9 octombrie 2012

Ce tinute au purtat vedetele la cocktail-ul organizat pentru aniversarea primului an de existenta a concept store-ului Stefanel

Carlo Stefanel si Alexandra Badoi

Saptamana trecuta, a fost organizat un cocktail pentru aniversarea primului an de existenţă a concept store-ului Stefanel din Piaţa Romană Nr.3. Deschiderea acestui magazin, în urma cu un an, a venit ca o confirmare a legăturilor puternice pe care brand-ul Stefanel le are cu piaţa din România, considerată una dintre cele mai importante la nivel mondial. Compania este prezentă în România încă din 1991, deţinând 10 magazine monobrand.

Stefanel este un jucător global în industria textilă de îmbrăcăminte, fiind un brand cosmopolit şi apreciat peste tot în lume. Succesul se datorează tricotajelor considerate ADN-ul companiei şi flexibilităţii colecţiilor uşor de asortat, pentru a obţine rezultate care să reflecte personalitatea femeilor cărora le place să poarte haine chic şi confortabile.

Stefanel are o identitate puternică şi bine definită, de aceea a reuşit să reziste pe piaţă de-a lungul anilor. Mereu la modă, Stefanel şi-a menţinut identitatea puternică, oferind produse de înaltă calitate şi stil.

“Sunt bucuros să mă aflu în Bucureşti cu ocazia primei aniversări a Vilei Stefanel. Când am deschis primul magazin în România, în urma cu mai bine de 20 de ani, am ştiut că legătura noastră cu această ţară va fi una puternică datorită faptului că românii iubesc calitatea şi moda iar Stefanel este sinonim pentru ambele. Din acest motiv, prezenţa noastră în România a fost din ce în ce mai accentuată şi sperăm să creştem în continuare, alături de clienţii noştri, în viitorul apropiat.”, a declarat Carlo Stefanel, Chairman of the Administration Board for Romania.


Sunteti curiosi sa vedeti ce tinute au purtat vedetele la petrecerea data de Stefanel?


Adela Popescu



Albertina Ionescu


Alexandra Badoi
Andreea Patrascu


Corina Vladescu


Dana Rogoz


Laura Cosoi


Laura Lazar


Raluca Lazarut






Niciun comentariu: