14 februarie 2012

Horoscopul lunii februarie - luna iubirii

Luna februarie este luna iubirii! Daca sunteti curiosi sa aflati ce v-au prezis astrele in aceasta perioada,  cititi in continuare horoscopul lunii februarie 2012 in detaliu

BERBEC - LUNA FEBRUARIE 2012



Dragoste
Dragostea nu pare sa fie principala ta preocupare luna aceasta, fiind mult mai atras de prieteni, de societate, decat de intimitatea cuplului, deci sa nu te mire ca partenerul iti va reprosa o atitudine cam libertina. Probabil te-ai cam saturat sa stati nas in nas si ochi in ochi, si mai simti si tu nevoia de putina libertate. Ar fi multe de zis intre voi, dar e mai bine sa taci, sa tolerezi situatia, sa te prefaci ca nu le vezi, ca nu cumva o critica sa tensioneze relatia. Uneori e nevoie sa faci compromisuri de dragul celuilalt, nu le pune pe toate la index, abia asteptand sa i le spui in fata, pentru ca nu se stie cine va fi mai agresiv cand lucrurile vor fi puse pe tapet. Pune accent pe prietenia care va leaga, pe comunicare, pe planurile comune, pe visele pe care vi le-ati facut impreuna, pentru ca nu merita sa strici ceva frumos din cauza unor suspiciuni sau a unor cuvinte nespuse.



Cariera
Opreste-te putin din elan si adu-ti aminte de unele sarcini mai vechi pe care, din diverse motive, nu le-ai dus la indeplinire atunci. Ai abandonat pe parcurs un proiect pentru ca nu-ti mai oferea nicio satisfactie, dar acum a venit vremea sa te intorci acolo unde l-ai lasat si sa-i mai acorzi o sansa. Numai tu stii de ce te-ai oprit atunci, dar acum descoperi solutii pe care nu le-ai putut aplica odinioara. A trebuit sa astepti cuminte un moment favorabil care iata, soseste acum, perfect pentru a reporni totul in forta. Ai curaj, ai idei noi, ai solutii nebanuite pentru a te ocupa de ceea ce atunci nu a putut continua. E o chestiune de noroc si de vointa, pe care acum le ai la purtator!





Bani
Fii foarte atent la deciziile financiare ale acestei perioade, pentru ca senzatia de bunastare care te incearca poate fi cel mai mare dusman al bugetului tau! Ai impresia ca ai suficienti bani pentru a-ti permite orice, ceea ce te poate determina sa umbli cam adanc in buzunar si sa faci cheltuieli inutile. Tot ce-i nou, de ultima ora te atrage ca un magnet, dar uiti ca unele din ele sunt totusi cam scumpe! Chiar daca vrei cine stie ce I-pad super performant, televizor 3D sau telefon ultimul racnet, ar fi bine sa te rezumi la obiecte ceva mai vechi ca generatie, dar mult mai accesibile ca pret. Tot ce-i ultra-modern, e mult prea scump pentru puterile tale, dar cand iti intra ceva in cap, e greu de crezut ca te mai opreste cineva de la excese!

TAUR - LUNA FEBRUARIE 2012


Dragoste
Nu prea stii sa profiti de sansele bune care ti ofera de cand il ai pe Jupiter de partea ta. Ba chiar dai singur cu piciorul unor ocazii benefice! Unele din greselile cele mai mari le-ai putea face fata de partenerul tau de viata, care are pretentii mari de la tine, dar tu l-ai putea deranja cu o atitudine excesiv de egoista. Gelozia, spiritul critic si posesivitatea isi cam fac simtita prezenta intre voi, te asezi doar pe tine in prim plan si pui accent numai pe dorintele personale, uitand ca viata de cuplul e o caruta la care v-ati inhamat amandoi, cu aceleasi drepturi si obligatii. Va reprosati unul altuia faptul ca ati promis multe, dar nu v-ati tinut de cuvant, ca ati asteptat altceva de la viata voastra comuna, dar nu s-a implinit. In loc sa stati si sa despicati firul in patru, mai bine ati gasi solutii de a trece peste dezamagiri si sa reparati ce se poate. Scoateti din trecut doar ceea ce va leaga si va apropie, nu ceea ce va dezbina si naste suferinte! Daca viata de acasa nu te satisface, esti gata sa-ti incerci norocul in aventuri secreter.


Cariera
Oscilezi intre datoriile tale de serviciu si datoriile tale de acasa, dar de data aceasta va castiga serviciul, pentru ca acolo au loc niste evenimente care cer multe eforturi din partea ta. Poate e sansa ta de a te pune mai bine in valoare in comparatie cu colegii tai, dar totodata e si o perioada extrem de agitata si de incarcata. Stresul ajunge la cote maxime la serviciu si nu intotdeauna reusesti sa-ti canalizezi energia in sens constructiv. Orice exces de zel poate strica totul, deci ai grija in ce te bagi! Nu toate planurile pe care le ridici acum plin de entuziasm visator sunt realizabile, unele se vor dovedi a fi investitii proaste de energie si timp, care nu duc la roadele dorite, deci ar fi bine sa nu te arunci la tinte imposibile. Iti vei da seama de asta prea tarziu, dupa ce vei fi consumat deja imense resurse de timp.



Bani
Excesele financiare pot fi una dintre greselile cele mai mari pe care le-ai putea face, deoarece Jupiter in zodia ta te cam imbie la cheltuieli inutile, uitand de nevoile de zi cu zi. Ai pretentii mari care se pot solda cu decizii proaste in privinta cumparaturilor din aceasta perioada, dorind sa iti iei ceva doar pentru a rupe gura targului sau pentru a afisa o imagine care nu te reprezinta. Totusi, in a doua parte a lunii vei incepe sa te trezesti la realitate si sa te gandesti mai serios la ziua de maine. Va fi o perioada buna pentru investitii de perspectiva, dar nu spera rezultate imediate. Iti vine o idee care merita pusa in practica, dar ea bine la pachet si cu o serie de limitari si de renuntari. Daca vrei sa ajungi la acel vis ce promite multe, trebuie de pe acum sa iei niste masuri mai drastice, fara de care nu vei putea ajunge la scopul propus.

GEMENI - LUNA FEBRUARIE 2012



Dragoste
Incearca sa nu rabufnesti in crize de gelozie de la orice lucru minor care se mai iveste in cuplu. Toleranta trebuie sa te insoteasca in orice clipa si sa nu privesti la jumatatea ta ca si cum ti-ar fi cel mai mare dusman, chiar daca nu-ti spune totul. Uneori face asta pentru a te proteja, pentru ca trece prin momente pe care nu vrea sa ti le impartaseasca. In fond, fiecare trebuie sa va pastrati lumea personala, cu unele chestiuni ascunse de ochii partenerului, nu pentru ca v-ati minti unul pe altul, ci pentru ca nu trebuie sa va cauzati reciproc suferinte inutile. Daca nu va acceptati unul altuia aceasta nevoie de libertate, macar din cand in cand, ati putea crea mari animozitati in cuplu. Idealismul prea mare in cuplu, visele imense, fara a pune nimeni osul la treaba pentru a le implini, sunt cele mai mari piedici in armonia conjugala, deci daca ai promis ceva, pune in practica!



Cariera
Datoria inainte de toate, spui si te apuci serios de treaba. Nu neaparat proiectele pe rol te preocupa cel mai mult acum, ci mai degraba unele restante pe care le-ai lasat pe linie moarta candva. Arunci o privire inapoi cu maxima seriozitate pentru ca nu vrei sa lasi nimic nerezolvat si pentru ca esti constient ca amanarea nu aduce nimic bun, decat o prelungire a unor probleme. Intoarce-te asadar acolo unde ai lasat o activitate intrerupta, pentru ca acum descoperi mai usor ceea ce nu mersese bine inainte. Renunti la unele detalii, descoperi propriile greseli, si cand vei repune totul in ordine, vei continua cu alt tonus. Se nasc planuri mari in mintea ta, dar ar fi bine sa le mai lasi o vreme sa se sedimenteze inainte de a le pune in practica, pentru ca mai sunt unele aspecte care nu sunt perfect rezolvate si care iti taie avantul. Curand, le vei da drumul, dar deocamdata pastreaza-le doar pentru tine, analizand la rece.



Bani
Trebuie sa modifici un pic strategia pe care ti-ai construit-o cu privire la bani, pentru ca descoperi o serie de aspecte care consuma mari resurse financiare, fara a produce nimic. Unele afaceri trebuie intrerupte, altele trebuie regandite, ca atare fa o pauza si chibzuieste asupra altor forme de a cheltui sau investi banii. Poti primi un sfat prost cu privire la investitiile tale, cheltuind pe ceva ce nu ai nevoie in acest moment. Daca te trezesti la timp, inainte de a semna cine stie ce tranzactie, mai ai sanse sa reduci din paguba, dar acum esti foarte influentabil si usor de convins sa te bagi in afaceri periculoase. Afla ce se afla dincolo

RAC - LUNA FEBRUARIE 2012




Dragoste
Partenerul vine cu propuneri foarte transante cu privire la viitorul vostru comun. Cu unele nu poti fi de acord, pentru ca par a fi dorinte egoiste, dar daca vrei liniste in casa, ar fi bine sa le tolerezi. Pot fi niste decizii dure, care cer de la tine mari eforturi, dar se pare ca nu ai incotro. Vor aparea adeseori conflicte de interese intre voi, pentru ca priviti diferit spre ziua de maine, de aceea vei avea uneori impresia ca nu vasliti in aceeasi directie. E o neintelegere de moment, nu are rost sa o transformi intr-o disputa majora. Trebuie sa accepti ideea ca partenerul cere acum mai multa atentie, vine cu pretentii imense si se aseaza mai mult pe sine in prim plan, dar tu, tolerant din fire, vei suporta situatia pentru a salva relatia. Unul din voi este excesiv de critic, scormoneste dupa erori mai vechi si cuvinte spuse mai demult, si celalalt se simte atacat, dar din dragoste pentru celalalt, va prefera sa taca, pentru a nu turna gaz pe foc inutil. Sacrificiul se resimte major si se pare ca femeia va fi cea redusa acum la tacere, sub tirul acuzator al barbatului.

Cariera
Evita sa iei decizii transante in aceasta perioada, mai ales in ceea ce priveste schimbarea de parteneri sau colaboratori, pentru ca vei regreta mai tarziu ca i-ai pierdut. Ai momente cand spui ca ai obosit sa fii tu calul de bataie intr-un colectiv mai larg de persoane, dar va veni o zi cand rolul tau va fi apreciat si atunci vei spune ca a meritat sacrificiul. Poate fi un moment decisiv pentru viitorul tau la locul de munca, de parca acum ai pune bazele unei schimbari de perspectiva. Nu se arata curand efectele acestei decizii, dar trebuie sa ai curajul sa aduci noutate si sa privesti serios spre ziua de maine. Destinul tau profesional se (re)scrie acum, daca ai un dram de indrazneala!


Bani
Fii atent la deciziile de ordin financiar, pentru ca ai putea fi convins de niste promisiuni desarte! Daca cineva vrea sa te atraga intr-o afacere sau iti promite marea cu sarea intr-o asa-zisa colaborare, ar fi bine sa-ti pastrezi atentia treaza si sa cauti dincolo de promisiunile sale. S-ar putea sa nu primesti ceea ce spune, dar cand te vei trezi, ar putea fi prea tarziu sa-ti mai retragi banii investiti. Nu e un moment bun pentru afaceri, tranzactii, investitii de lunga durata, dar e un moment bun pentru a te achita de unele datorii mai vechi. Nu contracta credite si nu face imprumuturi!

LEU - LUNA FEBRUARIE 2012



Dragoste
Dragostea este una din preocuparile tale de baza in aceasta parte a anului, pentru ca tratezi extrem de serios relatia din care faci parte. Apreciezi enorm daca partenerul iti ofera si libertate, nu doar sentimente, dar nu uita ca acelasi lucru are nevoie si el. A va sufoca unul pe altul nu e in avantajul relatiei! Unii Lei s-ar putea sa se gandeasca brusc la casatorie, si, furati de mirajul Zilei Indragostitilor, ar putea face o cerere in casatorie. Aceasta poate fi acceptata si, ceva mai tarziu, cand se vor trezi de sub mrejele lui Cupidon, ar putea regreta graba de care au dat dovada. Incearca sa ai rabdare, sa treci prin toate fazele iubirii si sa nu te grabesti ca fata mare la maritat! Doar cei care sunt deja de mult timp impreuna si se presupune ca au trecut deja prin suficiente probe in cuplu ar fi bine sa se grabeasca luna aceasta la altar, pentru ca poate fi un moment favorabil.


Cariera
E vremea marilor decizii profesionale, dar e posibil sa nu vina pe un pat de flori, asa cum ai spera, ci insotite de un sentiment de apasare. Parca ti-e frica sa faci un pas important in cariera, pentru ca iti dai seama de greutatea momentului. Poate fi o decizie ce nu va mai putea fi modificata ulterior, tocmai de aceea nu vrei sa gresesti. Poate fi vorba de o schimbare de directie, de profesie, de loc de munca, si, ca la tot ce-i nou, esti un pic timorat. Pentru ca nu stii clar spre ce te indrepti. Stii doar ca trebuie sa faci acest pas, e obligatoriu, dar stresul care insoteste decizia creste datorita incarcaturii de semnificatii. Parca nu mai esti tu cel pe care-l stie lumea, dar faci totusi acest pas constiincios si supus unor puteri superioare tie, poate la ordinul altora sau doar influentat de mana providentei. Ar fi bine sa nu te lasi influentat de prieteni!


Bani
Nu te gandi la alte investitii, pentru ca luna aceasta trebuie sa arunci o privire in trecut. Ai lasat unele datorii neachitate mai demult care se cer acum aduse la zi. Daca faci acest efort, te vei simti mult mai liber in a doua parte a lunii, ca atare nu-ti face prea multe planuri de cumparaturi noi. Ai datorii la banci? Ai facut imprumuturi amanate iar si iar in ultima perioada? Rezolva-le de urgenta, pentru ca se pot ivi unele sume salvatoare. Incearca sa nu vinzi blana ursului din padure si nu te implica in investitii majore cu speranta ca banii respectivi vor veni imediat inapoi, ci bazeaza-te numai pe banii pe care chiar ii ai in mana!

FECIOARA - LUNA FEBRUARIE 2012



Dragoste
Nimeni nu e mai nehotarat ca tine: una spui, pe urma retragi, una promiti, pe urma regreti, si ai tendinta sa iti schimbi opinia de la o zi la alta, ceea ce te face destul de capricios si in ochii partenerului. Esti excesiv de critic cu jumatatea ta, ai tendinta de a-i pandi fiecare greseala si, daca nu ai grija la tonul folosit, i-ai putea cauza mari suferinte. Criticandu-l si reprosandu-i toate vinile posibile nu faci un bine relatiei voastre, deci abtine-te de la predici severe. Scoti de la naftalina o serie de vechi probleme pe care, la vremea respectiva, le-ai trecut cu vederea sau nu le-ai comentat, dar acum parca nu mai poti tacea si aceasta atitudine va naste o criza de cuplu. Una din acuzele cele mai mari indreptate spre partenerul tau e faptul ca nu si-a onorat unele promisiuni mai vechi, poate chiar de pe vremea cand v-ati cunoscut prima oara, deci nu strica sa va mai amintiti din cand in cand unul altuia cu ce vise ati pornit candva la drum. Ati visat o casa si nu ati avut-o, ati promis copii, dar nu i-ati facut. E bine, propuneti-va sa materializati acum visul cel mare!


Cariera
Uneori experienta proprie contrazice complet tot ce ai invatat in scoala, dar, cum esti o persoana care pune accent pe practica, vei prefera sa probezi concret ceea ce ai aflat candva in carti. Poate chiar descoperi ca una ai studiat in facultate si cu totul altceva trebuie sa faci acum la locul de munca, dar trebuie sa recunosti ca in fiecare clipa ai ceva de invatat. Evita sa iei decizii capitale in privinta carierei acum, pentru ca s-ar putea sa nu fie cele mai corecte sau mai intelepte alegeri si mai apoi sa le regreti, fara a mai putea schimba ceva. Tii cu tarie de propriile tale principii, chiar daca unii mai experimentati iti demonstreaza ca gresesti, deci mai renunta la incapatanare sau la egoism daca vrei sa treci cu brio de obstacolele acestor zile. A o tine doar pe a ta cand atatia altii te sfatuiesc sa fii mai flexibil, nu te pune in cea mai buna lumina si te vei convinge singur de asta intr-o zi!


Bani
E nevoie de o modificare de strategie financiara, ca sa poti face fata cheltuielilor care se apropie. Iti dai seama ca ai facut unele erori care au generat dezechilibre in buget. Ai fost cheltuitor, ai facut abuzuri inutile, furat de lux si obiecte frumoase, si exact aceste excese din trecut lasa acum urme asupra bugetului familiei. Ar fi trebuit sa aduni o suma mai mare de bani pentru o investitie masiva, dar pentru ca nu te-ai putut abtine de la o serie de atractii costisitoare, acum nu ai bani suficienti. Nu e tarziu sa schimbi stilul de a-ti organiza bugetul si sa incepi sa fii mai atent la cat cheltui. Tine cont de exemplele negative pe care ti le dau unii despre propriile lor greseli financiare!

BALANTA - LUNA FEBRUARIE 2012



Dragoste
Ziua Indragostitilor iti ia mintile, poate si pentru ca ai sansa de a te indragosti de cineva care a stat multa vreme in preajma ta dar abia acum il descoperi cu alti ochi. Pentru unele Balante, se aud clopote de nunta, ori dintr-o decizie brusca, aproape neasteptata, ori printr-o cerere in casatorie pe care o pregatesti de multa vreme, dar tot asteptai un moment deosebit pentru a o prezenta partenerului. Nu trebuie sa cauti prea adanc dupa secrete sau dupa lucruri ascunse, pentru ca tendinta de a analiza cuvinte, gesturi sau actiuni ale partenerului nu va avea efecte placute. Adeseori vei simti ca faci sacrificii peste sacrificii de dragul celuilalt, iertandu-i prea multe, dar posibil sa fie o atitudine corecta pentru a face relatia sa mearga. Cei proaspat casatoriti sunt cuprinsi de o energie benefica unor initiative comune, iar cei cuplati de ceva vreme ar putea decide o casatorie rapida, de parca ar profita inca de prezenta lui Saturn in zodia lor ca pe un ultim tren.



Cariera
Sunt multe lucruri ascunse privirii la locul de munca, dar acum parca iti iei ragazul necesar pentru a sapa un pic dincolo de aparente si a descoperi o serie de greseli. Poate nu e rau sa arunci o privire in trecut, la unele actiuni care au esuat candva, pentru ca acum ai putea gasi idei mult mai bune pentru a le repune pe linia de plutire. Inspiratia si intuitia te trimit exact la miezul lucrurilor si te ajuta sa extragi cele mai bune concluzii. Poate decizia luata nu e una placuta, necesitand o renuntare sau o schimbare de macaz, dar efectele se vor arata in timp si vei fi multumit ca ai avut acest curaj. Intoarce-te un pic din drum, la un vechi proiect, la un fost loc de munca, la o veche indeletnicire, pentru ca poti prelua ceva din acele vremuri pentru a aplica in prezent spre o rezolvare inspirata.



Bani
Gandeste-te de o suta de ori inainte de a te implica in afaceri sau cheltuieli care poate nu sunt atat de necesare in acest moment, pentru ca eventualele decizii de ordin financiar pot avea urmari dintre cele mai dure. Poate te bate gandul sa faci un credit pentru o locuinta sau vrei sa investesti o suma mare de bani in confortul tau casnic, in timp ce ai alte datorii mult mai grave in asteptare, de aceea esti sfatuit sa nu te avanti la alte gesturi financiare majore, pentru ca exista riscul unui esec. Fii cumpatat, pentru ca acum conteaza mai mult bagajul de datorii pe care il duci deja in spate. Nu-ti permiti sa cheltuiesti bani pentru lucruri noi cand lista ta de restante e deja incarcata!

SCORPION - LUNA FEBRUARIE 2012



Dragoste
Atractia dintre sexe este cel putin ciudata, pentru ca ai tendinta de a te apropia de omul care iti este complet incompatibil. Uneori, cea mai interesanta relatie de dragoste se poate naste intre oameni diametral opusi, ca atare, daca vrei emotii palpitante, nu cauta pe cineva care iti seamana intocmai. Sansele unei iubiri noi sunt mari, mai ales spre finalul lunii, pentru ca inima ta incepe sa bata mai tare. Daca erai in cautarea unei aventuri, aceasta este prin preajma, dar daca te lasi furat de tentatie, este posibil sa-i creezi neplaceri partenerului oficial, ca atare pune serios in balanta daca merita sa calci stramb cu riscul de a-ti dezamagi jumatatea. Chiar daca aventura face parte din meniul tau favorit, nu te arunca in amor fara sa te gandesti si la celalalt. Minciuna sau iluzia pot iesi la iveala repede si pot face pe cineva sa sufere!

Cariera
Cu Saturn in coasta ta, gata sa intre curand in zodia Scorpionului, te simti ciudat. Parca esti impovarat de varsta, de griji, de obligatii, si majoritatea dintre acestea sunt legate in primul rand de cariera. Presimti ca se apropie un eveniment important pentru tine, dar mai ai inca suficient timp sa-l pregatesti astfel incat sa iasa ireprosabil. Atmosfera devine mult mai animata la serviciu in partea a doua a lunii si te duci acolo cu placere, pentru ca ai sansa de a-ti pune in valoare talentele si bagajul de cunostinte cu care te mandresti. Daca pornesti acum un proiect nou, la care probabil visai de multa vreme, nici nu-ti vine sa crezi ce bine si ce repede evolueaza spre roadele dorite, deci capul sus si indraznete sa tintesti cat mai sus, spre orizonturi complet noi! Vrei schimbare? Decide-o singur!

Bani
Nu e exclus ca din aceste initiative pe care le decizi luna aceasta sa iasa si rezultate financiare deosebite. E vremea marilor investitii de viitor sau a unor ameliorari salariale binevenite, ca atare planul financiar este favorizat luna aceasta, pentru ca vei culege roadele muncii tale, dar mai ales ale curajului tau de a investi energie in proiecte complet noi. Daca vrei castiguri, nu astepta sa-ti cada din cer, ci fa ceva concret, curajos, inovator care sa-ti asigure traiul mult visat. Ai mari sanse sa iei hotarari dintre cele mai bune care te pot propulsa spre un nivel superior si in plan material, nu doar profesional!

SAGETATOR - LUNA FEBRUARIE 2012



Dragoste
De ceva vreme te bate gandul sa te asezi si tu la casa ta, iar sansa ca, exact luna aceasta, sa iei o astfel de decizie e foarte mare! Nu ar fi exclus sa te decizi peste noapte, sa ceri in casatorie pe cineva de Ziua Indragostitilor sau chiar sa-ti programezi nunta intr-o astfel de zi! Poate ai suferit destul in iubire pana acum si vrei sa iesi dintr-un carusel al nefericirii, ca atare consideri ca, daca ai pe cineva alaturi pe care l-ai cunoscut suficient de bine, ar fi bine sa ii spui da sau sa-i ceri mana! Totusi, nu e chiar momentul cel mai favorabil pentru o casatorie in pripa, riscul de a alege cu ochii inchisi, furat de iluzii superbe, e cam mare, deci te-ai putea trezi curand deja casatorit, cu copii si cu toate responsabilitatile ce vin dupa un astfel de gest, dar dezamagit de decizia luata. Nu te grabi la casatorie, pentru ca pare a fi mai degraba saptamana oarba! Unii Sagetatori se pot indragosti acum la prima vedere aproape nebuneste, incat ar fi in stare sa se casatoreasca in cateva zile, avand impresia ca au gasit ce cautau!

Cariera
Parca bati pasul pe loc la serviciu din cauza unor inamici care iti pun bete in roate din invidie sau din egoism. Nu stii cine umbla cu barfe si denigrari, doar presimti ca ei se afla undeva acolo si nu iti creeaza o imagine tocmai favorabila prin ceea ce spun sau fac in culise. Unele esecuri profesionale te pot marca profund si iti cam taie elanul, dezechilibrand trecator unele proiecte, dar nu trebuie sa te lasi coplesit de cateva aspecte care nu merg tocmai bine, ci sa ai rabdare sa treci peste ele cu capul sus. Esti plin de avant in cariera, dar e un avant taiat, pentru ca esti tinut pe loc de cateva aspecte nerezolvate candva. Inainte de a porni spre directii noi, ar fi bine sa arunci o privire atenta asupra trecutului, pentru ca, de undeva de acolo, provin unele detalii care se cer reparate urgent. Parca nu poti trece mai departe daca nu te ocupi de ele acum!

Bani
Muncesti, castigi, deci veniturile tale sunt in stransa legatura cu eforturile depuse la serviciu. Cei drept, mai vin ceva bani din vechi proiecte incepute care au ajuns la un nivel satisfacator si care iti ofera acum roade promitatoare. Vor exista cateva momente mai dificile, in care vei aduce cu greu la normal balanta platilor cotidiene, dar aceste dezechilibre provin din propriile tale erori. Daca te lasi atras de cheltuieli nu tocmai urgente sau nu tocmai utile, risti sa arunci o suma de bani pe fereastra si mai apoi sa ai nevoie stringenta de ea. Gandeste-te bine daca e momentul unor cheltuieli de aceasta natura tocmai acum, pentru ca o investitie facuta acum nu mai poate fi schimbata!

CAPRICORN - LUNA FEBRUARIE 2012




Dragoste
Greu sa alegi intre ceea ce vrea sufletul si ceea ce iti dicteaza constiinta, chiar si in chestiuni de suflet, pentru ca esti o fire pur rationala si nu te lasi pacalit de senzatii trecatoare. Chiar daca esti puternic atras de cineva, parca nu accepti orice! Ai pretentii mari, vrei ca omul care sa-ti stea alaturi sa fie realizat din toate punctele de vedere, incat unii ar putea intelege alegerile tale ca fiind un rationament pragmatic, nu un joc al iubirii. Esti omul care nu se indragosteste cu inima, ci cu creierul, punand in balanta calitatile celui care va cuceri dragostea ta. Esti in stare sa renunti la o sansa de iubire daca ea nu se ridica la nivelul pretentiilor tale foarte inalte, chiar si cu riscul de a suferi enorm o vreme, dar esti de parere ca nu trebuie sa faci rabat de la calitate pentru cativa fluturi in stomac! Diseci firul in patru si in amor, verifici atent trecutul persoanei care iti place si, in functie de ceea ce afli, iei decizii majore, dar poate aceasta prudenta e in avantajul tau!

Cariera
Nu este exclus ca solutia problemelor tale de luna aceasta, la serviciu, sa se afle undeva uitata in trecut, de aceea esti gata sa arunci o privire inapoi. Ori te intorci la scoala sa mai acumulezi ceva experienta, ori rasfoiesti prin vechile manuale sau cursuri de la facultate pentru a descoperi sau a-ti aminti cum sa rezolvi una din problemele cheie ale acestei perioade. Totul evolueaza lent la serviciu, rabdarea iti este pusa la incercare, si nu intotdeauna iti place ceea ce ai de facut, dar esti constient ca ai o datorie pe care o respecti si faci tot posibilul sa o duci la indeplinire. Ai vise mari in plan profesional si esti capabil sa te materializezi, oricat ar dura. Deciziile pe care le iei luna aceasta vor avea efecte deosebite in cariera, doar ca trebuie sa ai multa rabdare pana vei culege si roadele lor!

Bani
Nu-i rau cum stai cu banii, dar, daca tot ai primit ceva sume in plus, nu te duce in primul magazin de fite sa cumperi tot ce-i mai nou! Ai putea fi tentat de cumparaturi inutile, furat de tentatii de moment, de obiecte frumoase si scumpe, fara sa ai neaparata nevoie de ele, tocmai de aceea trebuie sa te gandesti in permanenta si la ziua ce vine. Da, poate prezentul e satisfacator din punct de vedere material, dar nu va fi la fel si viitorul daca ceea ce ai acum la dispozitie se duce pe cine stie ce obiecte de lux de care chiar nu ai nevoie! Ai putea discuta cu partenerul de viata despre o investitie masiva in confortul casnic, dar nu vei lua decizii de unul singur daca jumatatea ta are dubii ca ar fi momentul potrivit.

VARSATOR - LUNA FEBRUARIE 2012



Dragoste
Te simti bine in pielea ta, de vreme ce Soarele este in zodia Varsatorului o mare parte din luna, ceea ce te face mai simpatic, mai amuzant, mai placut in ochii celor din jur, cu sansa de a atrage atentia asupra ta fara nici un efort. Nu este exclus sa cuceresti dintr-o privire pe cineva, dar mai dificil ar fi daca tu nu esti disponibil pentru o relatie, fiind deja implicat intr-o legatura oficiala. Gandeste-te de doua ori inainte de a te arata dispus sa te lasi atras intr-o aventura, pentru ca nu se va lasa fara urmari neplacute pentru inima celui care ti-ar putea cadea in plasa sau pentru partenerul tau oficial! Pe cat de atractiv esti pentru cei din afara, pe atat de dificil esti in propria ta familie, deci sa nu te mire ca jumatatea ta va avea multe de comentat pe seama comportamentului tau: ca esti visator, ca nu te implici on treburile casei, ca nu investesti suficienta energie in planurile comune. Fa un efort si dedica-te vietii in doi asa cum se cuvine, dar tu mai degraba traiesti in lumi paralele, unde totul e minunat. Dar imposibil!




Cariera
Cu Saturn chiar pe Mijlocul Cerului, privesti cariera in modul cel mai serios de parca ai fi ajuns intr-un moment decisiv care iti poate marca viitorul. Nu e de gluma, ca atare deciziile pe care le iei acum vizeaza in mod special pozitia ta socio-profesionala, chiar cu riscul de a sacrifica, cel putin trecator, alte planuri ale vietii tale. Ceea ce decizi acum cu privire la cariera ta poate avea efecte negative asupra vietii private, dar te poate aseza pe un teren pe care vei sta vreo 3 ani de acum incolo! Ai un mare scop in minte care are toate sansele sa se materializeze, dar e posibil ca acest scop sa implice si o mare schimbare de directie, cum ar fi schimbarea completa a profesiei sau unele probleme in plan personal. Nu se stie daca familia va accepta usor decizia ta, dar consideri ca roadele acestei decizii capitale se vor arata ceva mai tarziu. Momentan creeaza animozitati acasa.




Bani
Nu te avanta spre noi cheltuieli, ci, inainte de orice, arunca neaparat o privire inapoi, la vechi facturi care stau in asteptare, la datorii pe care le-ai tot amanat, pentru ca ar fi un moment bun sa te achiti de vechile obligatii. Ratele la banca nu pot astepta, creditorii nu mai tolereaza usor amanarile tale, ca atare fa un efort sa te debarasezi de poverile financiare acumulate in ultimele saptamani. A doua parte a lunii iti poarte oferi multe idei prin care sa te poti achita de aceste datorii chiar daca achitarea lor ar implica sacrificii pe alte planuri, poate mai placute tie. Un sacrificiu acum te poate ajuta sa te eliberezi de stresul financiar al datoriilor!

PESTI - LUNA FEBRUARIE 2012



Dragoste
Criticile prea frecvente din cuplu pot crea animozitati intre parteneri si cel care va suferi cel mai tare esti tu. Esti prea visator si nu astepti de la cel drag decat vorbe dulci si declaratii de amor, dar viata de cuplu nu e intotdeauna presarata de trandafiri, asa cum ai dori. Fii mai realist si nu astepta de la cel drag ceva ce nu poate oferi. Pot aparea la iveala o serie de aspecte mai vechi si esti tentat sa le pui la index pe toate, si, intr-un moment de criza, le vei scoate de la naftalina si i le vei arunca pe toate in carca partenerului cu un ton acuzator. Si el ar face la fel, deci numai de voi depinde sa asezati in prim plan toleranta, uitarea si iertarea! Reprosurile nu au ce cauta intre voi! Daca incepeti sa scormoniti amandoi dupa tot felul de detalii nesemnificative, de promisiuni nerespectate si vise esuate, e clar ca le veti si gasi si vor tensiona atmosfera intre voi. Mai treci si tu cu vederea!


Cariera
Ai tot felul de planuri legate de cariera, dar e mai bine ca o vreme sa le pastrezi doar pentru tine. discretia e benefica in acest moment, pentru ca daca vorbesti tuturor de planurile tale, imediat ti le poate fura cineva. Esti un om foarte inspirat in aceasta perioada, dar, desi ai solutii la orice problema, nu toate sunt realizabile. Multe din planurile tale de acum sunt simple iluzii, deci nu le prolifera, ca nu cumva sa te refugiezi intr-o lume imaginara! Invata, informeaza-te, studiaza, cere sfaturi de la specialisti, cauta solutii concrete, ca nu cumva planurile tale sa ramana doar la nivel teoretic. Ai putea gasi acum o idee care iti poate schimba sensul in plan profesional, dar nu uita: nu fugi dupa himere!



Bani
Partenerul de viata ti-ar putea propune o serie de investitii cam indraznete, care te atrag si pe tine, dar deschide bine ochii inainte de a deschide portofelul. Pot fi simple iluzii care nu vor avea efectele scontate! Esti cam impulsiv si nechibzuit in chestiuni financiare, daca ceva iti place, esti gata sa-l cumperi, dar poate fi o atitudine paguboasa pentru veniturile tale. Cel mai bine ar fi sa mai astepti, sa se sedimenteze lucrurile, pentru ca lucrurile pot arata altfel dupa o vreme. Atractiile dar si abuzurile financiare pot creste in a doua parte a lunii cand esti gata sa dai iama prin bani, cu o reala bucurie de a cheltui. Ce-i drept, cumparaturile pot fi o terapie perfecta pentru un psihic obosit, dar ce te faci cand te trezesti fara bani dupa cateva zile? Vei regreta si vei incepe sa cauti solutii sa acoperi gaurile din buget.

Sursa: www.acvaria.com

Niciun comentariu: