7 septembrie 2009

8 IDEI MODERNE PENTRU O PEDICHIURA FRUMOASA


1. O pedichiura in stil french, potrivita degetelor mai lungi deoarece marginile unghiilor nu sunt modificate pentru a crea senzatia de alungire a acestora.

2. O pedichiura delicata ce alege o nuanta distincta, greu de asortat culorii pielii. Este indicat sa testati mai multe culori pentru pedichiura si manichiura, unele nuante ale pielii sunt greu de asortat unor culori de oje.

3. Naturalul este la moda in fiecare sezon si va fi si in aceasta toamna. Se poarta asadar atat in cazul manichiurii, cat si al pedichiurii bejul, in nuante dulci, apropiate de culoarea pielii. Este o pedichiura clasica, indicata persoanelor care au o nuanta rozalie a pielii, insa nu bronzata.

4. O pedichiura ce foloseste o culoare indrazneata si trebuie asortata nuantelor accesoriilor si machiajului, trebuie sa fie de rosu-ros. Nu este potrivita pentru auriu, albastru sau pentru persoanele ce au culoarea pielii mai alba.

5. Pedichiura pentru persoanele indraznete, romantice si jucause este pictura pe unghii. Puteti folosi diverse culori si modele.

6. Nuanta de roz sidefat este una indrazneata, cu reflexe movalii si straluciri. Puteti aplica pe una din unghii un stras (pe degetul doi de exemplu).

7. Va puteti juca cu aceste nuante sau cu altele pe care le-ati ales, de exemplu daca la un picior alterneaza culorile incepand cu nuanta deschisa pe degetul mare, la celalalt puteti folosi pe degetul mare nuanta inchisa.

8. O pedichiura buna este aceea care alege o culoare foarte delicata si o forma a unghiilor naturala si feminina. Fiind o culoare ce inspira delicatete, nu se potriveste cu acele culori tari (ca roz puternic, rosu, albastru, nici verde intens) cu care ar contrasta prea mult.

Sursa: grace.ro

Niciun comentariu: