5 martie 2010

Burda nr.3/2010

Luna martie este o luna de sarbatoare si asa cum v-am promis revin cu noutati referitoare la ceea ce se poarta in acesta luna.

Nr.3/2010 al revistei Burda ne-a pregatit o gramada de idei de vestimentatie: office, casual, pentru ocazii speciale, rochii de mireasa, modele plus fashion si nu in ultimul rand cateva tinute frumoase pentru copii.

Pentru ca suntem femei si ne preocupa in mod deosebit moda, voi incerca sa va tin la la curent cu ce se mai poarta in ziua de azi.

Specialistii Burda recomanda pentru aceasta primavara a se purta pantalonii cu vedere la glezna, chiar si cei capri.

In ceea ce privesc culorile primavara acesta se poarta animal prints, mai exact imprimeurile leopard care dau o nota de feminitate si senzualitatea femeilor care le prefera.

Aceste imprimeuri se poarta in orice combinatie, ca de exemplu nu se exclude combinatia dintre o pereche de blugi si o bluza animal print.

Fie rochii, sacouri, bluze, fuste sau chiar pantaloni, nu va feriti de imprimeuri!

In acest numar veti gasi si cateva modele clasice, dar romantice de rochii de mireasa, foarte putin sofisticate...dar se stie ca lucrul simplu este intotdeauna mai placut. In sectiunea rochii de mireasa veti gasi si idei de accesorii care se pot purta la nunta si multe alte idei interesante.

Culorile recomandate de specialisti si care sunt in trend primavara aceasta sunt: albastru, roz, turcoaz si chiar gri.

Revista Burda a pregatit si cateva modele care le-ar putea avantaja pe femeile un pic mai plinute

Nu uitati, fiti mereu sexy si tineti cont de sfaturile revistei Burda!

Realizat de Raluca Neagu

Niciun comentariu: