8 mai 2014

Miscarea inseamna sanatate

In ziua de astazi, copiii sunt tot mai atrasi de tehnologie si de jocurile pe calculator, lucru care pe termen lung le poate dauna atat sanatatii, cat si adaptarii in societate. Copiii de astazi nu mai interactioneaza si nu mai petrec timp cu alti copii in jocuri in aer liber, lucru care este foarte ingrijorator, atat pentru ei cat si pentru societatea in care traim.

Tin minte ca in copilaria mea miscarea si joaca in aer liber cu alti copii era primordiala si imi oferea siguranta si placerea interactionarii cu cei din jurul meu. Daca as putea mi-as dori sa dau timpul inapoi pentru a vedea copii care iubesc miscarea si joaca in natura. Din pacate astazi nu prea mai vedem asa ceva, dar ne putem invata copiii ce inseamna pentru sanatate miscarea si petrecerea timpului in aer liber.

In ziua de astazi avem tot mai multe conditii de a face miscarea o placere pentru copii. De exemplu, karturile cu pedale sunt o dovada in acest sens. Aceste tipuri de automobile mici de curse pot fi optiunea perfecta pentru a-i oferi copilului tau sansa de a se bucura de sportul preferat.

Magazinul online www.karturi-berg.ro este locul de unde putem achizitiona la preturi foarte bune, karturi cu pedale, biciclete sau chiar trambuline pentru copii si nu numai. Acum putem combina utilul cu placutul, oferindu-le celor mici prilejul de a se distra si a face miscare in acelasi timp, cu ajutorul produselor de la Berg.

Produsele care m-au atras in mod deosebit din acest magazin online sunt: 


Acest kart mi-a atras atentia pentru ca este perfect pentru doua persoane, care pot fi atat copii, cat si adulti. Merge atat inainte cat si inapoi cu ajutorul pedalelor (fara a actiona vreo maneta in acest sens),  nu necesita pedalare continua, caci pedalele raman nemiscate in timp ce kartul inca se misca, iar kartul este dotat cu:
  • frana de mana
  • volan ajustabil in inaltime
  • scaun ajustabil
  • cauciucuri


Am gasit si o bicicleta fara pedale cu un design foarte atragator si un pret foarte bun.

Voi cum v-ati invata copiii sa faca miscare?

Un comentariu:

Victor spunea...

Ar fi mai bine daca parintii ar darui copiilor o bicicleta decat un telefon, sau sa ii lase toata ziua la calculator...