12 martie 2012

Horoscopul lunii martie 2012

Sunteti curiosi sa aflati ce v-au rezervat astrele pentru luna aceasta? Ei bine, in continuare va vom prezenta cele mai importante informatii astrologice care va vor ghida cu succes in aceasta luna.




BERBEC - LUNA MARTIE 2012

 Dragoste

Dragostea nu este preocuparea ta principala la inceputul lunii, pentru ca esti mai timid sau mai reticent cand vine vorba de amor. Sigur ca ti-e gandul si la asta, dar nu vrei sa arati lumii ca iubesti, ca ai pe cineva la suflet, preferand o aura de discretie peste acest capitol. Poate abia dupa ce Soarele va intra in zodia ta, spre final de luna, vei incepe sa fii ceva mai expresiv si din acest punct de vedere, aratand lumii sentimentele tale. Desi Venus este chiar in zodia ta luna aceasta, totusi sentimentele tale sunt tinute in frau, parca nu le lasi sa se manifeste liber, din cauza unor piedici in plan sentimental. Ori iubesti pe altcineva decat partenerul oficial si e normal sa nu recunosti nimic, ori relatia cu persoana iubita merge defectuos din cauza unor animozitati in cuplu. Trec si ele!

Cariera





Desi esti plin de elan la serviciu, parca nici aici nu te poti misca in voie. Esti adeseori nevoit sa urmezi indrumarile altora mai puternici decat tine iar criticile te deranjeaza enorm. Le pui prea tare la suflet si ai tendinta de a prelua pe umerii tai si vini care nu iti apartin. Adeseori te sacrifici pentru altii, pentru colaboratori sau pentru superiori, dar consideri ca e de datoria ta, pentru ca esti un angajat model care isi vede foarte serios de treaba. Din pacate, nu intotdeauna eforturile tale ajung la rezultate bune, de aceea se nasc frustrari si o oarecare atitudine de retragere in fata esecului. Dar totusi nu te lasi nici tu, pentru ca ai ambitii mari pe care simti ca le vei transpune in fapte concrete de care vei fi mandru.



Bani


Nu esti cel mai fericit in privinta banilor, chiar daca il ai in continuare pe Jupiter in acest sector. Esti tentat sa faci cheltuieli prea mari pentru puterile tale, furat de magia bogatiei. Poate cineva te impinge spre unele investitii masive, poate e doar dorinta ta de a epata, dar aceasta atitudine e riscanta pentru bugetul tau. Dupa ce va intra si Venus in zodia ta pe 6 martie, poate te vei simti ceva mai bine, dar cel mai riscant moment ar putea fi mijlocul lunii cand ispita cumparaturilor creste, fiind atras de lucruri care-ti fac cu ochiul, dar nu se stie cat de utile vor fi. Gandeste-te la strictul necesar si la datorii inainte de toate, pe care le poti acoperi cu succes.

TAUR - LUNA MARTIE 2012

Dragoste

Daca e sa se indragosteasca cineva luna aceasta, ei bine tu ai putea fi acela, pentru ca intalnirea dintre Venus si Jupiter chiar in zodia ta pe la mijlocul lui martie creeaza auspiciile perfecte unui amor nebun, dar… riscant! Nu e clar daca e iubirea vietii tale sau doar un foc de paie, pentru ca mai degraba pare o escapada sentimentala care nu lasa nimic in urma. Poate e chiar ispita de a calca stramb furat de aerul primavaratec ce te cuprinde. Esti gata sa te indragostesti lulea, sa-ti pierzi complet uzul ratiunii sub influenta fluturilor din stomac, dar daca ai fi mai atent ti-ai da seama ca nu e iubire pura, ci o atractie nebuna, care, asa cum vine, tot asa se duce. Daca o aventura e tot ce-ti doresti, da-i bataie, terenul e liber, dar daca visai jumatatea vietii tale, e greu de crezut ca poate aparea tocmai acum. Mai ai putina rabdare pana prin toamna si atunci vor fi intrunite si conditiile unei relatii definitive. Deocamdata, pentru o distractie, merge, pentru ca nu inspira prea multa fidelitate sau stabilitate.


Cariera

La inceputul lunii, sunt momente cand nu-ti pace deloc de ce te ocupi la serviciu, considerandu-le niste compromisuri, obligatii de rutina de care nu poti scapa, dar dupa ce Venus va intra in zodia ta, vei depune ceva mai multa pasiune in activitatea profesionala. Vor exista suficiente ocazii de a-ti pune multiplele talente in valoare si sa ajungi la roade care-ti vor fi si tie pe plac, deoarece, daca tie iti place ceea ce faci, esti sigur ca vor satisface si pe altii. Fii totusi ceva mai discret sau modest cu planurile tale marete, pentru ca nu e momentul sa bati prea mult toba pe seama lor, ca nu cumva sa fie criticate sau chiar tu sa le abandonezi dupa o vreme. Asteapta sa se contureze mai clar si abia dupa aceea poti spune lumii spre ce te indrepti. Chiar daca vrei sa faci mari schimbari in cariera, totusi nu e momentul celor mai mari decizii!


Bani


Ai grija la deciziile bruste care vizeaza sume mari de bani, pentru ca exista riscul unui prejudiciu. Esti gata sa cumperi ceva asa, la primul impuls, si abia dupa aceea sa-ti dai seama ca ai facut o mare prostie. Risti sa pierzi acesti bani, dar nu ii mai poti recupera, tocmai de aceea avertismentul lunii e legat de capacitatea ta de a-ti controla dorintele de a cheltui mai mult decat ar fi cazul. Ai senzatia, pe moment, ca e musai sa cumperi acel lucru si apoi sa regreti excesele facute. Te cam fura lucrurile scumpe, de parca ai vrea sa arati lumii o fata de om bogat, dar aceste capricii te vor costa mult! Mai mult decat scrie pe eticheta. 

GEMENI - LUNA MARTIE 2012


Dragoste

Esti un motor de energie luna aceasta, numai ca nu reusesti sa o canalizezi intr-o directie constructiva. Nici sentimentele nu reusesti sa le exprimi liber, de parca ti-ai impune o auto-cenzura ca nu cumva sa fii gresit interpretat. Iti controlezi emotiile, pentru ca lumea ta emotionala ajunge intr-un punct de maxim, rabufnind in crize de personalitate care nu plac celuilalt. Da, poate e modul tau de a arata ca esti o fire pasionala si ca stii ce vrei, numai ca nu e forma cea mai potrivita de a-ti exprima iubirea. Pentru unii Gemeni, insa, poate fi momentul perfect pentru o casatorie sau pentru o decizie de a se aseza la casa lor cat de curand, pentru ca simt cum amprenta destinului apasa peste alegerile lor de natura matrimoniala. Daca ai pe cineva alaturi, te vei gandi foarte serios ca e omul cu care ai vrea sa ramai toata viata. Si daca iei in serios alegerea facuta, sunt mari sanse ca asa sa fie!



Cariera 

E greu sa fii echidistant intre cariera si casa, pentru ca ambele vor cere mult de la tine luna aceasta. Vor fi momente cand practic sacrifici treburile de la serviciu pentru a te dedica familiei, care are mai mare nevoie de tine, dar nu inseamna ca sefii vor trece usor cu vederea eventualele tale absente sau intarzieri in a-ti duce sarcinile la capat. Incearca sa-ti faci treaba cat se poate de serios, fara a te gandi intruna la ce te asteapta acasa. Cariera poate fi spatiul multor reusite sau decizii importante, unele din ele par implinirea unor vise mai vechi, de aceea nu trebuie sa lasi garda jos tocmai acum, doar pentru ca cine stie ce probleme ai in viata personala. Mai intai datoria, caci ar fi pacat sa lasi pe planul doi exact domeniul care poate cunoaste acum cele mai mari succese.


Bani


Ai nevoie de o multime de lucruri noi, dar costa cam mult, de aceea trebuie sa gasesti solutii concrete pentru a ti le putea permite. Esti innebunit de tehnologia moderna, dar pui la fel de mare pret si pe aspectul tau exterior, ca atare esti pregatit sa faci investitii masive pentru a-ti innoi garderoba sau pentru a-ti cumpara vreun aparat ultimul racnet despre care vorbesc prietenii sau despre care se vorbeste la televizor. Ai putea fi primul din cercul tau de amici care-si ia cine stie ce dispozitiv electronic care rupe gura targului!


RAC - LUNA MARTIE 2012
Dragoste

In cuplu, lucrurile par destul de calme, dar nu strica totusi sa stai mai mult de vorba cu persoana iubita, pentru ca e vremea unor discutii extrem de serioase prin care sa reparati niste probleme mai vechi si sa gasiti solutii la preocuparile voastre curente. Nu sentimentele par in prim plan aici, ci deciziile concrete, explicatiile logice, argumentarea rationala, alegerile de viata, aspecte mentale care nu sunt atuul tau forte, tu fiind o fire eminamente afectiva, dar sunt momente cand ratiunea e pe primul loc chiar si in iubire. Poate fi momentul unor alegeri majore care privesc viata de cuplu si care va pot marca viitorul amandurora de acum inainte, tocmai de aceea nu trebuie sa lasi lucrurile la voia intamplarii, ci sa le analizezi cu luare aminte. Nu te vei putea intoarce inapoi sa mai repari ceva, deci fii atent acum!

Cariera


In cariera se petrec evenimente interesante care te motiveaza si te stimuleaza sa arati ce stii si ce poti. Daca participi la competitii profesionale, ai mari sanse sa iesi in evidenta prin inteligenta ta, prin decizii curajoase sau prin replici geniale, pentru ca ai de partea ta conjunctia Mercur-Uranus de toata frumusetea ce iti inspira incredere in calitatile tale si un dram de tupeu sa faci un pas in fata. Tot ce ai invatat in ultimii ani poate fi acum pus in valoare prin actiuni dintre cele mai curajoase. Se nasc ambitii noi si teluri inalte si ai toate sansele sa le atingi daca te folosesti de energia care te cuprinde acum. Sunt chiar situatii cu o incarcatura majora de destin, de parca unii Raci abia acum isi gasesc calea in viata, poate chiar adevarata vocatie! E nevoie de ceva mai mult curaj de a visa, pentru ca din vise se pot naste acum cele mai mari realizari!


Bani


Fii mai cumpatat cand vine vorba de cumparaturi, pentru ca exista riscul sa te intinzi mai mult decat ti-e plapuma. Deciziile pe care le iei acum cu privire la bani, pot avea efecte pe termen lung si o eventuala eroare poate fi greu de reparat dupa aceea. Gandeste-te la ce poti renunta de pe lista ta de cumparaturi, pentru ca vei fi pus de cateva ori in situatia de a reduce din cheltuieli, pentru ca exista alte datorii care se cer aduse la zi pe seama sacrificiilor pe alte planuri. De exemplu, renunti sa cumperi un obiect vestimentar luna aceasta doar din cauza obligatiei de a achita o factura mai veche ce acumuleaza deja penalizari de intarziere. Deci obligatiile lunare cantaresc acum cel mai greu. Spre finalul lunii iti vei reveni financiar si poate veni chiar un moment de apogeu!

LEU - LUNA MARTIE 2012


Dragoste

Simti ca destinul isi pune amprenta pe inima ta, de parca cineva acolo sus iti tot da ghes sa te casatoresti cat mai repede! Cu ceva noroc, ti-ar putea aparea in cale chiar luna aceasta jumatatea predestinata, dar nu lua decizii capitale tocmai acum. Poate fi doar spiritul primavaratec ce te face sa te arunci nebuneste intr-o relatie noua, avand impresia ca este exact ce ai asteptat toata viata. S-ar putea sa nu fie chiar asa si, daca faci acum declaratii enorme, vei incerca sa retragi mai apoi tot ce ai promis. Incearca sa eviti sa iti iei angajamente de mare rasunet cum ar fi destainuirea marii tale iubiri sau raspunsul la o cerere in casatorie, pentru ca esti prins de un avant sentimental care trece repede si ceea ce credeai ca va dura toata viata, e posibil sa nu aiba efecte prea indelungate. Da, poate simti ceva cu totul nou, ceva ce nu ai mai simtit niciodata, dar bucura-te de senzatiile acestea fara a te avanta deja in hotarari de destin!


Cariera


Depui multa energie in planurile profesionale, chiar si in cele care nu prea au sorti de izbanda. Venirea lui Venus langa Jupiter in zona carierei e un avantaj pentru tine, deci ai toate sansele sa iti vezi visele atinse, dar atentie: nu toate telurile tale sunt si nobile. Ai putea fi acum furat si de o latura negativa a ambitiilor tale, lasand orgoliile sa te copleseasca, dintr-o dorinta oarecum egoista de a fi primul in toate. Se stie ca esti un lider prin definitie, dar luna aceasta nu iti manifesti acest talent intr-o forma placuta, ci lasi trasaturile de caracter nu tocmai frumoase sa te impinga in fata. De aceea ai putea apela la agresivitate, la egoism, la gelozii, la linguseli, doar pentru a te vedea bine asezat in frunte. Tu poti ajunge acolo si prin alte mijloace, nu lasandu-ti defectele secrete sa te propulseze in varf! Ambitiile tale pot ajunge la un punct de maxim, dar se pot manifesta… urat!



Bani


Fii extrem de atent ce faci cu banii luna aceasta, pentru ca esti naiv si vulnerabil in fata unor situatii cu factor mare de risc. Nu te aventura in datorii noi, cand ai deja o lista intreaga in spate. Nu crede tot ce ti se promite si nu promite nici tu mai mult decat poti face, pentru ca e un moment riscant pentru finante. O decizie proasta luata acum poate avea efecte grave asupra bugetului personal, pentru ca esti gata-gata sa pici in plasa unei iluzii. Priveste permanent in urma ta, cu mult realism si cu o atitudine severa la datoriile care isi asteapta randul si nu te baga in situatii periculoase din care ai putea avea multe de pierdut

FECIOARA - LUNA MARTIE 2012


Dragoste

Vai de bietul partener de viata, pentru ca esti atat de critic, incat nu va scapa usor de comentariile tale acide. Ai mereu ceva sa-i reprosezi si, daca nu esti atent la tonul folosit, ai putea cauza mari dezamagiri in sufletul acestuia. Chiar daca a venit vremea unor discutii foarte mature despre voi, nu fi atat de sever, mai ales daca celalalt e o fire mai sensibila. E greu sa te pui in pielea sa, iti cam lipseste empatia, fiindca tu esti mintea limpede care vede lucrurile clar si exact, dar dragostea nu e matematica. E nevoie si de un dram de toleranta, de capacitatea de a ierta, de sacrificii de dragul celuilalt, dar tu nu prea dai dovada ca le detii. Cel putin nu in prima parte a lunii, cand spui lucrurilor pe nume cu fermitate si realism. Cineva trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant si in iubire, si tu esti cel care poate juca acest rol cu succes.


Cariera


Mintea ta merge brici si iti vin o multime de idei interesante care se pot aplica perfect in proiectele de la serviciu, dar tocmai pentru ca sunt atat de bune, ar fi bine sa le pastrezi deocamdata secrete. A le face publice nu ar fi in avantajul tau, pentru ca nici nu stii cum ti le fura altul, sub aparenta unui asa-zis parteneriat din care ati avea amandoi de castigat! Pregateste totul la nivel teoretic acolo, doar in mintea ta, acoperind totul cu o unda de mister, pentru ca nu e momentul unor destainuiri. Dupa ce vei fi sigur ca ai analizat totul cu atentie si ai ajuns la datele finale, vei putea face un pas in fata ca sa-ti exprimi punctul de vedere, dar nu acum! Asteapta ca Marte sa-si reia mersul direct - undeva prin aprilie - ca sa-ti pui in aplicare strategiile bine gandite, dar acum ti se recomanda discretia, rabdarea, asteptarea in planul doi. Chiar daca ambitiile tale cresc, deocamdata e bine sa le tii sub control, fiindca nu e momentul tau de iesire la rampa!


Bani


Adu-ti aminte de cuvantul echilibru in tot ce tine de bani, acordand o mai mare atentie vechilor datorii! De ele trebuie sa te ocupi prioritar acum, pentru ca ai putea gasi o serie de solutii care sa aduca la normal o situatie care nu-ti da liniste. Poate primesti o suma de bani de la cineva de departe, dar ar fi bine sa nu fie vorba de un imprumut, pentru ca nu e momentul cel mai bun sa faci alte datorii. Daca e un dar, primeste-l cu un dram de suspiciune, ca nu cumva pretul care ti se va cere dupa aceea sa fie greu de platit. Fii atent mai ales la excesele financiare, pentru ca ai putea fi furat de iluzia bunastarii fara sa-ti poti permite toate cumparaturile care-ti fac cu ochiul si dupa ce dai iama prin bani sa iti dai seama ca ai gresit!

BALANTA - LUNA MARTIE 2012


Dragoste

Esti cam agresiv in cuplu, ai multe de spus, dai drumul la cuvinte fara centura, ceea ce poate fi si bine si rau in iubire. Pe de o parte, spui lucrurilor pe nume si faci primul pas spre o eventuala relatie, pe de alta parte esti cam impulsiv si spui vrute si nevrute, ca mai apoi sa regreti faptul ca nu ti-ai controlat ideile. Curajul de a face tu primul pas poate fi un avantaj, pentru ca, daca iti place de cineva anume, nu vei sta sa astepti de la el un semn de apropiere, ci iei tu initiativa. Daca erai deja implicat intr-o relatie care a evoluat frumos, esti chiar gata sa faci pasul cel mare: casatoria! Vor fi si momente cand acest curaj nebun te va parasi brusc si timiditatea pune iar stapanire pe tine, dar ai totusi ambitia de a trece peste slabiciuni, daca in joc este inima ta. Uneori te refugiezi in amintiri si foste iubiri, traind mai mult la nivel imaginar, dar apoi lasi imediat latura rationala sa te conduca si iesi din meandrele imaginatiei, revenind cu picioarele pe pamant.


Cariera


Esti un om cu multe talente si luna aceasta ai ocazia de a ti le arata chiar si in sarcinile de zi cu zi de la serviciu. Chiar daca risti ca unii colegi sa-ti spuna ca esti un visator, ai convingerea ca aceste vise vor deveni intr-o zi realitate. Critici vor aparea adesea, unele chiar te vor afecta profund din punct de vedere emotional, dar in loc sa privesti criticile drept un atac la persoana, le poti vedea ca pe o lectie din care ai de invatat. Lupta cu timiditatea care te mai copleseste uneori la serviciu, mai ales cand intri in contact cu superiorii, si fa tot posibilul sa le arati tuturor ca ceea ce promiti - faci! Nu te lasa influentat de adversarii care vor apela adeseori la mijloace de intimidare pentru a te scoate din competitie, caci unii fac tot posibilul sa te faca sa renunti la planurile tale.

Bani





Banii vin mai greu luna aceasta, incat se pot acumula mari intarzieri in plata unor facturi. Chiar si salariul poate cunoaste o amanare din cauza unor probleme care vor cere de la tine, ca angajat, multa toleranta. Poate reintra in discutie o veche datorie pe care ai scapat-o din vedere si de care trebuie sa te ocupi de urgenta, dar vei da cu greu acei bani, considerandu-i mai degraba bani aruncati pe fereastra. Vei trece printr-un moment in care vei simti ca dai niste bani fara rost, ca practic ii pierzi, desi ar fi fost tare buni intr-o alta directie, dar daca banii iau calea unor plati obligatorii, ar fi bine sa fii multumit ca ai mai sters ceva de pe lista de dari lunare. Deocamdata te ocupi de trecut, de promisiuni mai vechi, de datorii acumulate candva, dar totodata nu este exclus sa ti se returneze niste bani care tot intarziau sa apara. 

SCORPION - LUNA MARTIE 2012


Dragoste



Nici tu nu stii daca viata de cuplu, luna aceasta, e un camp de flori sau un camp de lupta. Pot exista si cateva momente superbe, in care tandretea si romantismul pun stapanire pe voi doi, dar si clipe de cosmar in care va spuneti unul altuia adevaruri pe sleau. Pot iesi la iveala unele erori din trecut, urmarile unor vechi infidelitati, cuvinte spuse la furie sau tentative de a va face gelosi unul pe altul, deci viata de cuplu poate avea directii diametral opuse, la extreme. Visezi frumos cand bine vorba de povesti de amor, esti capabil si de mari sacrificii de dragul celuilalt, dar poti sa suferi mult, mai ales cand te trezesti la realitate din visele tale prea frumoase ca sa fie adevarate. Sunt sanse sa te indragostesti din nou, cucerit de suflul primaverii, dar exista riscul sa fii dezamagit, dandu-ti seama ca te-ai amorezat de o iluzie sau de un om nepotrivit viselor tale.


Cariera


Plin de idei, indraznet si cu un dram de tupeu, toate ar trebui sa-ti iasa de minune la serviciu. Daca activitatea ta e legata de competitie, de calitatile tale intelectuale sau oratorice, dar si de eventualitatea unor deplasari, poate fi o luna interesanta in care fiecare zi iti aduce ceva nou. Fii curajos in tot ce-ti propus, tinteste sus si pune-ti in evidenta spiritul de pionier deschizator de drumuri, pentru ca nu oricine s-ar baga in ceea ce vrei tu sa faci. Esti pregatit sa faci o schimbare majora de directie, poate chiar o mutare la un alt job, dar efectele acestei decizii nu se vor arata curand, deci trebuie sa ai rabdare. Mai ai multe lucruri noi de invatat, ca atare fii deschis chiar si la cele mai ciudate situatii, care se pot ivi pe nepusa masa la serviciu. Nimic nu se desfasoara conform planului, deci sa nu te mire ca, la un moment dat, cariera pare un mare haos, dar din haos se nasc cele mai bune sanse de afirmare! Daca vizezi un post de conducere, indrazneste in a doua parte a lunii!





Bani


Te bazezi mult pe banii partenerului de viata, pentru ca ai tai nu sunt, poate, in cea mai buna forma. Exista riscul sa apelezi la resursele financiare ale sotului, fara a-i spune foarte clar care iti sunt intentiile, de aceea banii pot deveni la un moment dat motivul certurilor aprinse dintre voi doi. Merita sa cauti noi surse de castig, pentru ca sansa de a te alatura unor noi parteneri de afaceri sau de a semna vreun contract e mare, dar citeste cu atentie toate clauzele, ca nu cumva castigul sa fie prea mic sau doar iluzoriu, deocamdata. Banii pot proveni de acum inainte din parteneriate de afaceri sau colaborari, dar trebuie sa fii sigur pe cei cu care bati palma!

SAGETATOR - LUNA MARTIE 2012


Dragoste

Cineva trebuie sa fie liderul si in cuplu, asa e, si la energia pe care o ai acum, precum si la tupeul care te insoteste, se pare ca seful vei fi tu si-ti place de minune aceasta postura. Deciziile de natura sentimentala pot uimi pe toata lumea, incat esti chiar gata sa te casatoresti pe nepusa masa! Nu te grabi, pentru ca pare mai degraba un act de razbunare sau de revolta de parca ai dori sa arati lumii ca faci ce vrei si esti liber sa-ti decizi soarta. Da, poate e o perioada in care casatoriile par dictate de destin, dar nici sa te arunci asa in mrejele casatoriei nu merge. Cei foarte tineri ar putea aparea la parinti cu un partener de mana pentru a le transmite transant ca si-au gasit alesul si se duc la primarie. Nu va asteptati ca familia sa va aplaude: mama se va stresa ingrozitor si va plange iar tata va incepe cu predicile. Daca faci asemenea gest de fronda, o faci pe proprie raspundere! Dragostea poate aparea brusc in calea ta incat te poate face sa te comporti ciudat, dar impulsivitatea de acum te poate costa enorm!




Cariera


Nu stii cum sa te imparti intre cariera si familie, mai ales ca ambele cer la fel de multa atentie din partea ta, dar pentru ca ai cam ramas in urma cu unele sarcini profesionale, se pare ca vei lasa de multe ori viata privata pe plan secund pentru a acorda prioritate muncii. Nu e o obligatie pentru tine, iti place ceea ce ai de facut, tocmai de aceea ai si momente cand muncesti peste masura. Vor fi multe zilele cand vei sta si peste program pentru a-ti duce la capat indatoririle, dar pentru ca acestea sunt pe placul tau si te si motiveaza financiar, consideri ca merita efortul. Atmosfera la serviciu va fi foarte placuta, chiar daca se mai pot naste si invidii, dar sunt absolut normale intre colegi de aceeasi valoare care tind spre aceleasi succese. Exista un scop foarte bine stabilit pentru care tragi tare si nu te opresti pana nu duci la capat ce ai inceput, chiar daca asta ar insemna sa sacrifici orele libere de acasa.



Bani



Tine foarte serios sub control banii familiei, ca nu cumva sa dezechilibrezi balanta. Este o luna buna in care te vei achita cu succes de darile curente, de ratele la banca, de cheltuielile administrative, desi pare sa fie mai degraba o perioada dedicata nevoilor de zi cu zi, nu marilor investitii. Nu prea mai raman bani pentru placeri personale, care par cumva sacrificate luna aceasta, dar daca reusesti sa scapi de platile lunare fara a le resimti ca pe o povara, vei fi foarte multumit de tine. arunca totusi o privire inapoi la datorii uitate sau scapate din vedere inainte de a te gandi la noi cumparaturi.

CAPRICORN - LUNA MARTIE 2012


Dragoste

Trebuie sa privesti foarte serios iubirea si sa pari un partener sentimental matur, pregatit sa-si asume responsabilitati. O declaratie de dragoste facuta acum are greutate, deci ai grija ce spui. Daca ceri pe cineva in casatorie, trebuie sa fii extrem de sigur ca iti doresti cu adevarat asta, ca nu cumva sa fie o vorba aruncata in vant pe care s-o regreti mai tarziu. Inspiri incredere ori de cate ori vorbesti despre iubire, dar uneori si tu te temi de sentimentele tale, ca nu cumva sa fie doar un foc de paie. Ar fi bine sa nu te implici in noi relatii decat daca esti pregatit sa fie una durabila, de viitor, pentru ca acum acestea sunt favorizate. Aventurile de o noapte nu au ce cauta aici, dimpotriva, ele pot fi periculoase, mai ales daca acasa te asteapta un partener oficial! Esti ispitit de senzatii noi, cu conotatie sexuala, care ar putea crea mari probleme in cuplu, deci ca sa nu crezi ca o eventuala escapada va ramane secreta. Daca te implici acum intr-o relatie, ea poate deveni serioasa si, daca ai facut deja promisiuni in alta parte, e numai treaba ta cum iti vei scoate camasa.



Cariera

Esti atat de preocupat de sarcinile de serviciu, incat esti oricand dispus sa-ti iei de lucru si pentru acasa. E vremea unor decizii majore privitoare la locul de munca, deci nu ar fi de mirare acum sa te muti in alta locatie, in alt departament sau in alt sediu, pentru ca se prefigureaza o schimbare de decor. Vei lucra cu placere la proiecte noi, dar care isi vor arata efectele in timp indelungat, nu imediat. Nu vei reusi de fiecare data sa-ti convingi colaboratorii ca ideile tale sunt cele mai bune, deci inarmeaza-te cu multa diplomatie, ca nu cumva sa strici tot cu o criza de nervi. Vei reusi sa iti impui parerile doar cu o atitudine calma si intelegatoare, aratandu-te dispus sa treci multe de la tine lasand pe altii, deocamdata, in fata. Ai multe de invatat sau de recapitulat, pentru ca ai putea frecventa acum vreo scoala sau te inscrii la un curs, dar este posibil sa umbli putin si prin manuale pe care nu le-ai mai deschis demult, pentru ca ai uitat unele informatii ce ti-ar putea fi utile in cariera.

Bani

Confortul casnic te preocupa major si, daca ai putea, ai schimba tot prin casa! Daca ai adunat ceva bani in ultima perioada, esti pregatit de mari investitii prin care spatiul tau locativ sa devina mai frumos, mai modern, in ton cu timpurile. Este momentul in care ai putea cumpara un obiect electro-casnic de care aveai mare nevoie, pentru ca tehnica si tehnologia te atrag acum cel mai mult, incat acestea sunt domeniile in care ai putea face achizitii masive. Totusi, fa-le cu o limita, nici prea scumpe, nici prea multe, pentru ca exista ceva ce te mai trage uneori de maneca: acea precautie pe care o ai in sange si care nu te lasa sa te intinzi mai mult decat ti-e plapuma. 


VARSATOR - LUNA MARTIE 2012


Dragoste

Esti ceva mai zgomotos cand vine vorba de declaratii de amor, incat ai putea striga in gura mare cat esti de indragostit. Iti place sa iesi in evidenta si prin sentimentele tale incat nu se putea vorbi, luna aceasta, nici de iubiri secrete, nici de relatii platonice, nici de timiditate fata de sexul opus. Stii ce vrei si o spui direct, chiar cu riscul de a-l soca pe cel care iti asculta declaratiile. Vehementa aceasta poate fi uneori interpretata drept agresivitate ceea ce nu e pe placul partenerului tau, ca atare fii atent sub ce forma iti prezinti intentiile si planurile. Incearca sa fii mai retinut, mai rezervat, mai misterios in unele momente, ca sa nu-l sochezi pe cel care a intrat in colimatorul tau. Finalul de luna poate fi chiar agitat in plan sentimental, pentru ca vii in fata jumatatii tale cu niste propuneri - de fapt cu niste decizii pentru ca nu accepti sa fii refuzat - care s-ar putea sa-l lase cu gura cascata. Cineva trebuie sa ia taurul de coarne in cuplu, deci de ce nu tu?



Cariera


Nu suporti sa fii dat la o parte sau sa nu ti se asculte opinia, dar vor fi multe momente luna aceasta cand nu vei reusi sa te impui. Ori exista altii mai puternici decat tine care se afirma mai usor, ori iti pui singur bete in roate cu tot felul de procese de constiinta care nu te lasa sa mergi mai departe. Te cramponezi de niste fleacuri din trecut peste care nu poti trece si pentru ca nu reusesti sa te desprinzi de ele, nu faci altceva decat sa bati pasul pe loc si sa-i lasi pe altii sa capete avans in fata ta. Te macina un fel de manie a persecutiei si te coplesesc tot felul de frustrari pentru ca ai impresia ca stai in umbra si nu esti lasat sa te exprimi in voie. Faci compromisuri peste compromisuri, iar tacerea nu e deloc pe placul tau, dar incearca sa iti mai temperezi energia, ca sa nu o canalizezi spre decizii gresite sau spre reactii impulsive periculoase.





Bani


Desi ar trebui sa prinzi ceva curaj sa faci planuri de viitor cu resursele tale financiare, pe moment ai tendinta de a sta in expectativa sa vezi ce te asteapta. De multe ori renunti la unele puncte de pe lista de cumparaturi, ca nu cumva sa fie simple capricii consumatoare de bani. Desi visezi la o multime de lucruri pe care ti le-ai dori, consideri ca nu e momentul cel mai bun sa cheltui, ci mai degraba sa te gandesti la datoriile pe care nu le-ai adus la zi. Ai putea face un efort sa-ti achiti o datorie restanta sau sa scapi complet de o povara financiara pe care o duci dupa tine, sacrificand o suma de bani pusa deoparte cu alt scop, doar pentru a te elibera de stres. Nu inseamna ca te vei simti mai bine, dar vei fi mai linistit.

PESTI - LUNA MARTIE 2012


Dragoste

Cine e cel mai visator dintre toti daca nu tu, care, de cand l-ai primit pe Neptun in zodia ta, ai devenit mai romantic si mai dornic de iubire. Totusi, partenerul existent nu-ti satisface aceste nevoi, de aceea vei trece prin cateva momente mai tensionate in relatia cu acesta daca vei vedea ca nu e atent la dorintele tale. A ti le sacrifica iar si iar nu prea te incanta, dar nici sa suferi inutil pentru niste vise imposibile nu merita! Trezeste-te la realitate si fii un pic mai realist cand vine vorba de viata de cuplu, pentru ca nu traiesti intr-un basm cu Feti Frumosi si Ilene Cosanzene. Viata in doi e plina de urcusuri si coborasuri de realitati si adevaruri concrete, si daca te baricadezi sub un clopot de sticla, sperand ca asa vei fi protejat si fericit, iti faci iluzii amarnice! Priveste cu luciditate la cel de langa tine si nu-i cere ceva ce nu poate oferi. Daca ai niste planuri pentru voi doi, nu le pretinde de la el, ci pune tu singur mana pe lopata si incepe sa construiesti ceea ce visezi sa primesti. Numai initiativa proprie poate fi salvarea fericirii tale, nu a o pretinde pe mai departe de la partener!



 Cariera

Esti in centrul atentiei la serviciu, dar nu neaparat si multumit de ceea ce se petrece acolo. Vor exista cateva momente mai dificile, pentru ca nu scapi nici de comentarii critice, nici de lectii dure de la altii mai experimentati. Iti vezi serios de treaba, desi nu ai alaturi de tine cei mai potriviti tovarasi de lucru, ca atare fii pregatit si pentru o serie de contradictii pe marginea cailor care trebuie urmate, culmea, ca sa fie liniste, vei considera de cuviinta sa taci si sa te retragi, dar cand vei fi absolut sigur ca ideile tale sunt de valoare, vei prinde un curaj nebun ce te va propulsa in fata, gata de atac. Se nasc vise noi legate de viitorul tau profesional si, pentru ca inca nu sunt pe deplin conturate, te lasi coplesit de intrebari existentiale dintre cele mai profunde: oare pot, oare e bine, oare incotro merg? Daca ai incredere in tine, vei incepe curand sa iti dai si raspunsurile!




Bani


E unul din planurile cele mai agitate, pentru ca tentatia de a cheltui devine mai acerba. Se nasc o multime de dorinte majore care necesita si investitii pe masura, dar esti decis sa le faci daca sunt in beneficiul evolutiei tale. Poate incepi o afacere pe cont propriu, poate iti innoiesti toate aparatele electronice din locuinta. Pui mare pret pe noutate si pe modernism, pe independenta financiara, de aceea una din preocuparile tale majore e sa cumperi lucruri de ultima generatie. Excesele financiare nu lipsesc, dar inainte de a ta arunca in cheltuieli atat de mari, arunca o privire si pe lista de datorii in asteptare, poate scapi si de cateva dintre ele intr-un moment de furie. 

Sursa: acvaria.com








Niciun comentariu: