16 martie 2013

Nicole Scherzinger - femeia care ma inspira!


In etapa a 5-a a competitiei SuperBlog 2013, Jolidon - lider incontestabil al pietei romanesti de lenjerie si costume de baie, vine cu o noua provocare, ca urmare a lansarii colectiei Jolidon Fashion Primavara/Vara 2013.

Provocarea consta in crearea unei povesti despre o femeie importanta din viata noastra,  inspirandu-ne din colectia Jolidon: Passion Garden, Morning Beauty sau Freesia Fresh.

Passion Garden este o linie de lenjerie intima de inspiratie retro, compusa din broderie tattoo, materiale cu efect de matase si dantela vintage.

Morning Beauty este o lenjerie ce pune mare accent pe silueta, fiind creata din dantela bicolora cu efecte grafice.

Freesia Fresh este lenjeria ce inspira exuberanta, romantism si senzualitate in acelasi timp. Este o linie creata din materiale fine, dantela delicata si aplicatii de perle si fundite.

Trei personalitati diferite ale unei femei sunt transpuse perfect in noua colectie prin materiale fine, dantela vintage si accesorii delicate.

Femeia romantica



Femeia ce inspira un aer chic


Femeia senzuala

Femeia reprezinta prin natura sa o creatura fascinanta, minunata, care de-a lungul timpului a reusit sa inspire mari artisti in operele lor de arta, in muzica, in pictura, sculptura si in cuvinte. Fiecare femeie este unica si frumoasa in felul ei.

Printesa moderna, seducatoarea indrazneata, diva eleganta si femeia iubitoare de confort, fiecare dintre ele isi poate regasi personalitatea in produsele de lenjerie intima de la Jolidon.

Una dintre cele trei povesti ale colectiei de la Jolidon ma duce cu gandul la femeia pe care o admir foarte mult.

Cred ca fiecare dintre noi are cel putin o femeie pe care o admira pentru acel ceva exceptional din fiinta ei, pentru felul ei de a fi sau poate doar pentru realizarile sale. Si chiar daca aceasta femeie este cunoscuta sau nu, ea joaca un rol foarte important in viata noastra, la fel cum Nicole Scherzinger reprezinta pentru mine un model de inspiratie.

Ea este una dintre acele femei la care ma uit fara sa ma mai satur, pe care o ascult cantand si nu as vrea sa se mai opreasca, dar mai ales femeia cu care mi-as dori sa seman. 

Binecunoscuta cantareata americana de pop/R&B, compozitoare, dansatoare si chiar actrita este de admirat in primul rand pentru talentul si aspiratiile sale, pe care le-a urmat intotdeauna cu daruire, facandu-le posibile si nu in ultimul rand pentru frumusetea de care da dovada.

Admir cu toata fiinta mea atitudinea ei pe scena, increderea in sine, sensibilitatea si chiar aparitiile ei la marile evenimente.

Fiind o mare pasionata de moda sub toate aspectele ei, nu pot sa va ascund faptul ca tinutele vestimentare ale lui Nicole Scherzinger imi atrag de fiecare data atentia si ma inspira in creatiile pe care le realizez impreuna cu mama mea.

Daca ar fi sa o privesc pe Nicole din latura sa de fotomodel, caci ea a si lucrat o perioada ca model, as numi-o seducatoarea indrazneata sau chiar diva eleganta, atunci cand isi face aparitia pe covorul rosu.

Cu toate ca a renuntat la cariera de model pentru muzica, Nicole Scherzinger si-a mentinut frumusetea, aratand senzational atat in lenjerie intima, cat si intr-o tinuta foarte sobra.

Succesul ei ma inspira sa am mai multa incredere in mine si sa-mi urmez neincetat visele, dobandind credinta ca se poate.

"Nu lasa pe nimeni si nimic sa-ti stea in drum. Profita de orice oportunitate. Crezi in tine!" - Nicole Scherzinger

Frumusetea, inteligenta si senzualitatea ei, ma fac sa-mi doresc sa fiu mai buna, mai constienta de mine si de talentul meu, pe care trebuie sa-l pun in valoare.

"Apreciez ceea ce am, dar mai important pentru mine este sa-mi amintesc cine sunt." - Nicole Scherzinger

Aceasta femeie ma inspira sa pretuiesc fiecare clipa din viata mea si sa o traiesc din plin cu mult optimism.

(Articol scris pentru Spring SuperBlog 2013)

Niciun comentariu: