, ai putea sa te intinzi mai mult decat ti-e plapuma.

SAGETATOR - LUNA NOIEMBRIE 2011


Dragoste

Intrarea lui Venus in zodia ta te face mai romantic, dar si mai superficial in iubire, incat ai fi in stare sa te indragostesti in fiecare zi… de altcineva. Totusi, devii si ceva mai indraznet in iubire. Daca iti pica acum ochii pe cineva anume, capeti o energie de nestavilit si nu te lasi pana nu-i dai intalnire si nu-l cuceresti complet. Bravo pentru asemenea atitudine de luptator, dar nu prea te tine! Daca vezi ca reduta e greu de cucerit, faci ca vulpea care nu ajunge la struguri: incepi sa critici, sa-i gasesti defecte, ceea ce nu prea te onoreaza. In relatia conjugala, apar adeseori diferende de opinie, dar in loc sa le transformi in dispute aprinse, mai bine ti-ai da seama la timp ca nu e altceva decat o chestiune de gusturi extrem de diferite, ceea ce a absolut normal in orice cuplu. Fiecaruia va place altceva. Nu e o perioada prea placuta in cuplu, dar incerci sa nu agravezi si mai mult situatia, de aceea meriti felicitari pentru faptul ca taci si suporti ceea ce nu-ti convine. Esti constient ca viata de cuplu necesita si multe compromisuri, iar de data aceasta dai dovada de o imensa toleranta, incat te miri si tu! Ai senzatia ca un eventual atac din partea ta pune serios in pericol armonia in casnicie, ca atare cel mai bine ar fi… sa taci si sa suporti.

Cariera

Nu te astepta la o prea buna colaborare cu colegii la serviciu pentru ca adeseori vei vedea printre acestia unii din cei mai acerbi rivali sau comentatori ai faptelor tale. Descoperi cu aceasta ocazie cat de multi inamici ai in preajma iar conflictele cu acestia te vor irita de multe ori. Tu muncesti cu sarg, ai planuri marete, dar acestia iti pun bete in roate cu incapatanare, din invidie, din gelozie, din cine mai stie ce alte sentimente negative pe care le nutresc fata de tine. Diferentele de viziune si de principii nasc adeseori dispute la serviciu, dar e bine sa le exprimi cu mult calm si sa eviti crizele de personalitate prin care vrei neaparat sa ti se dea dreptate. Dialogul lipsit de argumente logice poate crea adeseori animozitati. Lucrurile revin cat de cat la normal in a doua parte a lunii, cand esti mult mai constient ca fiecare gest pe care il faci poate avea urmari asupra reputatiei tale. Sefii pot interveni destul de critic la adresa unora din faptele tale, de aceea trebuie sa fii atent cum iti respecti sarcinile de serviciu. Fii atent la detalii in tot ce faci, calculeaza cu maxima atentie totul si nu te baza decat pe date concrete, exacte, scrise negru pe alb. Daca te iei dupa vreun zvon sau o informatie neverificata, ai putea atrage asupra ta mustrari si vorbe dure. Dar nici tu nu-ti da drumul la gura sa spui tot ce-ti vine pe limba, pentru ca nu e reactia cea mai potrivita la eventuale critici.

Bani

Nu este exclus sa auzi vesti bune legate de o eventuala marire de salariu sau gasesti un al doilea job de unde ai mai putea atrage unele venituri suplimentare. Te implici in unele activitati de durata care vor avea si efecte financiare dintre cele mai bune, singurul dezavantaj al acestor planuri fiind durata foarte indelungata. De obicei nu ai atata rabdare pana la primele rezultate, dar daca reusesti totusi sa-ti tii sub control nerabdarea si nervii, ai putea culege roade de care vei fi mandru. Banii vin ceva mai lent acum, dar te poti baza pe ei pe termen lung, deoarece te vei mentine pe un nivel bun multa vreme. Pune-ti in practica ideile pentru ca stii sa faci bani din orice.

CAPRICORN - LUNA NOIEMBRIE 2011


Dragoste

Uneori ai impresia ca partenerul de viata nu te mai iubeste pentru ca vorbeste despre viitor cu un ton care nu-ti inspira incredere, de parca nu te-ar include si pe tine in aceste planuri. Daca stati de vorba logic si calm, ati putea descoperi amandoi unde s-a infiltrat problema de comunicare ce naste atatea animozitati si restabiliti echilibrul in cuplu. Evita criticile sau reprosurile daca vezi ca celalalt pare cu gandul dus in alta parte, deoarece unul din voi trebuie sa-si pastreze capul pe umeri. Daca ai ocazia de c cunoaste oameni noi, descoperi undeva in preajma pe cineva care are asupra ta un efect extraordinar, incat ai impresia ca il cunosti dintotdeauna, dar ar fi bine sa fii ceva mai rezervat si sa nu te aprinzi prea tare. Mai intai sa va cunoasteti mai bine si apoi vei putea spune daca e cu adevarat ceea ce ai asteptat toata viata. Ceva iti spune ca sunteti sortiti, ca nu e o intalnire intamplatoare, dar mai ai rabdare!

Cariera

Trebuie sa lucrezi cumva in planul doi o perioada si acest anonimat chiar iti prieste, pentru ca nimeni nu te bate la cap cu critici de tot felul. Preferi sa lucrezi singur, pentru ca te poti concentra eficient si, mai ales, te bucuri de o m,ai mare libertate de miscare atunci cand nu te afli sub directa indrumare a cuiva. Ce-i drept, ai uneori impresia ca cineva mai presus de tine incearca sa te conduca dupa bunul plac, dar uneori e bine sa fii controlat, pentru ca iti canalizezi energia spre lucruri durabile. Se pare ca nu cariera este principalul punct de interes al acestei luni, lasand-o mai degraba pentru lunile viitoare, de aceea nu trebuie sa faci din sarcinile de serviciu o obsesie! Le rezolvi atat cat depinde de tine, dar in rest descoperi ca mai sunt si alte lucruri interesante de facut.

Bani

Nu cumva esti un pic cam risipitor? Daca cineva te pierde intr-un mall, esti pericol public pentru ca ai fi in stare sa cheltuiesti tot ce ai pe cine stie ce obiect de firma doar pentru ca vrei sa rupi gura targului. Iti poti arata valoarea si prin alte metode decat cumparaturi de lux, ca atare, in prima parte a lunii, incearca sa rezisti ispitei de a da tot ce ai (sau mai ales ce nu ai) pe cine stie ce capriciu costisitor? Esti desul de credul incat ai fi usor influentabil in fata vreunui negustor care stie sa te zapaceasca si esti gata sa-i cumperi marfa doar pentru ca iti maguleste orgoliul. Daca vanzatoarea iti spune ca-ti sta super cu o haina prea scumpa, nu crede! Priveste-te in oglinda si vezi cat costa inainte de a bate palma! Nu te implica la primul impuls in afaceri care contin vreun factor de risc sau care se bazeaza doar pe niste vise frumoase.

VARSATOR - LUNA NOIEMBRIE 2011


Dragoste

Nu promite nimic din ceea ce nici tu nu crezi ca poti implini, cand vine vorba de dragoste, ca atare trebuie sa-i dovedesti celui drag prin fapte ceea ce simti, nu doar prin vorbe frumoase. Vor exista crize de gelozie si de personalitate, conflicte de interese intre indragostiti, de parca unul din voi vrea neaparat sa conduca in aceasta relatie, dar nici celalalt nu e usor de condus. Daca amandoi sunteti firi puternice, conflictele sunt gata-gata sa izbucneasca. Totusi indoiala isi cam baga coada intre voi si lasa loc de scenarii fanteziste care pot strica armonia la cate ati ajuns inainte, de aceea trebuie sa fii extrem de prudent si sa nu te lasi dominat de orgolii, ci pune-te un pic in pielea celuilalt! Daca vreunul din voi a promis multe dar se dovedeste ca nu s-a tinut de cuvant, e posibil ca acum sa vina vremea bilantului si a disputelor prin care va veti cere socoteala unul altuia. Nu incerca sa ascunzi adevarul, ci, daca ai gresit, repara! Fii sincer, amical, spune ce planuri ai in relatia voastra, dar nu-l duce pe celalalt cu zaharelul, pentru ca va riposta intr-o zi!

Cariera

Esti in centrul atentiei in prima parte a lunii si consideri cariera cea mai mare satisfactie a vietii tale, cel mai important tel, incat unii ar spune ca esti… casatorit cu serviciul! Ii dedici mult timp din viata ta, exagerand adeseori cu eforturile pe care le investesti in toate succesele tale. Uneori apar si conflicte cu cei de acasa din cauza preocuparii tale principale, dar esti un om ambitios care nu vrea sa lase nimic la voia intamplarii, ci lupti pentru toate realizarile tale. Atmosfera e destul de tensionata la locul de munca si se incing si dispute, dar ai de fiecare data energia necesara pentru a trece peste obstacole. Pui pret pe cooperare, pe lucrul in echipa, dar va fi greu sa-ti gasesti tovarasii potriviti pentru ca fiecare vrea sa o faca pe seful si de aici se nasc luptele de orgolii. Ar fi bine ca tu sa ramai cumva in plan secund si sa-i lasi pe altii sa te indrume, dar si tu ai orgoliile tale! Unii nu te vor intelege si cum nu reusesti sa te exprimi coerent, e posibil sa apara conflicte cu superiorii, care te vor considera adeseori nepotrivit pentru diverse sarcini.

Bani

Te preocupa niste bani de demult de care ai avea mare nevoie pentru niste plati administrative. Confortul casnic va necesita sume ceva mai consistente, dar se pare ca ai adunat deja acesti bani incat nu va fi greu pentru tine sa achiti tot ce ai pe lista. Ar fi bine sa faci un efort sa achiti si datoriile mai vechi catre alte persoane sau institutii, pentru ca ai putea avea acum niste bani in plus pe care sa-i canalizezi in aceasta directie. Te vei simti mult mai relaxat dupa ce vei scapa de ele. Nu prea apar vesti bune in privinta banilor pe care trebuie sa-i primesti de la serviciu ci acestia pot fi motiv de conflict cu superiorii, care nu te pot plati asa cum ai dori sau gasesc tot felul de scuze ca sa nu-ti mai dea niste bani care ti se cuvin de mai demult. Lupta pentru acesti bani, chiar daca ii vei obtine cu mult stres.

PESTI - LUNA NOIEMBRIE 2011


Dragoste

Se petrec evenimente de top in viata de cuplu, de parca a venit vremea unor discutii capitale pentru viitorul vostru. Te simti bine in compania celui drag si va dedicati mult timp unul altuia, descoperind ca viata in doi este cel mai important aspect al acestei perioade. Uneori veniti amandoi acasa nervosi de la serviciu, dar discutiile pe care le aveti fata in fata au rolul de a linisti spiritele. Totul e ca niciunul din voi sa nu critice autoritar faptele celuilalt, pentru ca atunci discutiile vor aluneca spre adevarate certuri. Atmosfera se anima si mai mult in a doua parte a lunii cand barbatul din cuplul din care faci parte va incepe sa comenteze tot ce faci si se va opune continuu propunerilor tale. Dar daca are alte pareri, nu inseamna ca nu te mai iubeste ci doar isi argumenteaza diferit ideile fata de tine, iar tu tratezi parerile sale drept atac la persoana. Nu exagera, pentru ca nu are nimic cu tine, ci doar va bazati fiecare pe alte principii. Nu e obligatoriu sa fie la fel!

Cariera

Trebuie sa recunosti ca oricand mai ai ceva de invatat cu privire la domeniul tau de activitate iar acum esti nevoit sa preiei din mers unele informatii noi care iti vor fi de folos candva. Nu stii anumite lucruri si pui mana serios pe carte, dar nu trebuie sa inveti doar din manuale, ci si din viata! Ai putea lua o decizie capitala cu privire la profesia ta, poate sfatuit de cineva care te apreciaza sau din proprie vointa, dar ceea ce alegi acum va avea efecte pe termen lung si nu trebuie sa alegi la intamplare, ci analizand serios in ce directie mergi. Un sfat oferit acum, o informatie descoperita prin studiu in aceasta luna, o idee oferita de un interlocutor in cadrul unei discutii foarte obiect vor avea efecte de durata asupra carierei tale si care te va implini. Ai putea spune acum cu mana pe inima ca ti-ai gasit locul in plan profesional si vei face tot posibilul sa ramai aici!

Bani

Planul financiar e destul de agitat, tocmai aici trebuie sa depui tu cele mai mari eforturi, in a mentine totul pe un teren cat mai stabil. Calculeaza cu atentie fiecare leu, nu te aventura in cheltuieli mai mari decat poti duce, si mai ales nu te lasa manipulat de cei care se pricep sa faca tranzactii nu tocmai corecte. Esti destul de influentabil si nu observi la timp toate detaliile incat, mai apoi, ai putea avea de suferit de pe urma credulitatii. Cineva sta la panda pentru a obtine un profit de pe urma naivitatii tale, de aceea ti se cere atentie sporita! Bani vin, mai ales din propriile afaceri (vanzari, cumparari, comert), te poti baza si pe veniturile partenerului de viata, dar intotdeauna trebuie sa deschizi bine ochii pentru ca esti vulnerabil in fata celor care te-ar putea insela promitand marea cu sarea!

Horoscop oferit de acvaria.com









Niciun comentariu: