2 aprilie 2014

Vis de Gala la Spring SuperBlog 2014

Se spune de obicei ca visele sunt proiectii ale unor dorinte ascunse sau chiar premonitii ale unor intamplari viitoare. Adevarat sau nu, partenerii vor decide! 

Zilele trecute am avut un vis foarte interesant. Se facea ca ma aflam in incinta Hotelului NH Bucharest alaturi de toti ceilalti superbloggeri finalisti, parteneri media, bloggeri parteneri, castigatorii editiilor anterioare si sponsorii probelor la Gala de premiere a competitiei Spring SuperBlog 2014.

Atmosfera era foarte destinsa, chiar prietenoasa as putea spune, iar toti bloggerii isi asteptau bucurosi premiile mult visate. Ca de obicei, au fost emotii mari, aplauze, diplome, flori.

Mai multi bloggeri activi ai competitiei dadeau interviuri video in care incercau sa explice in cateva cuvinte ce a inseamnat pentru ei participarea in aceasta competitie si cum au aflat de existenta ei.

Eu ma aflam bucuroasa in mijlocul tuturor incercand sa-mi fac prieteni in randul superbloggerilor. Desi in realitate sunt o fire timida, in visul meu eram total opusul: eram in centrul atentiei si incercam sa comunic cat mai mult cu cei prezenti.

Castigatoarea editiei Spring SuperBlog 2013,  www.Irealia.eu se pregatea sa inmaneze premiul cel mare de anul acesta pentru editia de primavara, iar bloggerii parteneri: www.Nebuloasa.info, www.LexaVerzes.ro si www.romaniistiuromaneste.wordpress.com declarau fericiti noii bloggeri parteneri pentru SuperBlog 2014 editia de toamna, printre care ma aflam si eu, detinatoarea blogului Moda azi.

In incheiere toti s-au declarat fericiti si nerabdatori sa participe in noi competitii antrenante.

Si, dupa cum bine se stie, formula de final suna cam asa. 

Multumiri partenerilor media:
 Multumiri Bloggerilor parteneri:
Multumiri castigatorilor editiilor anterioare SuperBlog:
Si nu in ultimul rand, multumiri sponsorilor participanti:  



Articol scris pentru Spring SuperBlog 2014

2 comentarii:

aditza spunea...

Felicitari! Ai terminat competitia!

Admin spunea...

Multumesc!